Barkod

Olm özledim lan hepinizi!!Yato,beko öss noldu lan kaçti mi içinize?Olm kaç1cam yan1n1za yak1nda..m1na goduhlar1m kend1n1ze 1y1 bah1n..volk1 konusunda b1lg1lend1r1n ben1...yaz1k beah puuuh.
 
bizde özledik lan seni.sınavlar patlıomuş içinde duyduumuza göre.neyse hele gel konuşuruz.(össyi hiç açma:))
bu arada rockandwinde ilk 10a giremedik.neyse bizim için tecrübe oldu.güzel ve zevkli bi organizasyondu.kazananlarda iiydi.Birazcık dalgacı bi tabirle özetliicek olursak rockandwinde kazanmak için mardinden gelip akustik gitarla aşk meşk yapmak gerekiomuş.neyse ya biz yolumuza bakarız kaybetmek bizi soğutmaz aksine bişeyler göstermeye daha çabacı oluruzherkese saygılar.önümüzdeki konserlere bakıyoruz.BARKOD herzaman tam gaz devam...
 
bu durgunluk yaz durgunluğu galiba..ayrıca hala vokalimizi bulamadık..bununda cok etkisi var..ama beste calışmalarımız devam ediyo.napalım yapcak bişey yok aramaktan başka..yokmu yaw barkoda yakışır vokal..
 
a

bunu artık628373756836736783873 ıncı yazışım ve artık usandım a.q neyse haaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vokal arıoruz :cry: :cry: :cry: :cry:
 
herkese uzun bir aradan sonra selamlar..forumla fazla ilgilenemiyoruz ama çalışmalarımız uğraşlarımız devam ediyo..vokalimizide sıkıntılı arayışlarımız sonucunda bulduk..sıkıntı çektiğimize deydiğini düşünüyoruz..şuan cover ve beste beste üzerine yoğunlaştık..yakında güzel bi organizasyonla çok daha iyi bi şekilde karşınıza çıkcaz inşallah..
BARKOD YENİLENEN PLAYLİSTİYLE YAKINDA TAM GAZ SAHNELERDE....... :deli :yaratik :metal
 
Vokal:Alper
Gitar:Kaan
Gitar:Berkay
Davul:Serkan
Bass,back vokal:Yasin :D 8)

kadro böyle abicim..

gelcez.. hemde çok güzel haberlerle gelcez.. neyse uzatmaya gerek yok şimdilik. Zamanı gelince yapcaz elimizden geleni..
 
geridönüş

oncelikle hepinize tesekkur ederiz. grubumuz yeni vokalini bulmuştur ve çalışmalar tam gazıyla devam etmektedir. yakın bir zamanda yeni konserler ve bestelerle karşınızda olacaz.
 
biraz geç oldu tabi ama bahsedilen vokalist benim,aslında yaz sonundan beri barkodla çalışıyoruz ama açıkçası son 1-2 ay içinde herşey oturmaya başladı,tabi bunu gösterebileceğimiz bi ortam olunca herşey daha güzel anlaşılır,umarım yakında konserlerde görüşürüz!
 
Biraz geç oldu ama burdan tüm Barkod elemanlarına slmlar.Ankara'nın en iyi sahne performansları arasında gösterebilirim Barkod'u (Kaan hariç,puhahahahaha :D )Yato'ya az basıvermemişimdir,ibanez bi de :D Yeni vokalleri Alper de kafa adamdır,iyi olcaktır bu Barkod işi...Yeniden en iyiye...Başarılar.

...Alper
 
Geri
Üst