The Diyv (Heavy Metal) - Ankara

raage demiş ki:
ejder dede jaimz den once ben cevap vermek istedim kusra kalma ama cesar i pek tanimadigin kesin, zamanindan boynunda iki gitar, bass lead vocal ayriyetten rhtym yapiodu pek hafifealmasan iyi olur yarin bi gun drum da calabilir
ehuehueheuh :p evet bir ara hala müzik yapmak için cebelleşiyordum ne gitarist vardı ne bassist.. ama yinede bünyemin kaldırdıgı sekilde yapmıştım öyle birşey :LOL: tabi birde ayagıma croos pedalı verseydiniz davulcuya da gerek kalmıyacaktı :LOL: sagolasın kardeşlik eski günleri yad etmiş oldum ne günlerdi yaaa...
 
Verdiğim Linkler Kısa Bir Süre Bozuk Olacak 3-4 Gün Kadar.Site Düşündüğümden Daha Çabuk Bitti Umarım Hoşunuza Gider...Klipleri Artık Linkle Değil Tıklayarak İndirirsiniz.Tek Üzüldüğüm Nokta Demo Siteden Sonra Yapılacak :!:

Görüşmek Üzere.. ;)
 
hala bir gitarist bulamadık,biri geliyor biri gidiyor....
bu hafta birini daha denicez bunda karar kılarsak çok mutlu bir adam haline gelicem :D
gitarist olmayınca calısmalar da tam olarak yapılamıyor ama yapmasalarda grup kendine güveniyor.yeni gelen gitaristle de daha iyi olacagına inanıyorum.....
 
Anket sonuçlanmıştır.

Web sitemize koyabildiğimce mp3 , klip koyacağım.

Şimdi de bilindiği gibi bi gitarist deneyeceğiz.Olursa TEK sorunumuz da çözülecek ;)
 
grubu neden biraz tanıtmıyorsunuz..grup albimi fln hazırlayın yaws.... bu ne böylee.... beş yıllık geçmiş mi var 2 yıllık mı:) siz amatörlerrr :):):)
 
himm nasil bi yorum yapicagimi bilmiyorum sizi dinlemedim..demonusda yokmus..umarim nisanin ikinci haftasinda dinleme sansim olacak sabirsizlikla bekliyorum..hadi cabuk gelin istbula birçok kisi sisi bekliyor :)
 
rebel_lady demiş ki:
himm nasil bi yorum yapicagimi bilmiyorum sizi dinlemedim..demonusda yokmus..umarim nisanin ikinci haftasinda dinleme sansim olacak sabirsizlikla bekliyorum..hadi cabuk gelin istbula birçok kisi sisi bekliyor :)
grubu en sonunda oturttuk arkadaslar merak etmeyın en kısa zamanda hersey yoluna gırecek ve bizi dinleme imkanına sahip olacaksınız:) umarım bizim grup logo su hemen biter :p
 
ne oldu lead'ci işi arkadaşlar?artık bulun bir gitarcı da siz de rahat edin biz de rahat edelim.
sağdan soldala idare etmekle olmaz bu iş.
hadi artık,bekliyorum...
 
İzmir'den merhabalar The Diyv.Mat ile tanıştım sonunda ve grubunuzun kişilik olarakta ne kadar iyi bir seviyede olduğunu anladım.Söylediğine göre herkes sıcak kanlıymış ;) . İzmir de bir konser düşünüyor musunuz?Yada Ankara 'da bu yakınlarda ne zaman konseriniz var.
Bizde size ait bir adet fotoğraf var fakat veremeyeceğiz çünkü ev arkadaşım filmleri kaybetti.Size verirsek bizde yedeği olmayacak :) Gerçekten çok memnun oldum tanıştığımıza Anıl(adının söylenmesini sevmezmiş) :twisted:
Yeniden görüşmek dileği ile başarılar ;)
 
Demek bize ha ? :D

Tamam...

Daha önceki konserlerde neden beste çalamadığımızı söylemiştim ama bi kulaktan giriyor , diğerinden çıkıyor... Gitaristimiz yoktu , geçici olarakta Berkay çalmıştı... [ Sağolsun ] Şimdi Berkay'a besteyi çalıştıramazdık kısıtlı zaman vardı ve zaten o da '' çalışamam abi çok doluyum '' dedi :D

Artık böyle bir sorun kalmadı :!: Yeni gitaristimiz Yener ile yolumuza devam ediyoruz. Kadro son halini aldı. Bundan sonra beste de dinleyeceksiniz canlı performans da izleyeceksiniz...

Yeni Haber : Gölge ' de Kesinleşen bir konser var tarihi var yarın bugün menajerimiz yazar ;)
 
the_diyv in bestelerini merak edenler dinledikleri zaman agzi acik kalcaklar.web konusuna gelince merti pek tanimiyolar galiba webmaster a ihtiyaci olan birisi degil hatta ihtiyaci olan varsa ozelden irtibat kursun sitenin gecikmesi sade ve sadece mertin olagan sssssorumsuzlugundan.Anil hakkindada bi bilgi veriyim ismini sevmedigi kadar megolomanligida meshurdur eeee nede olsa benim kuzenim.
World in CHains
shot up then fucking slaves
 
Bu pazar Gölgedeyiz.
Kapı Açılışı Saat 14:00
Bitiş Saati Henüz Belli Değil
Gruplar ;
*Zihni Bulanık
*Karaleke
*Angarya
*The Diyv

Giriş Ücreti : 5 Ytl
Yarın görüşmeye bağlı olarak +1 bira ücretsiz olayını halletmeye çalışacağım.Konserimize Heavy Metal , Hard Rock ve yakın tarzları dinlemekten zevk duyan dostlarımızı bekliyoruz.
Ve bunun devamı en yakın zamanda tekrarlanacak.

Not:Grupların sıralışı birebir değildir...
 
gummfson23mini.JPG



Afişimizde Hazır ;)
 
Evet Arkadaşlar Yeni Gitaristimizle İlk Konserimiz Olacak. Çalışmalara Sıkı Başladık. Herşey Beklentilerin Üstünde Olacak İnanıyorum. Aletler Sorun Çıkarmasın Yeter Gerisi Kolay ;)
 
DPRM_PES_ARTIK demiş ki:
Başarılar beyler kolay gele....
Bu arada 3 nisan olayı nedir?
3 nisan olayı şu deprem kardeş: bu pazar oldugu gibi 3 nisan günüde sanırım gölge barda bir konserimiz var ama seninde bildigin gibi bu konularla emrah ilgileniyor bende tam anlamıyla haberdar degilim yani ;) umarım beraber oluruz o gün:)
 
Geri
Üst