Diplomatic Immunity - (Rock) - Ankara

Valla üzüldüm. Taa ne zamandan beri dinleriz Gölge'de. Nerdeyse her cumartesi murat köselioğlu sahneye yol alırken kallavi klavyesiyle biramı dökerdi. Ne koyarsın ki yerine?
 
rockn coke da pamela ile beraber sahnede izleyip gözlerimin dolduğunu söyleyebilirim... keşke yeniden onları izleyebilme şansımız olsa diplomatik olarak... zira Alpin güzel sesine doyamadım ben yaaaaaaaa
 
Valla zamanım kısıtlı ama denk gelip de bu özleminizi gördüm ve size bir müjde vereyim dedim. Artun Ertürk -bir aksilik olmazsa- Kasım ayında değişik bir projeyle karşınızda olacak. Alp Dündar'ın da sesini epeyce dinleyeceksiniz bu projeyle.

Grubun geri kalanını merak edenler için Barış Menküer'i son gördüğümde Süleyman Bağcıoğlu'nun grubu In Rock için çalıyordu ve Artun Bey için de çalmış kendisi bu arada.

Murat Köselioğlu bir süredir Ankara'nın diğer bir iyi grubu Wattz Up'la çalıyor. Biricik abimiz Gürbüz Barlas, Pamela Spence'le çalıştığı sırada boş durmamış onu da kandırıp grubun bünyesine katmış belli ki.

Bu son söyleyeceğim ise henüz gerçekleşti mi bilmiyorum, zira dinleme fırsatı bulamadım RNC'den beri ama Wattz Up -malesef- Koray Işıldak'la yollarını ayırıyor sanırım ve yerine yine Diplomatic Immunity'den Ahmet Tekneci geliyor.

Son haberler bunlar. Ayrıntılar için bana ulaşabilirsiniz. Gerçi her şeyi söyledim sayılır. Gerisi bana kalsın:)

Saygılar

http://launch.groups.yahoo.com/group/artun_erturk
http://launch.groups.yahoo.com/group/pamelaspence/
 
Wattzz up için büyük kayıp... Koraysız bir Watzz Up???? artık iice dinlenilir tarafı kalmayacak o zaman :(

en kısa zamanda Alpin güzel sesini duymak dileği ileeeee
 
dıplomatıck le whatzz up pamelayla artun ıcın calısıyo sanırım ankaranın 2 en eskı ve ıyı grubu..hepsi ayrı yerlere dagaldı korayın suan ne yaptıgını tam olarak bılmıyorum bu arada barıs menkuer sanırım ankarada kalan ın rock bı de dıdemlerle calısıyo sanırım bakalım ankarada grup kalmayacak adam gıbı !
 
watzz up da artunsuz diplomatic gbı bıse oldu zaten yusuf la korayın grupta istenmemesinden(!) sora

korayın yerıne ahmet teknecı gelıo da acaba solıst olarak alp i mı alıolar ondan cok emın dıılım
 
deathcontess demiş ki:
watzz up da artunsuz diplomatic gbı bıse oldu zaten yusuf la korayın grupta istenmemesinden(!) sora

korayın yerıne ahmet teknecı gelıo da acaba solıst olarak alp i mı alıolar ondan cok emın dıılım

kim istemiyormus yusuf`u yahu? yok ole birsey..
 
Calavera demiş ki:
P.S.:Dün gece The Exe (?) programını bitirmek üzereyken sahnenin yanında Barış Menküer'i görünce gaza gelip yaptığımız onca tezahürat boşa gitti. Kendisi dün gece grupla bu kapanışı yapmak yerine If'te Süleyman Bağcıoğlu ve arkadaşları(In Rock)la çalmayı tercih etmiş sanıyorum. Herhalde bir acil durum çağrısıydı. Yoksa yüreği kaldırmadığından cenazelere gelmeyen doktorlar gibi davranması için bir sebep yok değil mi? (Neden böyle acaip bi metafor seçtim ben de bilmiyorum, sormayın :D )


arkadaşlar meraba, ben Barış Menküer. Yazdıklarınızı yeni okudum ve hepinize çok teşekkür ederim. Şunu söylemek istiyorumki geçen zaman şartları değiştiriyo ve askerden döndüğümde bulduğum ortam gittiğim zamankinden çok farklıydı. Ben de şartlara göre hareket ettim. Son kez çalma olayına gelince, ben o durumu tam hatırlamıyorum ama son kez çalınmasını pek ciddiye almamış olduğumu hatırlıyorum, keza ben, Artun ve Alp yeni bi projenin çalışması içindeyiz (kesinlikle bar programı değil). Ama Diplomatic Immunity için bir son olduğu doğru olabilir. Ayrıca ben o tarih itibariyle yaklaşık 3 haftadır In Rock grubunun elamanı idim. C.tesi Diplomatic'le çalsaydım In Rock'a çok ayıp olurdu.
Bundan sonra sorularınız olursa elimden geldiğince cevap vermeye çalışıcam. Herkese sevgiler, saygılar.......
 
