Mat

taskisla_parti_3b.jpg

Bu perşembe (16 Kasım) Pulp'ta düzenlenecek "Taşkışla Parti 3"de çalacağız
Kapı açılış 21:00
21:00-23:30 arası DJ (t-morello®)
23:30'da MAT
Giriş 10 ytl, bir bira beleş

PS: Cuma Crimson, cumartesi Pulp programımızda bir değişiklik olmayacak :)
 
Bu hafta (24 Kasım) Crimson'da yokuz. Ama ertesi hafta ve sonrasında cumaları Crimson'da çalmaya devam edeceğiz. Tam 22:30'da başlıyoruz çalmaya, 02:00'e kadar devam ediyoruz.

Cumartesileri Pulp programımız aynen devam ediyor.
 
Yılbaşında Bursa'dayız. Resimli Bardayiz :)
Nihayet tekrar gidiyoruz Bursa'ya. Bir kaç arkadaşa sözüm vardı ama iyi bir yerde olsun istiyordum. Resimliyle programımız denk geldi sonunda. Yeni yıla Bursa'da gireceğiz.

Yeni yıl haftasi Crimson ve Pulp'ta yokuz, bir haftalık ara veriyoruz
 
17 Eylül Kuru Çeşme Arena'daki Seksendört konseri öncesi sizi dinleme fırsatını buldum daha doğrusu adınızı ilk orada duydum, bence oldukça kaliteli bir grupsunuz , şarkılarınız da hoş ; coverlarınızda hoşuma gitti , bence geleceği olan gruplardansınız, şansınız bol olsun çıktığınız yerleri burdan takip edicem .Daha da güzel şeylere imza atacağınıza inanıyorum... :) ( O gün--konser günü-- bazı arkadaşlar biraz küçük düşürücü hareketlerde bulundu kusurlarına bakmayın sonuçta daha çocuklar büyüdüklerinde anlayacaklar sizin orada bulunma ciddiyetinizi....)
 
JULY_88 demiş ki:
( O gün--konser günü-- bazı arkadaşlar biraz küçük düşürücü hareketlerde bulundu kusurlarına bakmayın sonuçta daha çocuklar büyüdüklerinde anlayacaklar sizin orada bulunma ciddiyetinizi....)
Valla farketmemiştim bile. Zaten o gün çekimler yüzünden komple güme gitmişti, sadece soundcheck'i dinlediniz aslında, döneceğiz dedik ama dönemedik çünkü film çekimlerinde sorun çıktı. Günün güzel yanı bütün gün kuliste içilmesi oldu, bir de Seksendört'le tanışmış olduk, beklediğimden çok daha efendi insanlardı (bu efendi lafı biraz büyüklük taslar gibi oldu ama daha uygun bir kelime bulamadım şu anda, sen anla :))
 
Plup'ta çıkıyormuşsunuz , bir iyileşebilsem en yakın zamanda sizi tekrar dinlemeye gelicem, ayrıca matonline'a da üye olduk inşallah yakında albümünüzüde alırız. (Seksendört hakkında düşündüklerine fazlasıyla katılıyorum, yazamadan geçemedim :) )
 
mat sağlam gruptur. 2002 yılından beri takip ediyorum. müzikal açıdan gelişiminiz göz doldurucu. kolay değil çok sağlam parça olmuş. canlı performansınızı dinleme şerefine nail olamadık henüz malesef, eskişehir'de olmam sebebiyle. ama oralara yolum düşerse, ya da sizi buralarda görebilirsek, en ön saflarda olacağımdan emin olabilirsiniz. herşeye rağmen bu grubun uzun yıllar yaşamasını diliyorum. başarılar arkadaşlar.
 
KENDİ PLAK ŞİRKETİMİZ YOSUN'U KURDUK

Bu sefer önce teşekkürler:

Bir sürü işe koştururken gözümün arkada kalmamasının sebebi SuPeRGiRL 'e teşekkür etmek istiyorum. Bugün forumu birkaç gündür ihmal ettiğim halde her şeyin her zamanki gibi yürüdüğünü görünce bunun rahatlığına ne kadar alıştığımı fark ettim. Eline sağlık Güliz.

Forumda huzuru sağlamak icin bulunan matonline polisleri (tu protekt en sörf) ve aslında hiç huzurumuzu bozmayan matonline müdavimlerine teşekkür ederim. Her şey sizinle güzel.

