Tüneldeki müzik dükkanlarına boykot.?

ben de tüneldeki dükkanlardan nefret edenlerdenim. arkadaşlar bence ist. gidilebilecek 3 mağaza var.
1. Sound - Şifa hastanesi nin -kadıköy- ordaki dia marketin sokağında sanırım 2 katlı. Çalışanlar mükemmel, istediğiniz şeyi en geç 2 haftada fazla fiyat "geçirmeden" getiriyolar.
2. SRV Music - Rexx in sokağından aşağı inin sokağın sonunda mavi pena amblemli yer. Özellikle 2. el alacaksanız oraya gidin, harika aletler geliyo. Özlem abla size her konuda yardımcı olur -mümkün olduğunca-
3. Stage - Kadıköy çarşısı'nın alt katında mağaza. Kesinlikle paragöz değiller. İlginç gitarlar gelebiliyo.

-Stüdyo olarak da Sound'un stüdyosunu ve -gene- şifa hastanesinin oradaki Stüdyo Jamsession'u tavsiye ederim. Bir de İstiklal cad. Cross var o da iyi bir stüdyodur.
 
slm

ben srv den sansamp gt2 aldım güzel gerçekten iyi fiyat olarakta ayrıca dediği gibi bi abla var orda çok yardımcı oluyor gt2 alığımda pedallar arası geçiş jackını bedavaya vermişti
 
vileshome demiş ki:
aga kaça aldın gt2 yi.. behringer kopyasını yapmış yakında çıkar piyasaya, bide xlr çıkış koymuş üstüne behringer işte.. :D http://www.behringer.com/GDI21/index.cfm?lang=ENG

Hakkatten setup dizecekler beklesinler biraz , manyak şeyler geliyor adamlar emitasyonda sınır tanımamış :D electro harmonix den tut tech 21 e kadar acaba gerçektende kalitelimi ? diyeceğim ama tabiiki behringer yaptığına göre yamuk bir şey çıkamaz sanıyorum...
 
ben bekliyorum walla.. :) alıcam bişeler, 37€ bosslar, 51€ da gt2 & crybaby.. behringer kötü alet yapmaz heralde adam adını korsancıya çıkarırmı.. en aşşa bi ayı bulcakmış ama gelmesi, yeni haber ;)
 
bu tarz efekt v.s. gibi şeylerinde gelişimi teknolojiyle beraber haliyle hızlandı.. bunun gibi analog ürünler mecburen maliyet fiyatına dahada yaklaşıcak.. :) :) :) buda bize yariicak..
 
Ben gitarı da anfiyi de srv den aldım. Memnunum bir sorunları çıkmadı ama anfi biraz pahalıya geldi :) gitar da çok ucuza geldi öyle dengeledik sanırım :)
 
slm

abi bu tüneldekilerde bulaşıcı bu hastalık herhalde yüksel ustaya gittim ondada aynı sorun atom bombası atmak lazım tünele dümdüz olsun :evil:
 
Tek kisi kalsamda tunelden alisveris etmeme konusunda israrliyim..
senelerdir suregelen yaklasimlariyla Turkiye deki muzigin gelisimine de zarar verdiklerini dusunuyorum.. ayrica bu sorun ticari veya serbest piyasanin otesinde etik ve medeniyetle de ilgili bir sorun..
kimseden cengaverlik beklemiyorum ama yapilabilecek seyler var..
ben kendi adima buyuk mebla tutacak alisverislerimi tunelden asla yapmam... ivir zivir teldi penaydi alirim.. gerisi es dost araciligiyla yurtdisindan basta olmak uzere diger kanallardan.. onemli olan bu tutumumuzun diger muzisyenler tarafindan da benimsenmesini en azindan duyulmasini saglamaktir.. tunel yok olsa ne olur! gibi bi endiseyle hareket etmek bize dusmez.. biz tavrimizi insanlara anlatalim birakalim da onlar( tunel cakallari) biraz endiselensin..
 
slm

iyi güzelde senin gibi herkezin eşi dostu yokki yurt dışından alabilsin bazıları tünelden almaya mahkum kalıyor madem öle en azından gitar anfi alım konusunda senin gibi arkadaşların yardımcı olması lazımki tünelden alışverişe mahkum kalmayalım
 
Ben yurtdışından yapim dedim.Alet gümrüğe takıldı.Şimdi benden istiycekleri para aletin 2 katı olacak.Benim ağzım yandı bi daha paramı riske atamam.Siz gelin adana fiyatlarını görün tünelle arada 200$ oynuyor bazı aletlerde hele uyduruk bi gitara 100$ fazla istiyorlar.Ben istanbuldan yapıcam artık alışverişi Kim ne derse desin adamlar gıcık olabilir ama ucuzlar benim için en önemlisi bu.
 
Yamaha nin magicstompII pedalına göz koydum geçen gün.. ilk işim music123 te bi fiyat analizi oldu.. sonra bi arkadaşımın almanya ya gideceğini öğrendim iş seyahati.. Aslında hemen herkesin almanya da bi akrabası da vardır aslında.. neyse nereye gideceğini sordum köln dedi.. sonra google da bir araştırmadan sonra http://www.musicstorekoeln.de sitesini buldum. Baktım bizim alet amerika'da 199$ almanya'da 177€ Tünelde 225€ imiş. Tabiiki siparişimi arkadaşıma verdim. Mağazanın açık adresinida eline tutuşturdum sağolsun alacak 1-2 haftaya elimde olur kısmetse..
geçen bir site daha buldum.. ingilterede... gitar eşiği, potans, switch vs satıyo.. benim les paul ün toggle switch i kırılmıştıda.. nasıl tünel çakallarının eline düşmem diye araştırırken buldum.. sizinde işinize yarayacak şeyler olabilir.. http://www.axesrus.com/axecart.htm
sizle paylaşmak için bi başlık açmıştım ama heralde birilerinin işine çomak sokuyorum.. silmişler... bidaha yazdım..
kolay gelsin..
 
Geri
Üst