Demo Kayıtlar Ve Teknik Yorumlar

link'i tıkla açılan sayfada "Free" butonunu bul, onu da tıkla. açılan sayfa da alt tarafta beklemeni söyleyen bir yazı göreceksin. Bekle onun dediği gibi sonra sana bir boş kutucuk ve yanında harfler yazacak o harfleri doğru olarak boşluğa yaz ve "Start Download" a bas.
 
Çalım konusunda kusurlar mevcut çok basit sequencer programı bile kullanmadan basit bi recroder ile yaptığım Satriani cover'ını paylaşmak istedim.Solo bölümüne özellikle çalışmadığımdan muddy playing sorunu var.neyse..
Circles
 
yucel demiş ki:
Çalım konusunda kusurlar mevcut...
Bayağı bir mevcut :D (örneğin: 31.sn, 50.sn)
çok basit sequencer programı bile kullanmadan basit bi recroder ile yaptığım...
Recroder iyidir, bende çok defalar kullandım. En son versiyonunu indirmek için: www.recroder.com :D
Solo bölümüne özellikle çalışmadığımdan muddy playing sorunu var...
Solo ne güzel girizgah yapmıştı halbuki. Sonra birden ortalık toz duman oldu. Herhalde el gribine yakalandın... :twisted:
 
ytse_jam demiş ki:
http://rapidshare.de/files/9813911/1938.mp3.html
gecenlerde yaptıgım emprovize ağırlıklı bir beste çalışmam , dileyenler adresten çekip dinleyebilir..
polski90 , önceki kaydıma olan yorumun için sağ ol.

Çalışmanın güzel bir girişi var, korkarak değil merakla dinledim. Zaten alt yapının soundu çok güzel yahu, kendin mi yaptın ? Hangi programla, ne nasıl ? :?
Fakat solo gitar biraz uzaktan geliyor gibi olmuş. Ufak tefek takılmalar olsada solo melodisi hoş. Sonuçta güzel bir çalışma, eline sağlık.
 
GiTaRiST_17 demiş ki:
Mrb Daha Önceki attığım kaydım tam olarak bi demo olmadığı için yorum alamamıştım şimdi uğraştık bir demo yaptıq Grup demin Serzeniş adlı parçasını birde biz yorumladık http://rapidshare.de/files/10279844/sercanis.mp3.html
yorumlarınızı bekliyoruz

Cover parçayı bilmediğim için yorumunuz hakkında birşey diyemem. Ama gitar tonları kötü. Bas vokaller gereksiz olmuş, davul drum machine gibi. Yani pek iç açıcı değil malesef. Fakat çabanızı takdir ediyorum, uğraşmışsınız, nice demolara... :p
 
arkadaşlar bu videoyu ibret olması açısından koyuyorum.babamın bana müzik konusunda yıllardır yaptığı işkenceden bi kuple olarak.artık bakıp kendinizi şanslı mı hissedersiniz ya da ben daha beterini mi yaşıyom dersiniz bilmem ama paylaşmak istedim.isteyen gülsün isteyen ağlasın.ben ağlıyorum...
not:videoda parçayı ilk çıkarma aşamasındayım o yüzden arada takılmalar oluyo.zaten bu videonun amacı teknik yeterliliği göstermek değil.belirtmek istedim.
http://rapidshare.de/files/10610915/MOV00014.3gp.html
 
Arkadaşlar buranın hareketlenmesi için buraya demo asan arkadaşlara bir önerim var. Ben son zamanlarda pek vakit bulupta ilgilenemiyorum bir çok kişide demoları dinlemeye veya yorumlamaya üşeniyor sanırım. Önerim şudur ki;
-Burada demosunun yorumlanmasını isteyen her kişi başka birisinin demosunu indirip kendince yorumlasın böylece herkes birbirine yorum yapmış olsun burası biraz daha hareketlensin. Hoş olabilirmi sizce(sadece bir öneri) Kimse kimseye "neden benim demoma yorum yapmadın da onunkine yaptın o benden sonra astı demosunu" demesin ama kim hangisini beğendiyse ona yorum yapsın :) Vaktim olunca hepsini dinleyip kendimce birşeyler söylemeye çalışacağım.
Görüşmek üzere
Murad.
 
Geri
Üst