Kazım Koyuncu

rock dünyasından bir yıldız daha kaydı.ama kendiliğinden değil o lanet olası çernobil belası yüzünden.bu kadar erken olmak zorundamıydı bu ölüm.tüm camiaya ve ailesine başsağlığı kazım abi’ye de tanrıdan rahmet diliyorum.

lanet olsun çernobil....... :( :( :( :(
 
Yapacak çok şeyi söyleyecek çok sözü paylaşacak sınırsız sevgisi vardı ardında bizleri gözleri yaşlı yürekleri dağlanmış olarak bıraktı gitti. Yukarıda melek olarak belkide ona ihtiyaç vardı özü sözü güzel insan sevgili Kazım Koyuncu amansız illetin meğerse son evresindeyken hepimizin onun bu illete yeni yakalandığını düşünmüştük %80 iyleşme şansım var kalan%20 yi desteğinizide sizler sayesinde pozitife çevirip yaşayacağım diyordu keşke öyle olsaydı keşke doğru olsaydı 2004 Kasım ayında Bostancı gösteri Merkezinde Hey gidi Karadeniz konserleri serisinde hiç beklemediğim bir anda konser öncesi onunla ve Volkan Konakla yüzyüze gelmiştim elimizdeki fotoğraf makinasını görünce hadi gençler çekilelim diyerek poz vermişti sahnedede nasıl devleşmişti nasıl coşmuştu insanlar onunla ..... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Niye böyle özel ve ruhları güzel olan insanlar aramızdan bu kadar erken ayrılır dedim ya belkide melek olarak yukarıda ona ihtiyaç var ..

Seni hiç ama hiç unutmayacağız hep kalmimizde yaşayacaksın . Mekanı cennet olsun Allah ardında kalanlara sabır versin

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
 
gitmeler çok zordur, uğurlamalar acı
erkendi daha, yaşayacak çok şey vardı
azrail beklemez, ölüm soğuk....
erken daha küçüğüm
GİTMEK İÇİN ÇOK ERKEN
 
bi karadenizli olarak ; müziğimizi başkalarına da sevdirdiinden dolayı bi başka seviodum kazım koyuncu'yu ... duygularını düşüncelerini en net biçimde anlatan sanatçılardan biriydi..en önemlisi içtenliği herkesçe kabullenmiş biriydi..
Allah rahmet eylesin.. :(:( hepimizin başı saolsun
 
işte görülmek istenmeyenlerin yol açtığı sonuçlar. hani çernobil faciası ülkemizi etkilememişti?!
çok iyi bir "sanatçı"yı kaybettik
Başımız sağolsun, mekanı cennet olsun...
 
Geri
Üst