Yolgezer(rock)-Bursa

:) valla biz ali abiye verdik kayıtları..ne zaman istersen dinneyebilirsin..hatta bi istanbula gelişimzde biz de dinnetebiliriz.ilgin için çooook teşekkürler..valla az kaldı çıkmasına diolar ama şu 'az' kavramını bi daha tartışmak lazım sanırım ;)
 
12 MAYIS 2006 CUMA GÜNÜ SAAT 16.00 DA ULUDAG UNV. ÇİM ALANADA SAHNE ALACAÐIZ...ŞENLİK KAARDEŞİM..GELİİN.BİZDEN SONA VEGA VE MOR VE ÖTESİ VAR..BİLGİNİZE..
 
hepinize selamlar...
izmirdeki senliklere de katılmıs olmanızı isterdim ama sanırım bu yönde bir gelişme yok :(
ege üni için aslında geç değil sanırım bilmiyorum dusunumusunuz ama biz bekleriz :D
 
12.05.2006 (u.ü. şenliklerinde)yağmurdan kaçmak için kapalı bi ortam arıyoduk ki bi baktık sahnede bi grup var,dedik bi bakalım kim çalıyo,nasıl çalıyo?iyi ki bakmışız,biraz sucuk olduk ama olsun...
 
Perşembe günü çaçaronda out of banana ile saat 21.30 da yine sizlerleyiz. Bütün YOLGEZER sevenlerini bekliyoruz bizi yanlız bırakmayın...
 
ya siz ne müthiş insanlarsınız.hepinize tek tek saygı duyuyorum ve sizi çook seviyorum.nolur eksik olmayın hayatımızdan...sevgiler..
 
kayıtlar bitti, ama albüm kapak tasarım ve güzel bi klip gerekli..tasarım başladı..çok da güzel oluyor..pek yakında işler hafifleyecek...çıkış tarihi veremem şu an çünkü işlerin bitimine bağlı...ama az kaldığını düşünmek mutluluk verici ;)
 
en yakın zamanda www.yolgezer.org'un hizmete girmesini ve grubun da albümü çıkarmasını,kendilerine sarılma isteğimi artırmalarını bekliyorum. sevgiler..
 
Geri
Üst