Pedalını Göster Ey Turkrockcı :)

New jersey boutique luthierleri tarafından kişiye özel olarak üretilmiştir. fakat telecaster dan uzaklaşılmadan tabi. gitarı merak ediyorsan şöyle yazayım sana..

Gövde
Tek parça
Hand selected
3.05 lbs(mükemmel bir hafiflik)
Mükkemmel bir rezonansa sahip karnı titreten cinsten
Black Guard kitabına göre 514 seri numaralı nocaster baz alınarak kesilmiştir.
Mükemmel bir nitro cila var, %100 dolgusu son katı boyası tamamen nitro cila ile cilalanmıştır, o kadar ince bir cila ki varla yok arasında, mükemmel sertlik ve kurulukta (2 ay kuruma evresinden geçmiş)

Bataklık dış budak (yıllanmış bir ağaçtan üretildi tam tarihinden emin değilim diye yazmadım buraya)

Sap
514 nocasterla bire bir özelliklere sahiptir
9.5 inch radiusa sahiptir

Neck Depth 1st 0.89
Neck Depth 12nd 1.00
Hafif etli bir sapa sahiptir
Bone üst eşiğe sahiptir
Mükemmel rezonansa sahiptir
Üzerinde nitro cila vardır
Heavy relic işlemi uygulanmıştır

pickup
Fender custom shop larda kullanılan 52 telecaster
+ Seymour Duncan Vintage Stack for Tele Bridge
hardware
Gotoh kluson heavy relic tuners
Fender custom shop vintage pat pend relic bridge
Fender custom shop Brass saddle
Diğer bütün aksamlar ise fender usa tarafından üretilen parçalardır.
Electronic
Orange drop cap.
Switch craft switch
CRL potans
Switch craft jack.

Gitar bu abi :)
ayrıca gitarın diğer fotoğraflarına bakmak,incelemek istersen eğer:​
 
Detay için çok teşekkürler . Sahibindende gördüm zaten O fiyata zaten normal bi telecasterın eş değeridir şüphesiz Ben kendim 2000 liralık meksika baja telecaster kullanıyorum :) Bu arada Yaş kaç ?
 


Çoraplar için kusura bakmayın wahla zorda olsa kapanıyor . İlerde bir phase 90 eklemeyi düşünüyorum kos koca ankarada 1 tane satan dükkan bulamadım .
 
Sevgili bthnasker, Wah'in en basta kullanilmasini nasil kimse onermiyor? Yahu wah bir rezonant filtredir(Q dediginiz ayar nereden geliyor ismi neden Q saniyorsunuz? http://en.wikipedia.org/wiki/Q-factor), ayaginizi hareket ettirdikce de filtre frekans ekseninde kayar, Wah sesinin sebebi de budur.

Simdi azizim bunu aklinizda tutunuz.

Sen sinyali drive kullanarak clip ettigin zaman kare dalgaya yaklastirirsin, kare dalganin Fourier spektrumunda da katsayilar 4/n*pi olarak aciga cikar(n bu acilimda ortaya cikan harmonikleri indeksleyen pozitif tamsayilardir). Yuksek n, yuksek frekansa tekabul eder. http://mathworld.wolfram.com/FourierSeriesSquareWave.html. Bu yuzden wahtan once drive kullanirsan gitarindan cikan basit dalga formu yerine, bu karemsi dalga filtreye carpar ve ayagini hareket ettirince de ses(volume) deli gibi degisir gitari girtlakliyormussun gibi bir ses cikar, bu kadar basit. Bana inanmazsan MATLAB ile 10 satir kod yazarak hepsini modelleyebilirsin.

Sinyal zincirinde neyin nereye gelecegini o aletin sinyalinize ne yaptigina ve sizin o aletle ne elde etmek istediginize bakarak rahatlikla belirleyebilirsiniz kimsenin deneyimine veya hislerine gerek yok. Bu anlattiklarimin elektrik muhendisligi ile de alakasi yok okulu kantinde bitirmeyen 2. sinif ve ustune gecmis her muhendis/fizikci vs. bilir bunu. Cumhurbaskani secmiyoruz ki bu is oy cokluguna gore belirlensin....Tercih etmeyenler var dersen hadi ses etmem zevktir falan ama bu yanlis boyle sey olmaz diyen ama sorunca da aciklayamadan kuruyup kalan adami lutfen buraya alalim ben itina ile ikna edebilirim saniyorum.
 
Sevgili OsmanBurak durumu iyice irdelemiş teşekkür ediyorum sana. Bu zamana bu forumda aldığım eleştiriler üzerine yazdım belki biri çıkıp bizi aydınlatır diye. çok da yeterli bir cevap olmuş eline sağlık :)
 
IMG00048-20111203-1705.jpg
Sağdaki alet gilmour amcanın gezegene armağanıdır,bilginize.
 
rat i rahmetli yavuz çetinden biliyorum. olmazsa olmaz distortion i. o yüzdendi merakım. şimdi gilmoure un da kullandiğini görünce...

Proco rat
ehx electric mistress flanger
cs-2
ehx big muff
preamp olarak sansamp gt-2
wah (cry baby mi vox mu bilmiyorum)

set-up'ı buymuş derler.
Gitarlarda 73 strat(oğlunda şuan,şu ciddi relic durumda sunburst olan),76 strat (sahibinden'de yavuz çetin'in gitarı diye 5000 lira istenen bi 76 strat var,başka bir yerde 76 strat kullandığını da okumuştum,gerçekten onun bi dönem kullandığı gitar olabilir),les paul(ilk dönemlerinde kesinlikle kullandığını resimlerinden ve videolarından biliniyor,zagaband'in eylül akşamı parçasında yavuz çetin'in geçtiği 4-5 saniyelik bi video kaydı var 90'lara ait.Bi adet siyah-ebony les paul'a tel takarken 1-2 yaşlarındaki oğlu gitarla oynamakta videoda.)
Amfi twin reverb (sanırım 73-74,silverface) 2-3 yıl kadar önce 4000 ya da 5000 TL isteniyordu internette.Rahmetli Yavuz Çetin'in amfisidir,değerini bilecek olan kişiye gitsin,manevi değeri maddi değerinden çok üstündür diye ilan açmışlardı.Marshall kullandığı da sıklıkla yazılıyor.Mesa boogie kullandığı da söylenegelir.
 
Geri
Üst