Umut Kuzey

katarockt demiş ki:
yahu ben aslında sevmedigim ve desteklemedigim hiç bir isme yorum yapmam aslını isteyen olursa :)ama yorum yapmadan edemicem ..be umut kuzey !rock müzik yapıyomuşşsun! iyi anladık saygımız var herkese de,şu kral tv.de ki konuşarock diye tansiyonu sıfır programı neden yaparsın ki...çok gereksiz buldum iki kere denk geldim biri bulutsuzluk özlemi biri de emre aydın.valla ben bayıldım sonunda degiştirdim bu kadar tansiyonu düşük cok az program seyrettim.hayır rockçı dedigini böyle bilmem de ben...:)

rack çı olunca illa kudurup tepişmek mi gerekiyo Hey Allahım ya
adam amuda mı kalksın programda
efendi efendi konuklarını ağırlıyor
programını sunuyo ediyo daha ne yapsın
 
nehalimvarsa demiş ki:
arkadaslar böle platformlara aslında elestiri yazmak istemiorum ama kendimi ne zaman turkrocka girsenm ve umut kuzey baslığını görsen zor tutuyorum...lütfen mazur görün..bu adamı sevene saytgı duyuyorum yaptığı işede...ama rockcı sıfatını asla kullanamam umut kuzey için..bunun haddi ban düsmez tabiki..umut beyin bu kacıncı albümü am hangi organizasyonda yer almıstır kendileri(rock n coke vss..) zaten alamazda...kanalın birinde rock programı yapıor ama kliplerinde pop yayınlıor..bu nasıl iştir..albümü dinledim önyargılı olmayayım die ama ne yazık ki önyargılarımda haklı cıktım tamamen fıss bir albüm..ne dimm umarım basarılı olur ama hiç sanmıorum..su programında amatörlere yer verdiği için kutlayabilirim kendisini sadece okadar..keske kutlayabileceğim baska seyleride olsaydı...saygılar

Bence senin rockcı anlayışında bi sorun var :roll: Adam gayet güzel sunuyor programı işte, efendi olmak da suç oldu bu memlekette ya :evil:
 
Ben umut kuzey'in albümünü aldım ve beğenerek dinliyorum. Rockçı olmasayda bu sitede topici olmazdı. neden herşeyi küçümseyerek saldırıyorsunuz. albümdeki kırmızıgül ve duvardaki resimler favorilerim. rock'n telli de çok ilginç bir deneme olmuş. programını da gecen hafta izledim. başarılı bulduğumu söliyebilirim. en azından lafları konukların ağzına tıkmıyor. sözlerini kesmiyor. emeğe saygı.. lütfennn
 
vala adamın 1o numara sesi var ben rock dinlemm fazla ama sebodan&dumandan sonra belli basli dinledigim umut kuzey var seferim kendisini :D
 
Bu gece konuşaROCK'da kim var?? Tabii ki Barış AKARSU. İmkanı olan herkesin izlemesi şiddetle tavsiye edilir ;) Program 22.45 diye duydum ama garanti olsun siz 22.30 da geçin TVnin karşısına ;)
 
nehalimvarsa

burada rockçı sıfatına konulmaya layık görülmeyecek bir çok insan var bana görede... onlarada eleştirilerini yaparmısın acaba zahmet olmazsa?

klipleri pop yapıyor??? ilginç walla:=)) ne tür bir poplaşmaya yönelik bişey gördün acaba bilgi verirmisin bizlere??? veya rock klipler nasıl olmalı sence açıklarmısın???

sen rock müzik adına neler yaptın acaba??? bir katkın sunumun varmıdır bu yer yüzünde rock müzik adına??? hadi bırakalım yapamadın bir halt ne yapabilirsin???

ulan varya daha nedim ben bu milletin aklına! ne emmeye geliyoz ne gömmeye!!! ben bu adamların rockçı oldundan da şüphem var ya neyse:=))
 
Dün geceki program yine çok güzeldi. Umut Bey'e çok teşekkürler çok iyi ağırladı Barış abimizi. Çok güzel hazırlanmış; ama istediğim bir şey var. Programın sonunda bi parça söylerken konuğunu da eşlik etmesi için yanına çağırıyor,konuklar da kıramayıp parçayı söylemeye çalışıyorlar. Ama bari bundan sonra son şarkıyı konuğunun da sözlerini bileceği şarkılardan seçerse ya da programdan önce fikrini sorarsa daha güzel olur bence ;) Tekrar çok teşekkürler..
 
