Mat

özellikle Yosun için tebrik ederim. Çok güzel bi şarkı kayıt süper tonlar vs... Vokalinde kendine has bir sesi var, kulak ilk yadırgasada dinledikçe güzel geliyo oda değişik bir rengi olduğu için.. Başarılar.
 
Geçen hafta İzmir'deydik, bu hafta Eskişehir ve Bursa'dayız. Sağolsun clem biz İzmir'e doğru yoldayken yazdı programımızı. Ayrıntılar sitemiz ve forumlarımızda.

zorknemesis demiş ki:
özellikle Yosun için tebrik ederim. Çok güzel bi şarkı kayıt süper tonlar vs... Vokalinde kendine has bir sesi var, kulak ilk yadırgasada dinledikçe güzel geliyo oda değişik bir rengi olduğu için.. Başarılar.

Bir de o vokali düzgün tonlamayı becerebilseydik daha iyi olacaktı herhalde, gitarlar kadar içime sinmedi bir türlü. Teşekkürler :)
 
ya herşey zamanla oturuyor asıl olay bu seviyeye gelebilmekte zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyo bi gün ankara'ya da gelin görüşelim hatta beraber bi organizasyona çıkalım isterseniz bizim grup Fas-on la
 
Sanırım dhw'de vermiştin klibi o zamandan beri dinliyorum şarkıları.( bu arada dhw ve omertadan selam :D ) Yosun çok güzel olmuş.Çok tanıdık bir melodisi var.Sanki saha önceden duymuşum gibi.Ortadaki solo çok iyi, sondaki tapping ve soloda hoşuma gitti.(uzun sololu şarkıları severim).
 
Teşekkürler, size de :D

SantaRocks.jpg

Yılbaşı gecesi kendini özleten grup Switch'le PULP'tayız. Hem PULP'ın, hem bizim sürprizlerimiz olacak, gelemeyenler çok şey kaçırabilirler ;)
Giriş 10 YTL olacak, bir yerli içki dahil.
 
şimdi sizin albüm çıkıo mu harbiden bi kaç demonuzu dinlemiştim gibi gibi yosun falan profesyonel bi albüm çıkıomu yada kayıtlarınızı nası edinebilcem
 
Şu anda sadece Karma Karışık'ta tek şarkı ile yer alıyoruz. Daha fazlası için biraz daha bekleteceğiz sizi maalesef :)
 
O daha çok bizim şu anda sahne harici çalışmalara yoğunlaşmamızdan kaynaklanıyor. Çok az konsere katılabiliyoruz, çok az şeye vakit ayırabiliyoruz şu aralar. Ama sanırım bunun değişmesine çok kalmadı ;)
 
epi demiş ki:
Evet evet, kurban'la replikas ikinci olmuşlardı...
Şimdi ben onların ikinci oldukları yıl birinci olan grupları merak ettim :p Nurses Care'ı bilen var mı mesela ?
biraz geç oldu ama....nurses care in davulcusu kemal kızılca
onunla tanıştık tanışmamızda garip ztn;parkta davul sesi duyduk bi garajdan geldiğini anlayınca içeri daldık izleyebilirmiyiz diye.çalışmayan bi woswos un yanında köşeye kurulmuş kırık dökük bi davul,ama çıkan ses mütiş.kimsin nesin derken adam çıkarıp roxy ödülünü gösterdi bize,eskimiş bide demo...
grup daha hiçbişey yapamadan dağılmış gitmiş(hazin bi öyküleride var),sözde birinciler ama neye yarar kemal abi bişeyler yapıcakmış tekrardan ama ellerindeki şans gitmiş işte...
burdan çıkarılıcak sonuç şudur ki 1. olmak 2. olmak önemli diil önemli olan yapılacak şeyler onun için sizi tebrik ediyo roxy 2. olarak şansınızın kurban kadar açık,sonunun onlarınki kadar kötü olmamasını diliyorum :D ;)
 
Çok teşekkürler :) Ben de biraz geç olsa da konser programımızı yazayım bari :oops:

17 Mayıs çarşamba günü, 19:00'da Galatasaray Üniversitesi
18 Mayıs perşembe, 16:00 Erciyes Üniversitesi (Kayseri)
26 Mayıs 2006 Cuma, Formula pistinde, Okan Üniversitesi
14 Haziran 2006 Cuma, Cağaloğlu Anadolu Lisesi

Bunlara bir de haziran ayı GSL ve belki GSÜ'de ekstra bir konser eklenecek. Şu aralar çalışmalarımız yoğun, çok konsere katılamıyoruz,

Mayısda cumartesileri Pulp programımıza devam ediyoruz ama Haziran ayında tatiliz, Pulp'a ara veriyoruz :) Tatil öncesi son iki programımız kaldı. Herkese sevgiler.
 
Geri
Üst