Demo Kayıtlar Ve Teknik Yorumlar

Valla kusura bakmakla ilgisi yok.Ve böyle yazdığın için teşekkür ederim.

Çünkü kasettiğim şeyi bizzat sen biraz önce yaptın arkadaşım.Demek istediğim de buydu...

Amatörlere yok göstermek yerine onları aşağılayıp hor görüyorsunuz.Hatalarını düzeltip yol göstermek yerine azınıza geleni söylüyorsunuz.

Ayrıca biz bunu ticari çıkar için yapsaydık, çok daha farklı bir şekilde yapardık emin ol arkadaşım.

Esas sizin zihniyetiniz değişmedikçe, bu ülkede müzik, piyasanın ellerine makhum olacaktır...

Bir de küfür etmediğin için tekrar teşekkürler, açıkçası ne zaman küfür edeceksin diye bekliyordum.
 
He öylemi arkadaşım. O zaman niye şarkını herhangi biryere upload edipte "böyle böyle bir demo yaptım yorumlarmısınız" diyeceğine "xxx web sitesinde arkada çalan şarkı bizim demomuzun introsudur" demeyi tercih ettin sorabilirmiyim sana?
Aaaa açtım siteyi birde ne göreyim bu siteyi yapan arkadaşlar zaten bu hizmeti satıyorlarmış. Bak bak bak ne tesadüf.

Ortada satılan birşey varsa bunu satan amatör olamaz! Satıcı profesyönel olmak zorundadır yoksa alıcı hiçbir zaman profesyönel olamaz anlatabildimmi? Değişmesi gereken zihniyet bu! "Biz yalnızca amatörler de faydalansın diye yaptık" diye bir mazeret olamaz.

Ayrıca şunu söyleyeyim bu kalitede kayıt yapacaksanız zaten ticari birşey beklemeyin. Aç kalırsınız.

İnşallah gurur meselesi yapar da daha kaliteli kayıtlarla gelirsiniz. Öyle bir durumda emin ol ben g.t olmam aksine mutlu olur bazı insanlara olumlu birşeyler aktarabildiğim için gurur duyarım kendimle.

Bu sana/size gösterebileceğim 1. yol. Önce buna çalışın sonra kayıt işlemine geçelim ok.
 
Quartz
"Amatörlere yok göstermek yerine onları aşağılayıp hor görüyorsunuz.Hatalarını düzeltip yol göstermek yerine azınıza geleni söylüyorsunuz. " bunu soylememis ol biz de okumamis olalim. gercekten boyle dusunuyorsan cok yazik. eger gercekten biz boyle (biz derken sanki profesyonel kayit yapiyormusuz gibi konustum. gayette amatorum :) ) birsey dusunseydik senin kaydini sallamazdik. oyle mi yaptik peki? zaman ayirip dinledik. nankörluk yapma lutfen!
ayrica skull un da dedigi gibi satici, profesyonel olmakla yükümlüdür. eger degilse kimse gitmez ona zaten.
madem insanlara kayit hizmeti vericeksiniz, o zaman kayit hakkinda yeterince bilgi ve tecrube sahibi olun ondan sonra cikin ortaya. bir cok insan taniyorum evinde sahane kayit yapan. skull un da dedigi gibi hic biri de bilgilerinin yeterli olmayacagi kanisinda olup boyle bir islere bulasmak istemiyorlar.ne oldugunu bilip ona gore davranmakta fayda var.. bilgili ve tecrubeliyseniz eger bunlari paylasin orda. o sitedeki kayitla hic bir sey elde edemezsiniz... kolay gelsin..
Baris
 
Skull_KruSher demiş ki:
Ortada satılan birşey varsa bunu satan amatör olamaz! Satıcı profesyönel olmak zorundadır yoksa alıcı hiçbir zaman profesyönel olamaz anlatabildimmi? Değişmesi gereken zihniyet bu! "Biz yalnızca amatörler de faydalansın diye yaptık" diye bir mazeret olamaz..

bu bile tekbaşına yeterli bir cevap.. eğer amatör gibi gelseydin ona göre bir değerlendirme olurdu ama açtığımız sayfada fiyat listesi görürsek beklentiler değişir..
 
yanlis mi duyuyorum yoksa bu parca tamamen digitalmi?
solo tonundan bahsedilmis ama ben okurken zannettimki gitari kotu tonlamis.. ama duydugum kotu bir klavyenin kotu bir elektrik gitar tonu.. ve maalesef site icerigi de hos degil maalesef.. 01.15dk dinlerken' yaklasik biri iki dk siteye girip cikarken bide 3-4 dk buraya bu konuda yazarken vakit kaybettim... neyse yinede kolay gelsin...
 