hosgeldin baris ilk once :)dıplomatic suphesisz ankaranın en iyi grublarındandı son geceyı hatırlıyorum davulda da eralp vardı nedenını bende pek anlayamamıstım ve sonra davulda seı hıc goremedık...?sonra da whatzz up dıplomatic karısımı bı grup cıktı ortaya pamelanın arkadasında da gitara gurbuz gecti sonra yenı yenı whatzz up dagaldı denıldı dıplomatick tekrar toplanıyo ama artun yok gurbuz var denıldı boyle bı proje varmı sen yeralıyomusun?artun ve alple olan projede gayet basarılı olacagına ınanıyorum ben bu arada dıdemlerle caldıgınıda duyduk gorduk :)ben eskı major mınorun sahıbıyım senı ordan tanıyorum teknık kapasıtesı cok ıyı bı davulcusun senı ıyı yerlerde gormek ısterız haberlerınıde beklıyoruz bura bırza fazla polemik bi yerdir ama bizide burdan haberdar edersen seviniriz cunku herkes baska bi sey soyluyo her kafadan ses cıkıyo..:)kolay gelsin
 
slm uric,
öncelikle benim ve diplomatic immunity ile ilgili yazdığın güzel şeyler için teşekkür ederim. Ben askerdeyken Wattz Up - D.I. karışımı melez bi grup halinde, if, manhattan, gölge üçgeninde çalındığını duyuyodum bizimkilerden. Ama detaylarını bilemiyorum. Artun kendi projesine yoğunlaşmak için Pam'den ayrılmak zorundaydı ve yerine de Gürbüz Barlas geçti. Wattz Up'in içindeki sorunları da ben de sizin gibi dışardan izliyorum. Bildiğim kadarıyla Murat'tan sonra Ahmet Tekneci de onlarla çalmaya başlamış. Koray'la da bir kez karşılaşmamıza rağmen bu konu hakkında detaylı konuşamadık, zaten detayları bilsem de benim bunları konuşmam çok doğru olmaz heralde. D.I.'nin tekrar toplandığı da dedikodu olsa gerek çünkü ben hiç böyle bişey bilmiyorum. Hatta Alp'le ikimiz Artun'a Ank'da olduğu zamanlarda İF'te veya gölge'de çalsak mı diye sorduğumuzda, kendisinin bu proje hayat bulana kadar Ank'da çalmayı düşünmediğini söyledi. Alp, Murat, Ahmet Pam'e eşlik etmeye devam ediyolar. Ben de şu anda In Rock ve ex-Cadı Tahtası'yla (yeni bi isim arıyoruz guruba) çalıyorum. sevgiler...
 
su an her sey birbirine girmis durumda yani :)D.I tekrardan toplamak biraz zor gorunuyo gorunuse bakılırsa.artunun projesinde senin ismini duymak sevindirici bu ara eralp in bi istilasi soz konusuydu :)evet son olaraktan umut ve korayın cadı tahtasından ayrıldıgını yerine senin geldigini duyduk sasırdık biraz sanırım whatzz up tan sonra korayın da yenı bı projesı varmıs her sey bırbırıne gırmıs yanı :)senı ın rock ta da dınlemıstım.dedıgım gıbı yanlıs anlama sakın ama senı ankara barlarından ziyade daha profesyonel projelerde gormek isterim ben kolay gelsin haberlerini bekliyoruz burdan :)
 
eeee şimdi ne olacak yanı diplomatic bıttımıı...........90 lı yıllardan berı Ankarayı bıze aslında sevdıren grup saklıkent,bardak,gölge,manhattan if geceleri gibi artık gecelerımız olmuyacak yaniiii bunların ayrılmaması lazım arkadaslarrrrr ve grup uyelerınden okuyan olursa bunlarıı bence ve bırçok kişide buna katılırrr birleşin.... yada yenı proje varsa haberımız olsunnnn........
 
Geri
Üst