Rind

Deprem... E abi yürümüyor mu zaten? :roll:

İlk yorumu ben yapayım konser sonrası: Hiç bir aksaklık olmaksızın, gayet sıcak bir ortamda bizi ağırlayan tüm Odtü'lülere teşekkürlerimi sunuyorum. Varsa bir aksaklık; o da bizdendir. Gerçekten teşekkürler... :)

Bizde de bir aksaklık duymadım ben işin aslı - Sanırım yolunda gidiyor işler. :p 1-2 ay önceki Eskişehir - 222'deki ilk konserimizden bu yana daha bir toparlandık, grup uyumuna önem verdik - Sonuç olarak umuyorum ki tek eğlenen bizler değildik :) [Bu cümle hafif maNga oldu bu arada. Taam inandııık, tam güvendiiiik... Neyse, var öyle bir şey işte, deli değilim ben] Ayrıca daha iyisi için 10 Aralık - İstanbul Studio Live'daki performansımıza bekliyoruz gelebilen herkesi.

Demo çalışmalarımıza da halen devam ediyoruz. 6-7 şarkı kaydediyoruz. 1 ay içerisinde de www.myspace.com/bronztheband adresinden dinleyebileceksiniz tahminimce birkaçını.

Bu arada bir son durum analizi sunayım: Grubun adı artık BRONZ olmuştur. Umarım belli oluyordur :) Bu isim altındaki ilk konserimizi de Odtü Beste Günleri'nde vermiş olduk böylece. Hayırlısı diyelim...

PS: [Deprem'e ne oldu ama çok iyiydi bu isim yaaa, çok alışmıştıııık vs. vs. diyecekler için de Deprem Bronz gitaristi, "bestekar"ı, patronu, hem Jean'ı hem de Tigana'sıdır. Bu ismi ben inanıyorum ki - çok da uzak değildir - yakın bir gelecekte solo çalışmasıyla da duyabilirsiniz. Ama işte biraz daha bekleyip önce Bronz'u takip ederseniz, Deprem'in yanısıra fazladan 3 genç adamı da sevindirmiş olursunuz...]

Zaman ayıran herkese Teşekkürler, Saygılaar & Sevgileer...
 
Geri
Üst