Demo Kayıtlar Ve Teknik Yorumlar

SiLeNoZ,

Deep.Mp3 teki vocal sanamı ait. Eğer öyleyse bırak güzel abicim gitar işlerini falan sende bu ses varken uğraşma gitar falan. Şarkının girişindeki vocale bayıldım. Senin seste keşfedilmemiş bir renk var üstüne git eğitimini falan al gel beni dinle. Harcayıp gitme bu sesi.

Ben ciddiyim...
 
AllexStone

Sağol yorumun için. Kendi çapımda ev ortamında denemeler yapıyorum. Gitar çalmak daha çok hoşuma gidiyor. Bir zamanım olursa mutlaka denerim. iltifatların ve önerilerin için çok teşekkürler.Değerlendiricem

Saygılar.
 
Gitarı bırak kısmı işin şakasıydı da gerçekten üstüne düş bence ayıptır söylemesi bir yeteneği duydummu hemen anlarım sen vocalde gerçekten yeteneksin. Çevrendeki insanlar senin vokalin için iyi de demiş olabilirler hiç yorumda yapmamış olabilirler. Sonuçta onlar seni gitarist olarak akıllarına yerleştirmişlerdir muhtemelen. Bende müziğe 1989 da vocal ile başladım. 1990 lı yıllarda gitara başladığımda kimse ciddiye almamıştı vokalliğini bil diye espri yapıyorlardı. Şimdiyse vokal yaptığımı herkes unuttu.

Gitar gerçekten çok nankör bir alet o yüzden gitar çalmak gönül istiyor bu da zaten sende var gördüğüm kadarıyla. Ne olacak yani hem gitar hem vokal süper olur. İnan çok etkilendim o yüzden yazdım bu kadar. Belki sende kendinin farkında değilsin. Ama ben seni hemen farkettim. Kulağı olan herkesinde farketmesi lazım bence :D
 
SiLeNoZ demiş ki:
Buzz tanıdım fotoğraftan.
Senin sahne performansı güzel gaz adamsın..
Biz de zamanında on board kartlarla neler yaptık neleer :). Kart değil işlem önemli emin ol. Bazı eski kayıtlar yenilerden daha iyi olmuş sonradan farkettim. Ayrıca üstadım müzik yarış değil emek işi. Yap yolla kayıtlarını dinleyelim görelim öğrenelim. Yarışmıyoruz beraber gelişiyoruz.

(ne destansı yazdım be)

sağol hocam,
ama yarışmak konusunda ciddi değilim, sonuna bu yüzden smiley koydum,
yoksa siz benle yarışamazsınız :p
 
evren bide sesin çok iyimiş, böyle yazmış herkes. 98 de kurulmuş, o yıllarda konserlere çıkmış sonra müziğe ara vermiş, ama şimdi yeniden toplanan ve vokal arayan ( hatta bass vokal istiyorlar) bi grup var. tanıştırayımmı sizi? elinde şebek h.m. fanzin varsa karıştır biraz grubun eski adı "Legacy" ..... yeni adının "MetalEdge" olması lazım. ne dersin?
 
i-coot neden böyle bir mesaj yazdığını anlamış değilim.bu şekilde bir merağın varsa özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirdin.bak sen buraya yazdığın için bende cevabımı buraya yazmak zorunda kalıyorum.

parça kayıtlarının neden kötü olduğunu önceki postlarımdan birinde anlattım ama bir daha anlatayım.internete dial-up ile bağlı olduğum için 4-5mb lık parçaları upload edemiyorum çok uzun sürmesinin yanında zaten denesemde yarım kalıyor.

türkçe bir şeylerden kastını anlamadım enstrumental parçalar var orda yani sözsüz zaten benim tarzımda enstrumentaldir.sen istedin diye türkçe sözlü parça yapacak değilim zaten yeterli zamanımda yok.

bir dahaki upload edeceğim parçamın adı i-coot olacak ki bu da oraya parçaları benim eklediğimi gösterir.

dediğin gibi türkiye'de çok iyi çalan gitaristler var.mesela benden çok daha iyi çalan tansel coşkuner gibi ya da burak baş gibi ya da murat tamvay gibi...eğer upload ettiğim parçaları çalan gitaristin iyi bir gitarist olduğunu düşünüyorsan ne mutlu bana!

tabı ben yazdım galthor istediği için.sen o konuda istediğini düşünebilirsin.

yaşımı merak etmişsin.yaşım 25.17 yıldır gitar çalıyorum.ailemdeki herkes müzisyendir bu sayede bende müziğe küçük yaşta başladım.

verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim.herkese iyi çalışmalar.
 
xsentus bu kayıt işinde cok iyi degilim hatta cok tecrubemde yok ama genel olarak soyluyorum bu digital drive lardan uzak duralım ya ne kadar soguk fark etmedinizmi hani olmayabilir analog pedalın ama gerektigi kadar uzak duralım (pod xt ve gt8 e lafım yok )ama kayıt berraklıgı gayet guzel olmuş calışmalarının devamını dilerim saygı..sevgi .. hoş goru :D
 
merhabalar hem sitede hem de kayıt olaylarında yeni sayılırım.

i-coot,

Öncelikle ziller ve gitarlar bana fazla tiz, parlak geldi. Gitarda prosesörden gaini fazla verdiğinden olsa gerek distortiondan çok cızlama geliyo. davul tonlamalarında dinleyicinin gözüne sokar gibi sesleri fazlasıyla ayrı ayrı vermişsin.
Bir de bendleri daha kararlı ve notalara ulaşarak yaparsan detoneliği önlersin.

yjmjb,

Kayıtlarının çoğunu büyük bir zevkle dinledim ve neler yapabileceğini gördüm. Senden korkulur :) Daha büyük işlere imza atmanı dilerim...
 
yjmjb , abi o tonu nası elde ettin ya, malmsteende yok öle ton.. j-stationdan öle ton alınıyo mu?
bi tane de biz mi alsak napsak :) pod.dan falan iyi heralde.
 
Geri
Üst