Fondue

crowley demiş ki:
turgut bizizdeki konsere gelemedim, işim vardı kusura bakmayın . anladığım kadarıyla güzel bi konser olmuş neyse kaçırmış olduk..
bu arada geçen perşembe yine geldim garaja sanki 2 haftada baya değişmişsiniz ya, ses sisteminemi alıştınız ne bu sefer daha çok beğendim sizi. baya bi uğraştın durdun sahnede ama dışarıda ses iyiydi. grubu da iyice oturmuş gördüm, eğlendiriyosunuz bizleri sağolun.
ya bide grup ismi değişecek diyodunuz noldu?.
önemli değil emrecim , sen geliyosunn zaten yalnız bırakmıyosun bizi eksik olma. garage a bekleriz şu finalleri bi atlatalım !
 
arkadaşlar bir duyuru yapayım
-> bu perşembe garage da programımız olmayacak
-> bir sonraki programımız 6 haziran pazartesi 21:45 de garage da . yepyeni şarkılar var haberiniz olsun :) - bundan sonra da pazartesi akşamları sahne alacağız.

selamlarr .. saygılarr. .
 
bir duyuru daha yapiyim izninizle.

-> 3 haziran cuma yani yarından itibaren cuma akşamları 21:00 da "biziz rock bar"dayız.

-> ve pazartesileri 21:45 de "garage" dayız


saygılar. selamlar..
 
gel tabi gö.tuğ sensiz çalamıyoruz biliyosun. . gelde bi akşam görüşiyim seninle dünkü nickinle ilgili.. bittin olm sen :sniper rezili rüsva edicem seni , niahaaaaa.
 
scan0001turgomini.JPG



Eylemlerim devam edecek tugrutcuğuuuum :)= Sağdaki Turgo bu arada :)=
 
oz666oz demiş ki:
Ya habersiz kalktık oyle alel acele.Geliriz yine grupcak yaz uzun :)

bekleriz özkancm, valla o gecenin sabahı 9 buçukta finalim vardı basscınında öyle biraz neşesizdik, ilgilenemedik fazla affola. bidahakine eğlenelim.. hatta şu an itibariyle 39. uykusuz saatimin içindeyim hala kaymış vaziyetteyim yani.. hade sağolun tekrar geldiğiniz için..
 
Geri
Üst