Dorian

aynı şirketten (EMI) albümlerimiz çıkıyor fakat henüz tanışamadık, yine de iyi şeylere imza atacağınıza inancımız büyük :) başarılar dilerim
 
Klip gerçekten çok çok güzel.. Valla klip daha çok ön plana çıkmış parçayı ikinci plana attım:)) ikinci kez dinliyorum yolunuz açık olsun.. Zor ve iyi günler sizi bekliyor:)
 
Her şey güzel... Sonsuz başarılarımı sunuyorum, gerçekten de severek dinliyor, takip ediyorum :) Ancak 1-2 konu duygulandırıyor beni:

Her ne kadar başarılı olsa da ben bu klibi "Megalomaniac" adı altında önceden izlediğimi iddia ediyorum!? Daha orjinal bi fikir, daha hatrı sayılır bir hale getirirdi hani çıkışınızı... :?

Canlılardan pek de bir şey anlaşılmıyor, ancak dinlediğim 1-2 şarkı kadarıyla sound gerçekten p.o.d. - incubus ayarında bir şey... Albümü daha dinlemeden turkrockçı denyo karakterini üstlenmek istemem ama bu gruplardan da biraz falza etkilenilmemiştir dimi albümün tamamında? :roll:

Vans olayı vs, gerçekten güzel başlayacak gibi görünüyor her şey, umarım beklediğinizin 2 katı daha başarılı olursunuz. 4 gözle bekliyorum albümü, başarılar diliyorum... 8)

PS: Albümün Ankara'ya gelişi hakkında herhangi bir bilgisi olan?
 
Evet bu başlık aslında burda olmaması lazım.Ama mutlaka bir nedeni vardır.Neyse Dorian çok başarılı,tebrikler.Mtv de klibinizi görünce sevindim.Tebrikler
 
Klibi her izleyişimde yeni bir şey görüyorum (şeytan ayrıntıda gizlidir hesabı olmuş klip) Fikir kiminse saygı duydum ona..

Şarkıya zaten diyecek çok fazla birşey yok, dörtdörtlük :) süper bir şarkı olmuş.. Başarılar beyler..
 
klibiniz cok güzel, şarkı cok güzel de ben artık albumu almak ıstıyorum, ne zaman album cıkıyor? 'bakma yüzüme' dısındaki sarkıları ve ün yapmış olan kayıdınızı ne zaman dinleyebileceğiz. bellı aralıklarla soruyorum ama sanırım hala cıkmadı.. tarıh alırsam sevınırım
 
DORIAN "WORLD CHART EXPRESS"ten sonra bir kez daha MTV'de, bu kez "SWITCHED ON"da !!!

Türk rock grubu Dorian ilk videosu "Bakma Yüzüme" ile ilgi görmeye devam ediyor. İlk gösterimi kısa bir süre önce MTV'nin "World Chart Express" programında yapılan video gelen olumlu tepkiler üzerine bu kez de "Swiched On" programında yayınlanacak. MTV'nin Avrupa'daki yeni gelişmeleri duyuran bu magazin programında yeni gösterime giren filmlere, moda akımlarına, ünlülerle yapılan röportajlara ve albüm tanıtımlarına yer veriliyor.

"Bakma Yüzüme" Dorian'ın ilk videosu olup Uçman Balaban ve Onur Sönmez tarafından animasyon teknikleri kullanılarak çekildi. Grubun Türk/Anadolu müziğine özgü melodilerin de duyulduğu "Yeniden Hayata" isimli albümü rock/alternatif kategorisinde değerlendirilebilir. Albüm aralık ayında yayınlanacak.

Dorian'ın videosunun da gösterileceği "Switched On" 4 Aralık Pazar günü Türkiye saati ile 22:00'de yayınlanacak.
 
ya şarkı cidden çok güzel olmuş ama orjinal olmamış bana p.o.d. nin bi şarkısını anımsattı özelliklede o davulcunun zilsiz,sadece tomları kullanarak çaldığı yer çok standart olmuş yani bi çok benzeri var....
Klipte şimdi aklıma gelmedi ama onunda çok benzeri var piysada...
ama yinede çok güzel gelişmeler olmuş sizin için (mv falan) tebrik ederim
 
Ben ilk melodiyi duyduğumda mutfaktaydım.Dönüp bi baktım kiklip de güzel.çok hoşuma gitti.O zaamn 29 ekim salıkentteki gripin konserini kaçırdığıma daha bi üzüldüm.Umarım diğer çalışmaları da böyle başarılıdır
 
Geri
Üst