Delikarakedi'ye...
1)kliplerini pop yapıyor demedim..program sırasında pop klipler yayınlıor dedim..bir rock programında gökhan özen cıkınca komik olmuyor mu sence??ve bu konuda attığım mailde umut beyin manejeri özlem öz klipleri kral tvnin sectiğini bu konuda umut beyin bir yetkisinin olmadığını yazdı...bende bu konuda ona kızmaktan vazgectim
2)'herkes elestiri yapmakta özgürdür' gibi laf kalabalığı yapmayacağım ve sunu da bilmelisin ki burda elestiri yazmak için rock adına birseyler yapmak gerekmez..ha rock adına cok seyler yaptığıma inanıyorum ben bi radyo programcısıyım ayrıca baska seylerde var ama yazmaya gerek duymuyorum..
3)sen burda sevdiğin bi 'sanatcıya(!)elestiri yapılmasını cirkin buluyorsun ama elestirileride elestirmektan kacınmamam ilginç...hadi bakalım sende rock adına neler yaptığını yazda bende rockcı nasıl olurmuş öğreneyim....
 
1 deki açıklamanı o halde ben yanlış okumuşum... evet klip içeriklerine umutun müdahele etme gibi bir şansı yok. ama belkide zamanla olacak. eğer ki bizler kral tv ye bu konudaki şikayetlerimizi belirtir ne bilim giden amatör gruptaki arkadaşlar birebir şikayetlerini dile getirir fikirlerini söylerlerse zamanla herşey daha da güzel olacaktır. bide bu sanırım ellerinde yeteri kadar rock sanatçısının klibinin bulunmamasından kaynaklanıyor... bende bu rahatsızlığımı dile getirmiştim ve hala da üstünde duruyorum bu durumun. ist.a gittim zaman gerekirse kral tv yetkililerine bunu bizzat belirtecem!!!

inancın kendinedir... herkesin inancı kendinedir ve birşeyler yapmaya çalışıyordur. ama farklı şekilde ele alıp değerlendirmek yanlış!

ben eleştiri yapmayın veya yapılmasın demiyorum. yapıcı eleştiriler önemlidir... fikrini düşünceni benimsetebilcek düşündürtebilcek eleştiriler sunalım. ben de her zaman her şekilde eleştirilerimi dile getirmişimdir... ona göre uyan oldu uymayan oldu ama birşeyler katmaya çalıştık.

önce soruya kendin cevap verki sonra insanlardan o soru üzerinden cevap iste bence. radyo programcısı olman illa bişi yaptını mı gösterir acaba? rock müzik çalarak birşeyler yapmaya çalıştığını düşünüyor olabilirsin... var yaptın bişiler ama gerek duymuyorsun yazmaya, soruyu sorana aynı soruyu iletiyosun...
 
Umut Kuzey’le KonuşaROCK programı tüm hızıyla devam ediyor bizlerin destekleriyle... 5 haftalık bir süreyi geride bırakan program bizlerin destekleriyle devam edecektir. 5 hafta boyunca çok güzel isimlerle bizleri ekran başına bağladı. ( Bulutsuzluk Özlemi-Hayko Cepkin-Emre Aydın-Yüksek Sadakat-Barış Akarsu canlı performanslarıyla hayranlarına unutulmaz birer akşam yaşattı. )

Canlı performansıyla, hayranlarıyla ve rock severlerle bu hafta bizlerle beraber olacak olan konuk grubumuz GECE YOLCULARI.

24.11.2006 Cuma günü saat : 22:45 de KRAL TV’ de KonuşaROCK programını izlemeyi kaçırmayın!

Ayrıca Gece Yolcuları hayranları, sevdiğin grubun imzalı gitarını kazanmak ister misin? O halde program sırasında 2030 a göndereceğin soru nitelikli mesajlarla soru sorarak; grup tarafından en çok beğenilen soruyu sorarak gitarı kazanabilirsin…
 
delikarakedi demiş ki:
Umut Kuzey’le KonuşaROCK programı tüm hızıyla devam ediyor bizlerin destekleriyle... 5 haftalık bir süreyi geride bırakan program bizlerin destekleriyle devam edecektir. 5 hafta boyunca çok güzel isimlerle bizleri ekran başına bağladı. ( Bulutsuzluk Özlemi-Hayko Cepkin-Emre Aydın-Yüksek Sadakat-Barış Akarsu canlı performanslarıyla hayranlarına unutulmaz birer akşam yaşattı. )

Canlı performansıyla, hayranlarıyla ve rock severlerle bu hafta bizlerle beraber olacak olan konuk grubumuz GECE YOLCULARI.

24.11.2006 Cuma günü saat : 22:45 de KRAL TV’ de KonuşaROCK programını izlemeyi kaçırmayın!

Ayrıca Gece Yolcuları hayranları, sevdiğin grubun imzalı gitarını kazanmak ister misin? O halde program sırasında 2030 a göndereceğin soru nitelikli mesajlarla soru sorarak; grup tarafından en çok beğenilen soruyu sorarak gitarı kazanabilirsin…


Gece Yolcuları Süper ya..Programda süper...01 Aralık Cuma günü Aylin Aslım konukmuş kaçmaz..Özellikle Aylin Aslım'ı izlemek isterim..
 