arkadaşlar merhaba,
birçok popçu arkadaşımızın kullandığı, ama sadece popçularla da kalmayıp birçok müzik türünde de kullanılan, aşağıdaki mp3 te de örneklerini gösterdiğim vokal efektinin nasıl elde edilebileceğini bilen biri varsa yardımını istiyorum.eğer bu sorunun muhattabı bu başlık değilse doğru başlığa beni yönlendirirseniz sevinirim.
teşekkürler,kolay gelsin...

http://rapidshare.de/files/13026828/efektt.mp3.html
 
fretboardmaster
kaydini dinledim, daha oncede baska birine soylemistim. burda onu tekrar ediyorum. kaydinizi mesaj atarken. "sicis oldu,berbat oldu igrenc oldu" vb. ifadeler kullanmayin. eger gercekten boyle dusunuyorsaniz sarkinizi duzeltin oyle asin. kaydini dinledim. begenmedim. gitar sadece soldan geliyor ayrica sesi cok kisik hic birsey anlasilmiyor. bir kac yerde yanlis notalara basiyorsun bariz fark ediliyor onlara dikkat et derim. arkada su sesine benzer bir effect var canimi sıktı resmen cunku fazlalik, bogukluk yaratiyor. diger enstrumanlari sen mi yazdin? eger sen yazdiysan onlara ne guzel ozenmissin gitari neden boyle biraktin... tekrar adam gibi kaydet oyle dinleyip yorum yapalim olur mu? ;) hadi kolay gelsin...
Baris
 
The Clegg olarak bir kayıt daha yaptık evde y aptıüımız bu kayıtta bir tane dell dizüstü bilgisayar ( Standart özellikleridir. kayıt için ekstra bir donanımı yok) Dandik MM ile 1 adet washburn x11 + boss dsII pedal, kırık bir cümbüs, kaval ve def kullandık pentegram tarzında birşey oldu ama biz kendi içinde özgün olduğunu düşünüyor birilerine özenerek yapmadık. Lütfen kayıt olsun miksaj olsun biraz yorum yapar mısınız çok amatör olduğunu biliyoruz ama eksikleri görmek güzeldir her zaman Şimdiden herkese teşekkürler. Link Aşağıda (şarkının ismi DAGGER) :

http://www.purevolume.com/theclegg @dagger
 
yukaridaki mesajimda ozenmissin=ugrasmissin olucakti yanlis anlasilma olduysa duzeltiyim.
bladebj
kaydini dinledim. tef kaval seslerini iyi kaydetmissiniz. bunlari begendim. gitar sesini pek begenmedim acikcasi.distortion tonundan kaynaklaniyor biraz. iyi bir processor ile kaydederseniz daha guzel sonuc alirsiniz. kolay gelsin..
Baris
 
rica ederim. zamanla iyi ekipmanin olur. ayrica arkadaslar birsey daha soylemek istiyorum. skull un da dedigi gibi, buraya kayit asan arkadaslar burdaki asilmis olan kayitlara yorum yapsin..
Baris
 
Baris abi abi diyorum çünkü senden küçüğüm şöyle bir durum var demo bölümleri amatörlere yönelik değil artık sanki sadece pro ların şarkıları uzun uzun yorumlanıyor senin için demiyorum yanlış anlama yorumlayan emek gösteren herkese teşekkürler ama ister muziktek olsun ister bura olsun demo yorumları biraz üsütn körü yapılıyor ( Senle alakası yok tekrar ediyorum ) Yani işi tam bilmeyen veya yorumlamadan çekinenlere birşey demen ama işi ğyi bilen mastering recording olaylarını bitirmiş insanların da buraya gelip şu bass ı buraya koy davulu çek gibi uzun uzun yorum yazarlarsa biz amatörle daha yararlı olacağına inanıyorum sanki bir ilgisizlik var
 
bladebj
ben bestelere yorum yapmiyorum. cunku besteyi yapan kisi oyle dusunmus oyle istemistir. eger ben "bassi burda boyle yapmasaydin ya da bateri orda onu yapmamaliydi" dersem, ben oyle dusumdum ve oyle kalicak diyebilir bestenin sahibi ve bu en dogal hakki. bu yuzden bestelere pek yorum yapmiyorum ben. ama ozel olarak istenirse yaparim neden yapmiyim :D
 
@Bloodbath
senin mesajının üstüne geldi ama seni kasdetmemiştim genel bir olay bu
Abi sen yap herşeyimi yap :D yeterki yorum olsun eksikleri söyle şurda bu olmasaydı de anlat bilgilendir.
 
Geri
Üst