Kılçık (rock) - Ankara

tesekkürler arkadaslar dinleyip de yorum yaptıgınız için..biraz gec oldu ama...aksiliklerden hepsi

kılcık tatile girmiş gibi oldu :)
kısa zamanda yeni calısmalarla artık diorm:)
 
tesekkürler imaginary_,devil_sm :) sizin de kulagınıza saglık dinleyip yorum yaptıgınız için.

umarım gusel bişeyler cıkar biz pek umutlu diiliz bu tur yarısmalardan aslında ama olsa da fena olmaz tabi :)
 
ya bu yarışmayı öğrendiğimde öncelikle rock müzik için yapılan bi yarışma olarak biliyodum.sonra içerisinde punk,rap girdi.e onada ok'de bu pop arabesk n'oluyo...yarışmanın içeriğini kaybettiğini düşünüyorum.benim favorim aslında paranoya ve kılçık'tı.şuandada öyle tabiki.bu iki grupta böyle yarışmalar olmadanda çok iyi biyerlere gelecektir.sadece inanın.tekrar yolunuz açık olsun diyorum.
 
devil_sm tamamen katılıyorm sana.zaten bu kadar cok yarısmacıyla içerigini kaybetmemesi gibi bir ihtimal olamaz heralde..eee ne demişler nerde çokluk....:)
ii reklam yapıolar ...
tekrar saol devil_sm.
 
Sonunda bende üye olma şansı buldum :D Son zamanlarda konserlerinize katılamadım kusura bakmayın olurmu? Biliosunuz yaz okulu filan :D Kısa zamanda tekrar görüşmek üzere! Umarim bu yıl aynı sahneyi paylaşma şansı bulabiliriz. KILÇIK RULAZ!!
 
imaginary_'nin de dediği gibi kendi tarzı olan,iyi işler yapan bi grup Kılçık.Hala canlı performanslarını izlemeyen-dinlemeyen varsa çok şey kaybediyo.
Go Kılçık!! :)
 
Kılçık grubuna başarılar.Bi kardeş grubumuz daha oldu.Aynı afişte yazılıpta 2-3 kez beraber çıkamamıştık konsere çeşitli sebeplerden yanlış hatırlamıyosam.Umarım başka sefere :) Sevgiler...
 
Geri
Üst