Barış Akarsu

SiPASTiK demiş ki:
Ben bu herifi çok taktir ediyorum yaa.Kalitesiz pop müziği furyasında boğulmuş endüstrinin içinde rock yapmaya çalışıyor.Bataklıkta yeşermeye çalışan bir karanfil gibi...
Ulan ne laf ettim bee:)

:) Allah razı olsun kardeş. Bu forumda böyle bir şey duymaya tüm Barış severlerin ihtiyacı vardı ;)
 
Barış Akarsu ile ilgili anlamadığım bir sürü şey var, neden etrafı koca koca kadınlarla çevrili bu adamın sitesinede girdim müthiş geyik dönüyor insanlar birbirini yiyor ve ablalar teyzeler anneler dolu 8O yok oğluymuş yok bilmem ne kimi kandırıyorsunuz. :evil:
tamam adamın sesi gayet iyi kuvvetli sahneside iyi ama çevresindeki insanlar beni bayıyor abi bırakın adam rocker gibi yaşasın kardeşim.Ne bu yaaa :metalhead
 
bu da bir bakış açısı :LOL:

Barış annelerin çoçuklarını koruma duygusunu uyandıran bişeylere sahip sanırım :D farkında mı bunun bilmem ama..bildiğim şey şu hiç bir anne çocuğunun büyüdüğünü kabul etmez.onun gözünde çocuğu hep küçük ve korunması gerekir ;)

ama biraz zamanla bu durumun aşılıp herşeyin kendi istediği doğrultusunda gideceğini düşünüyorum...
 
:LOL: :LOL: :LOL: Sizlere sadece gülüyorum arkadaşlar!!!
Sizmi Rockseverler olacaksınız pehhh :LOL: :LOL:
Size ne onon bunun hayran kitlesinden arkadaşlar siz bir felsefe adına bu sitedesiniz ama savunduğunuz felsefenin içeriğine bir göz atın isterseniz siz sadece buraya BARIŞ vs sitelerine girerek olan olayları okuyup kendi aranızda tabiri caizse Kadınlar gibi dedikodu üretiyorsunuz.
Bence sizler bu sitede ROCK adına birşeyler için çabalayın DEDİKODU yapmayın. :eek: :eek:
Son olarak BAG(Barışı Anlayanlar Gurubu)kendi adına çok mutlu sizin teyzeler diye nitelendirdiğiniz kişiler sizlere 10,100 hatta 1000 basar.
Hadi şimdi DEDİKODU KAZANINIZ BU FORMDAN SONRA DAHA ÇOK KAYNASIN.
:eek: :eek: :eek: :eek:
 
Ne koruması bırakın yaaaa :roll: kendi kendini korumaktan aciz bir insanmı bu adam.ozaman gitsin annesinin dizinin dibinde otursun İnsanların birbirini sevmesine birşey dediğim yok ama adamı dineemye gittiğimde yaş ortalamsının çok yüksek olduğuı bir yerde olmak beni bayıyor 8O
Bu ne biçim sevgi anlamıyorum hepsi adamın ağzının içine düşecek nerdeyse ama ortada dönen geyiq başka açık davranın ozaman kardeşim :dil
rock diyorsunuz tarz diyorsunuz bumu tarz ben görmedim bu zamana kadar böyle bir tarrz :kaydim
Piyasada iyi olan hangi rocker etrafında böyle insanlar var yanlış anlamışsınız ben sadece genç kızlar veya erkek sevsin demiyorum yada sevecek insan grubunuda belirlemiyorum banane banada düşmez zaten sadece adama zamk gibi yapışılması :dil ve körükörüne tripler yapılması beni bayıyor. :metalhead
 
hardblack aslında genel olarak haksız sayılmazsın. yani piyasadaki rock müzisyenlerinin hiç birine bu şekilde yaklaşan oğlu,kardeşi gibi seven kimse yoktur. Ama Barış onlara aynı sıcaklığı göstermese zaten bu insanlar da ona bu kadar yakınlık göstermezdi sanırım. O yüzden biraz da iki taraflı bir şey olduğunu düşünüyorum bu sevgi yumağı durumun :) yani koruma iç güdüsü değil karşılıklı bir sevgi var. Barış kimin kendisini ne şekilde sevdiğinin farkında olan bir insan. Yani mesela ben öncelikle rock sever olarak onu beğeniyorum ama insani tarafını da çok seviyorum. Bunun dışında rock bazlı olmadan abi,kardeş,oğul sevgisi besleyenler de var ama bunu sorgulamak sanırım kimseye düşmez. Bu insanların onun yanında olup olmayacağı kararı Barış'a kalmıştır. O istediği sürece onu rocker olarak değil de insan olarak seven bu kitlenin daima yanında olacağını düşünüyorum. Bense hem rocker hem insan olarak sevdiğim bu insanın daima destekçisi olacağım. :) selamlar
 
