Black Tooth (Tarz?)Şehir?

downender demiş ki:
26 Şubat tarihinde Biziz Barda yapmaya çalıştığınız organizasyon için diyebileceğim tek şeyse.Bundan sonra Lütfen kafanıza göre her grupla sözleşip iş yapmamayı bırakın çok destek olacağını düşündüğünüz insanlar ya da gruplar sizi daha yolun başında yanlız bırakmayı başarabildilir.
96-97 lerde bu iş böyle değildi.

Buradan aynı zamanda Utkunun çağrısına sebepsiz yere olumsuz cevap veren gruplara isim belirtmeden SİTEM bildirmek istiyorum.

Eğer bu grup biz oluyorsak "anlamsız" siteminizi bizimkilere ileticem... Biz değilsek,yanlış anladıysam affola, her zaman elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız :) Şahsen 26 Şubat günü orada olucam bir aksilik çıkmazsa :)
 
arkadaşlar hoşlanmadığınız size göre doğru olmayan konular olabilir bunlara tepki göstermekte en doğal hakkınız ama terbiye sınırlarını aşmayın lütfen
hakaretlerinizi özel mesajlarla gönderin problemleri aranızda halledin siz cevep yazdıkça size cevap yazılıyor anlamsız polemikler oluşuyor kimse bunlarla uğraşmak zorunda değil...

biraz daha dikkat...
 
Başlık kapatılabilir, grup elemanları her ne kadar kendileri ve olacak etkinlikler hakkında bilgi vermeye çalışsa da, birkaç insan devamlı olarak başlığı sabote ediyor. Özel mesaj veya e-mail yoluyla bu gereksiz saldırgan düşüncelerinizi bildirin, kimsenin burada sizin kişisel ve saldırgan tavırlarınızı okumaya ihtiyacı veya merakı yok. "Benim babam senin babanı döver" gibi çocukça sidik yarışlarınızı, karşı karşıya olduğunuz yerlerde yapın.
Ben bu başlığa grup neler yapıyor diye bakmaya giriyorum, her sayfa da başka bir saçmalık. Ben sıkıldım artık, grup elemanları ne yapsın.
Umarım kitlenmez de doğru düzgün paylaşım devam eder.
Saygılar BlackTooth ahalisine...
 
Sevgili Black Tooth Klonu... Cumartesi görüşürüz. Size çok çok başarılar. Sağlam ,taş gibi ve de sert bir Cumartesi olacak Ankara için buna eminim. Şuna da eminim ki sesler taa Dimebag Darrel'a kadar gidecek ve onu gülümsetecek. Kendinize iyi bakın. Hepiniz süper insanlarsınız. Görüşmek üzere...
 
selamlar herkese ben blacktooth`un kayıp bascısı.öncelikle sunu söylemek istiyorum bu grup benim için cok önemli çünkü hayatımın derslerden arta kalan zamanında sadece blacktooth ve kız arkadasım var.Bilenler bilir kırmızı vosvosun[benimki diil] etrafında kurulan dostlugun temelini attıgı grup,cumartesi geceleri duvar muhabbetlerinde konusuldu ve sonunda biseyler olmaya basladı galiba.Herkesi ilk konserimize bekliyoruz.
 
Cumartesi ben de orada olacağım. Black Tooth'u izlemek için sabırsızlanıyorum. İnsanlar bu kadar sataştığına göre kesin iş vardır bu grupta. Meyve veren ağacı taşlarlar... :LOL:
Herkes kendi işini yapsın bence. Dinleyen dinler, dinlemeyen de .... gider. Cumartesi günü Biziz'de eğlenceli dakikalar bizi bekliyor.
 
ra13afismini.jpg
 
dealer'in ardindan bu grubun 2. fahri uyesi sayilirim :p (ebru ablaya saygilar :D)

sonuca gercekten cok sevindim ve basarilar dilerim, basta Tuna abi olmak uzere, Deniz, Onur, Utku, Bilgehan herkese saygilar sevgiler.

you guys rock :beer
 
Arkadasler herkezler umarim gelebilirim diyor Sizden Ricamiz ummay1n sadece gelin Bu çagrim bizlere sürekli destek veren vermeyen herrkeze
Bu bizim ilk konserimiz ve bizler icin nekedar önemli oldugunu sanirim anlatmama gerek yoktur.
HEPINIZI BEKLIYORUZ!

Bizimle orada olun ve bize bu onemli günde destek verin

Unutmayin MILLET ILKLERIN TADI BASKADIR.
 
Geri
Üst