Durukan'a teşekkür etmek istiyorum. Bize yardim gerekebilir dedik, ederim dedi. Daha ne yapacağını bile bilmiyor, sadece sıkıcı, yorucu ve özveri gerektiren işler olabileceğini biliyor ama fazlasını bilmeye gerek duymadan yaparım dedi :)

Zerre anlamadığım hukuk işlerinde kıymetli zamanını hiç düşünmeden vererek içimi rahat tutan Gamze'ye ve yine hiç anlamadığım muhasebe işlerinde şunu şunu yap, gerisini ben hallederim şeklindeki yaklaşımıyla her şeyi kolaylaştıran Türker Abiye teşekkür etmek istiyorum.

Pulp'ta "patron ne der" tasasını bize yaşatmadığı için Burak'a teşekkür etmek istiyorum. Bir işi hem düzgün devam ettirip hem de bu kadar sevilen bir insan olmak herkese nasip olmaz.

Her hafta sahneye içki taşımaktan belleri bükülen Pulp çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Bize karşılık beklemeden yardımcı olan Galatasaray Liseli kardeşlerimize ve abilerimize teşekkür etmek istiyorum. Zamanını ayırıp tavsiye vereninden bizzat destek olanına kadar hepsinin yaptıkları önemli bizim için. Çok geçmeden menajerimizi tanıyacaksınız, onunla tanışmamızda da abilerimizin tavsiyelerinin önemli yeri var.

Ne istediğimizi anlayacak kadar bize yakın, özgün fikirleriyle işte budur dedirtecek kadar yetenekli Aydın Can'a ve Kırmızı Kalem kadrosuna teşekkür ederim.

Bir de Artun'u alkışlamak istiyorum. Forumumuzda yönetmenimiz diye söz ettiğimiz vaktiyle Yosun'un da montajını yapan Artun, cok katı davrandığımız, hic kimsenin karışmasına izin vermeyeceğimiz çoğu konuda kendimizi ellerine bırakacak kadar zevkine ve yeteneğine güvenebildiğimiz için ve yaptığı iş ne kadar karışık veya zor olsa da yanındakilerin kendini rahat hissetmeleri için elinden geleni yapan dünya sekeri bir insan olduğu için.

Son olarak DreamTV'ye teşekkür ediyorum. 4 şarkilik bir demo yayınlamış, tanınmamış bir grupken bile yanımızdaydılar, ilk albümümüzde de karşılık beklemeden yanımızda olacaklarını biliyorum.

Çok şanslıyız. Yanımızda böyle arkadaşlarımız varken başkasına ihtiyacımız yok ki bizim :) Gecen gün vergi dairesinden gelecekler diye yari ofise çevirdiğimiz evde oturmuş beklerken bizim için yapılması gereken işler için koşuşturan insanların bizden çok iş yaptığını hissettim, bunları yazmak geldi içimden. herkese teşekkürler.

Evet, kendi plak şirketimizi kurduk.

Bu yılın başında, MAT günlüğünün ilk mesajında albüm için "nasıl kayıtlarımızı taviz vermeden kendimiz yaptıysak bu işi de içimize sinecek şekilde yapmalıyız. Albüm çıkarmış olmak için çıkartacağımıza İnternet üzerinden paylaşmayı tercih ederim, yapacağımız anlaşma bize fayda getirmezse boşuna kendimizi bağlamış oluruz, şarkılarımızı istediğimiz gibi sizle paylaşmak veya başka bir şirketle yolumuza devam etmek konusunda sıkıntı yasarız" demiştik. Görüştüğümüz bizle çalışmak isteyen şirketlerden özgür olmak ve kendi inandığımız şekilde taviz vermeden albümümüzü yapmak konusunda umduğumuz yaklaşımı göremedik. Sonunda bu işi bildiğimiz gibi yapmak için kendi şirketimizi kurmaya karar verdik.

Son bir kaç hafta tuhaf geçti. Cumartesileri Pulp'ta dağıtıyor, dağılıyor, hafta içinde toparlanıp hukuki prosedürleri, muhasebe islerini, klip çalışmalarını, albüm kapağı tasarımlarını vb çalışmaları takip ediyorduk. Biraz çok çalışmamız gerekti ama buna değecek. Her şey yolunda giderse önünüze başka bir şirketle çalışsak yapmamıza izin vermeyecekleri işler koyacağız, her şeyi doğru olduğuna inandığımız şekilde yapacağız.

Albüm artık çok yakın :) Bindik bir alamete, gideoz kıyamete...
 
Geri
Üst