:eek: :eek: :eek: Sana sadece şunu söylemek istiyorum Rocer kardeş gördüklerin seni fazlasıyla yanıltmış sen bence bizlerle bir muhabbete gir ama yanımızda BARIŞ olduğu zaman bu konserlerinden birinde olabilir eminim fikrin değişecek bizleri kıyasladığın duruma bak bizler yapışan gruplar asla değiliz seni dediğim gibi bir BARIŞ konserinde BARIŞ ve bizlerle aynı ortama davet etmek isterdim :eek:
 
hardblack arkadaşım,
Belli ki BARIŞ AKARSU'nun konserlerine gitmişsin.Ama ya gördüklerini özellikle yanlış yorumlamışsın..ya da ortalığı karıştırmak istiyorsun..ya da seninle gerektiği kadar ilgilenilmemiş..ya da..ya da..diye bir sürü örnek verilebilir..
Böyle insanlardan kastın,yaşı büyük insanlarsa..aslında sanırım senin de yaşın biraz büyük :LOL: ya da gerektiğinden küçük :twisted: gençlerle nereye kadar dimi..onlar bugün varlar,yarın başka bir adaydalar..yani ayran gönüllü olabilirler :roll: ama sen-ben öylemiyiz dimi ;)
Haaa bir konuda haklısın bak.."SEVECEK İNSAN GRUBUNU BEN BELİRLEMİYORUM" demişsin..sonuna kadar katılıyorum..
:evil:
Zaten bu da seni hiç ilgilendirmez.. ;)
 
Barış'ın dinleyici kitlesi arasında teyzelerin, amcaların olmasını çok doğal karşılıyorum ben. kendimden örnek vereyim; annem 50, babam 55 yaşında, bana erkin koray'ı, cem karaca'yı, barış manço'yu, cahit berkay'ı vs. vs. vs.... anlatan, öğreten onlardır... bu bağlamda Barış'ın o kuşak ruhunu taşıyan insanların dikkatini çekmiş olması bana göre çok önemlidir.
ayrıca fatalsmile'ın Barış'ın insan olarak sevildiği konusunda söylediklerine de katılıyorum...
 
Gereksiz tavır ve tepkilerinizi anlayamıyorum malesef :evil: ya yazdıklarımı tam okumuyorsunuz yada işinize geldiği gibi anlıyorsunuz.
Bu kadar gözü kara gitmeyin Barış dışındada dünya var dışarda bir kafanızı çevirin isterseniz. :twisted:

Tekrar söylüyorum umarım bu sefer düzgün okunur ve :dil algılanır Barış Akarsu'nun sesine bir eleştirim yok gerçekten gayet kuvvetli bir sesi var , kişiliğine de bir sözüm yok. Barış Akarsunun hayran kitlesi beni zerre kadar ilgilendirmez.
Benim anlattığım anlayan bilenler için 8O Adam rocker ve rock camiasında varolmak istiyor bırakın adam istediği yere gelsin ne bu yeni çıkmış popçu gibi olayı abartıyorsunuz.

Bilip bilmeden konuşmanın anlamıda yok beni Barış konserine davet eden arkadaş sen kafanı takma bunları ben canlıda dinledim kendisini eğer yazıyı dikkatli okursan tabii algılama probleminde yoksa adamın sahnesinin iyi olduğundan bahsettim sadece adama zamk gibi yapışılmasının nedenini anlamaya çalışıyorum ?
 
Kardeşim
Dışardaki dünyanın farkındayız..ola ki değiliz..sana ne ;)
maden BARIŞ AKARSU'nun hayran kitlesi seni ilgilendirmez..O zaman ne yazıp-çiziyorsun teyzeler halalar yapışıklar muhabbetini..sana ne ;)
Yani popçuların sevenleri abartabilir ama rock çılarınki abartamaz mi diyorsun..Rock çılara haksızlık etmiyormusun..kaldı ki...sana ne ;)
Yazılarımı algılayamamışsın diyorsun..ehhh bu durumda BİZE NE :LOL:
Yeterki sen bizim yazdıklarımızı algıla..önemli olan o.. ;)
 
Geri
Üst