DeM (Rock-Pop-Disco) - Ankara

geçmiş olsun göktuu :( ...uludaa üni şenlik konseri ÇOOKKK iiidi sadece kısa bi süre dinleyebildik sizi bizim açımızdan tek sorun buydu ;) seneye tekrar beklios :LOL: gerçekten ben çok eelendim umarım sizin için de ii geçmiştir :LOL:
 
göktuucum çok geçmiş olsun tekrar...sen annemden başka dişçiye gidersin haaa...gününü gösteririm bn sna:p iyileş bir an önce bak dişsiz dişsiz albüm de olmaz hem=))
cyberknight demiş ki:
Ey ahali...
İlk 2 demomuzdan şarkıları indirip çeşitli şekillerde dinlemek isteyenler için download oalyını açtık...

http://www.myspace.com/demtr adresinden Serzeniş,Terk-i Diyar,Son ve Arındır Beni adlı parçaları;

http://www.purevolume.com/demtr adresinden Serzeniş/Terk-i Diyar,SoN ve Sen Olmasan da adlı parçaları indirebilir veya dinleyebilirsiniz...

Ha sadece dinlerim yanında da grupla alakalı bir sürü bilgi edinirim ben kardeşim diyorsanız http://dem.anatolianrock.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Ayrıca bu Cumartesi Ankara Üni. İletişim Fakültesi Şenlikleri'ndeyiz...Bekleriz...

...Sevgiler&Saygılar...
 
Teşekkür ederüz bi sürüüüüüüü...
Resim koyucam bi sürüüü dönünce Ankara'ya...
Bu arada yarın 17-18 arası gibi Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Şenlikleri'nde sahne alıyoruz...Akşam da saat 20:30 gibi Garage'da sahnedeyiz her zamanki gibi...

...Sevgiler&Saygılar...
 
tebrikler. gerçi dem ödül alsaydı daha bi sevindirik olurdum ama soulitary'nin başarısı dem'inde şansını açar umarım :)
(gerci dem roxy'e basvurmus muydu hiç bir fikrim yok:) )
 
DeM 20 mayıs cumartesi günü cebeci kampüsünde!

ne işleri var cebeci kampüsünde değil mi?

hangi cebeci kampüsü hem?

hımm...

efendim bilindiği üzere ilef yani ankara üniversitesi iletişim fakültesi her sene bir günlük bir panayır düzenler. bu sene panayırın 10.; ilef'in 41.yılı.

panayırda üç grup sahne alıyor. sırayla:

durak
dem
şarap

ayrıca konserlerden başka çeşitli etkinlikler de olacak. pirates bar ile yapılan antlaşma ile barmaidlerin de olduğu bir bar açılacak alanda. birayla sınırlı kalınmıyor yani.

aynı zamanda tırmanma duvarı, canlı langırt gibi etkinliklerle çeşitli yarışmalar yapılacak.

panayır saat 12.30 itibariyle ankara üniversitesi cebeci kampüsü ilef binası yanındaki açık alanda başlayacak. akşam 20.30 gibi sonlanacak.


bu eğlenceli kaçıran üzülür!


dem harika bir performans sergileyecek!
 
ryaonair demiş ki:
efendim bilindiği üzere ilef yani ankara üniversitesi iletişim fakültesi her sene bir günlük bir panayır düzenler. bu sene panayırın 10.; ilef'in 41.yılı.
Hayatımdan koskoca iki yılı götürdü bu okul öküzler gibi çalışmama ragmen bi türlü giremediğim rüyalar okulu heytt beeaa anılarim depresti yazim dedim :evil:
 
maresalx demiş ki:
ryaonair demiş ki:
efendim bilindiği üzere ilef yani ankara üniversitesi iletişim fakültesi her sene bir günlük bir panayır düzenler. bu sene panayırın 10.; ilef'in 41.yılı.
Hayatımdan koskoca iki yılı götürdü bu okul öküzler gibi çalışmama ragmen bi türlü giremediğim rüyalar okulu heytt beeaa anılarim depresti yazim dedim :evil:

küçük frankfurt okulu diye boşuna dememişler:) her ilefli ilk olarak bu tanımı ve "ukala nasıl olunur?" sorusunun cevabını öğrenir zaten 8)
 
biliyorum bi sene bahcesinde geçirdim ondan sonra dank etti bn buraya girmeliyim die vazgeçmiycez tabiki Ertoyada söyledim bu sene puanim duşuyo seneye giricem yeniden 25 yaşında Oss ye :?
ferdi olarak kısa film ödülü almaktansa Ankara Universitesi İletişim Fak. adına almak daha gurur verici olur.2004 Nisanda İstanbul Üniversitesinde bir panelde seyircilerden biri hangi iletişim fak. okuyorsunuz dediginde ben tenis antrenörlüğü yapıyorum bi okulda okumuyorum dedim onun ezikliğini hala taşırım
hühühühü
gelicem gelicem kafama koydum özellikle gecen sene sadece 3 ay okula giden Ertoyuda burdan kınıyorum PUUUUUUuuuuuuuuuuuu!!!
ben 3 saatimi boşa harcamazdım ulan
 
bizim okul kısa filmde ünlüdür zaten:) reklam ve kısa film.

allahın ukala okuluyuz:p

bak ben sana şifreleri söyleyeyim: küçük frankfurt okulu ilef ve bu okul bilgili değil ukala yetiştirir sözü. budur:)

iyidir ama. ne olursa olsun vazgeçemiyorum, kızsam da..
 
göktuğcum, ertuğrulcum ve diğer dem'ciler..

dün ses sistemi çok kötüydü çok sorun yaşadınız organizasyon adına ben özür dilerim. maalesef yaşamadan bilemiyoruz işte bazı şeyleri. içeride bayağı sorun olmuş ama dışarıdan fark edilmiyordu. gayet iyiydiniz yani. bu konuda hiç şüpheniz olmasın:)

göktuğcum şarap sahneden inince gelecektim yanınıza ama gitmişsiniz sanırım.

tekrar tekrar yaşanmaz bu sorunlar umarım. ilef teşekkürünü yaptı ben de hem onlar adına hem kendi adıma teşekkür ederim!
 
barış ve can ın gruptaki etkilerni kıyasladığım bi dem gecesi geçirdim garage da. barışın deneyim olarak +ları olduğundandır heralde çok daha oturaklı bi sound u vardı.. bi de davul sesi olarak ele alırsam; barış zilleri çok sevmesine rağmen beni ziller rahatsız etmiyodu ama dün gece dinlediğimde (belki trampetin boşluğundan dolayıdır), ziller biraz fazla gürültülüymüş gibi geldi bana.
ama zamanla can ın daha iyi olcağna inanıyom ben, gruba ve şarkılara alıştıkça.


hepinize kolay gelsin.öle böle eylendik işte bi şekilde bi nebze vs vs.
 
Teşekkür ederiz emeği geçen herkese...

Dün sanırm DeM cenabetlik konusunda uçlarda dolaşıyordu :)=
Trampetin alt derisi patlamış,bas gitar teli kopmuş,vokalin dişi sahnede kırılmış,vokal İstanbul'dan gelip sahneye çıkmış,tonmaister değişmiş,polis amcalar gelmiş vs. vs. vs. .)= Bi Volkan'a birşey olmadı sanırm :)= Ama eğlenceliydi...Yaşlanıcam sanırım...

Sabah ki konser için de teşekkür ederiz organizasyona.İnşallah elimizden geleni yapabilmişizdir :)=

...Sevgiler&Saygılar...
 
Geri
Üst