Yolgezer(rock)-Bursa

Yolgezere gurbetten selamlar:) Arkadaslar demonuzu hala severek dinliyorum, inaniyorum hakkettiginiz yere geleceksiniz... .
bir gün bir konserde daha birlikte olmak dilegiyle, basarilar...

Özgür / Ruhun Gemisi
 
çok teşekkürler özgür..çok keyifli bi gece oldu..işallah en yakın zamanda ruhun gemisiyle de birleşebiliriz...kolay gelsin..umarım hepimiz hakettiğimiz yerlere gelebiliriz...sevgiler..
 
Her zamanki gibi mukemmeldiniz. Az seyirci kitlesine ragmen yolgezer yine yolgezer. Yeni konser ve album haberlerinizi bekliyorum. Kendinize, gırtlağınıza, gitarınıza, davulunuza iyi bakın...
 
olsun ya azolsun ,öz olsun,bizim olsun....çok keyifliydi.sabah kamera görüntülerini seyrettim,ağlıycaktım ya...süpersiniz...sizi çok seviyorum.iyki varsınız ve iyki destekçimizsiniz...sevgiler herkese..
 
içindeki turka çıksın ortaya :p türk ezgilerini rock sounduyla birleştirmiş ve hem pogo yaptırırken bi yandan göbek attırabilmiş bir grup konseri gelio benim aklıma..bence fena bi birleşim diil..ne de olsa hala azıcık asimule olmamış bi parçamız var sanırım :roll:
 
eğer övüleceğine inandığım bir grubum varsa her zaman,hatta son nefesime kadar övünürüm..yolgezer benim herşeyim çünkü...belki senin için de böyle önemli bişey vardır hayatında.empati yap,belki anlarsın beni ozaman.napiim abi hayatta en gurur duyarak yaptığım şey müzik.bence biraz anlayışlı olmak lazım..belki de haksızım ama böyle düşünüyorum..işallah herkesin överek bahsedeceği işler yaparız her zaman..sevgiler..
 
ve ordaki insanlar da sonuna kadar saygı duyduğum insanlardı.içlerinden çoğu 5 senedir yolgezeri bırakmamış adamlar..en azından onlara saygı duymak lazım bence..
 
daha fazla uzamasın arkadaşlar bu gereksiz konu,alakasız mesajlar silinmiştir başlıktan . . .
yolgezere de başarılar dileyerek oturumu kapatıyorum . . .
 
Geri
Üst