KonuşaROCK programı tüm hızıyla devam ediyor...

Bu haftaki konuğumuz rock müziğin başarılı bayan vokallerinden AYLİN ASLIM. ( Tabiiki Tayfasıyla beraber... ) canlı performansıyla dopdolu capcanlı ve çok güzel sürprizlerin olacağı program olacak...

Ayrıca Aylin Aslım imzalı gitar kazanmak istiyorsanız program sırasında 2030 a göndereceğiniz sorularla; Aylin Aslım tarafından beğenilen en güzel soruya gitar hediye edilecektir.

( Konusarock yaz boşluk bırak - sorunu yaz boşluk bırak - adını soyadını ve telefon numaranı yine boşluklar halinde sona yaz ve 2030 a gönder... )

KonuşaROCK programı 01.12.2006 Cuma Akşamı saat 22:45 de rockseverlerle buluşuyor...
 
KonuşaROCK: Kaliteli Yepyeni Rock Müziğin Yeni Adresi

Umut Kuzey in hazırlayıp sunduğu canlı performans Rock programı KonuşaROCK Cuma akşamları KRAL TV de Saat 22:30 da canlı performanslar ve ilginç sürprizlerle izleyenleri ekran başına kilitliyor. Bundan önce Bulutsuzluk Özlemi, Hayko Cepkin, Emre Aydın, Yüksek Sadakat, Gece Yolcuları, Barış Akarsu ve Aylin Aslım ı ağırlayan KonuşaROCK programının bu haftaki canlı performans konuğu Rock Müziğinin Gitar virtüözleri AKIN ELDES & SERDAR ÖZTOP. Bu program gerçekten kaçmaz!...

KonuşaROCK, yayın hayatına yeni başlayan bir program olmasına rağmen ağırladığı konuklarla ve amatör Rock gruplarına verdiği destekle uzun soluklu bir program olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor.

08.12.2006 Cuma Akşamı 22:30 da KRAL TV yi izlemeyi kaçırmayın…
................

Umut Kuzey’in hazırlayıp sunduğu bir başka program ise GençRock… Salı günleri yine KRAL TV de yayınlanan bu programda beş amatör grup kendilerini tanıtma fırsatı buluyorlar. Programda amatör grupların bir şarkılık videoları yayınlanarak grupların tanıtımı yapılıyor ve bir hafta boyunca izleyicilerden gelen oylarla belirlenen bir grup KonuşaROCK ta canlı yayında kendini ifade etme şansı elde ediyor. Amatör rock gruplarına televizyonlarda yer veren ender programlardan biri olan GençRock programıyla KonuşaROCK a çıkmayı hak kazanan bu haftaki grup ise Dem. Ayrıca bu hafta Gençrock ta ilk 5 haftada 1. olan gruplar yarışıyor. Bakalım tekrardan Konuşarock ta canlı performans hakkı kazanacak olan grup kim olucak bu hafta merakla bekliyoruz...
 
KonuşaROCK: Kaliteli Yepyeni Rock Müziğin Yeni Adresi

Umut Kuzey in hazırlayıp sunduğu canlı performans Rock programı KonuşaROCK Cuma akşamları KRAL TV de Saat 22:30 da canlı performanslar ve ilginç sürprizlerle izleyenleri ekran başına kilitliyor. Bundan önce Bulutsuzluk Özlemi, Hayko Cepkin, Emre Aydın, Yüksek Sadakat, Gece Yolcuları, Barış Akarsu, Aylin Aslım ve Serdar Öztop & Akın Eldes i ağırlayan KonuşaROCK programının bu haftaki canlı performans konuğu Rock Müziğinin önemli gruplarından ÇİLEKEŞ. Bu program gerçekten kaçmaz diyorum...

Ayrıca Çilekeş İmzalı gitar kazanmak ister misin? O halde program sırasında sormak istediğin soruyu 2030 a gönder ( Konusarock yaz boşluk soru yaz boşluk bırak tekrar ve isim soy isim boşluk telefon numaranı yaz gönder ) ve Çilekeş grubu tarafından seçilecek olan soru senin sorun olsun, gitarı götür.

KonuşaROCK, yayın hayatına yeni başlayan bir program olmasına rağmen ağırladığı konuklarla ve amatör Rock gruplarına verdiği destekle uzun soluklu bir program olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor.

Gençrock ta bu hafta başladığı günden bu yana ilk 5 haftada 1. olan gruplar tekrardan canlı performans yapmaya hak kazanmak için yarıştılar. Ve bu haftanın 1. si GRUP TRAJEDİ oldu. Çilekeş in konuk olacağı Konuşarock programında tekrardan canlı performanslarını sergileyecek.


15.12.2006 Cuma Akşamı 22:30 da KRAL TV yi izlemeyi kaçırmayın…
 
Geri
Üst