Barış Akarsu

Evet Barış gitar çalıyor ama sahnede çok hareketli olduğu ve şimdilik vokalde kendisini geliştirmek istediği için gitar çalmadığını söylüyor..
Yerinde duramıyorki sahne performansında aşmış bence :LOL:
 
barisakarsu demiş ki:
bu arada yukarıdaki resim geçen cumadan evet güzel bir konser gerçekleştirdik. önümüzdeki hafta Almanya ya gidiyorum cumartesi gecesi almanyadaki bartınlı dostlar tüm geliri özürlü çocuklara bağışlanacak olan bir gece düzenlemişler orada bulunacam

Gecen haftakı konserde yoktum iş sebebıyle İstanbul dısındaydım. Konser mukemmel gecmıs herkez hayran kalmıs orda olmayı cok ısterdım ama kısmet bu haftayaymıs. Gene mukemmeldın :taptim ...Hep boyle olman dılegıyle. Çizginden hiç vazgecme. Bolca basarılar dılıyorum sana ve bılıyorum kı daha cok seyler basaracaksın :metal :metalhead
 
alizez demiş ki:
bu teyzeler olayına biraz fazla takılınıyor sanırım. .şöyle söyleyebilirim 70 li yıllar rock müziğin en zirve yllarıydı.en büyük rock grupları o dönemlerde dünyayı salladı.deep purple,black sabbath,pink floyd,rolling stones v.s v.s..ve o yılların gençleri onları dinlerdi.....şimdi o gençler büyüdü ve günümüzün konserlerinin gençlerin tabiriyle teyzeleri oldu.neden garipseniyorki günümüzün gençleride ilerde teyze ve amca olarak gelecek dönemlerin rockçularını dinlemiyeceklermi??.yoksa köşelerinemi çekilecekler :LOL:

pardon ama ben teyze olayına takılmadım siz yanlış anlamıssınız beni ben bu olayın bayag hos oldugunu düsündüğümü sölemek istemistim bir elestri değildi yani :oops:
mervii aciklama icin saol gerci Barisın buna daha tatmin edici bi cevap vermesini isterdim ama yinede saol ama buna katilmiyorum yani diger rocker sanatcilara haksizlık onlar sahnede put gibi falanmı duruyolar gitar çalıolar diye zaten tüm konseri kastetmemiştim bir yada iki parça olabilir.

ve 9 Aralıkta gittiğim konserine gerçekten çok güzeldi hele Korku yu acaip güzel seslendirdi. Bide bayag kilo almis göbek falan yapmis bu kadar haretli olmasina ragmen buda biraz hayret verici 8O bence herkesin eglenecegi ve zevk alacagı bi ortam ....


--------------------

Serdar B.
 
selam

Bence o yaştaki insanları kendine bağlaması ve kendisini sevdirmesi her şeyi anlatıyo Barış herkesden farklı burnu havada olmıyan bir sanatçı en önemlisi bunu birileri görüp anlatması çok güzel ben burda Barışa sadece hadi koçum koş bütün yolar sana açık görmiyenlerde görsün bakalım :elsalla



GEL GÖR BENİ AŞK NEYLEDİ :metal :metal
 
Barış konserlerindeki yaş aralığını ben şimdiye kadar hiçbir yerde görmedim gerçekten güzel bir başarı bu ve orada olan herkes ya kendinden geçmiscesine barisa eslik edio yada hipnotize olmus bi sekilde sahneye kitlenmiş izlio :LOL:

Ama yukarıda belirttiim noktalarda birkaç değişiklik yaparsa sanırım daha iyi olur. :LOL: :LOL:
 
zaman içinde gereken herşeyi yapacağına inanıyorum.benim barışta gördüğüm şu.herşeyi içine sindirerek gerçekleştirmek istiyor.zamanı hoyratça değilde sabırla değerlendirmeye çalışıyor.popüler kültüre malzeme olmak istemiyor..rocksever kitleye (bu kitle yarışma çıkışlı diye ona çok önyargılı bakmakta) yavaş yavaş yaklaşıyor.ön yargıları yıkmak güç.oda bunun farkında ve sabırlı davranıyor..
 
selam dostlarım nasılsınız hersey nasıl gidiyor. benim için herşey güzel gidiyor çünkü sizin gibi yüregi güzel dostlara sahibim. bu hafta cuma da DNA bardayız herkesi bekliyorum gelin beraber eğlenelim diyorum.resmi sitem açılana kadar sevgili dostlarımın yaptığı www.baris-akarsu.com adresinden benimle ilgili herşeye ulaşabilirsiniz resmi site açılsada bu site hep olacak. yeniliklerde olacak güzelliklerde olacak yeni şarkılar yeni konserler yeni albüm herşey olacak yeterki sağlıklı olalım sevdiklerimizle olalım nedemiş üstad "dünyayı güzellik kurtaracak bir insanı sevmekle başlayacak herşey"
 
barisakarsu demiş ki:
üstad "dünyayı güzellik kurtaracak bir insanı sevmekle başlayacak herşey"

üstad ne güzel söylemiş...

sana başarılar diliyorum barış...DNA programına bir kez daha gelmeye çalışacağım..gerçekten başarılı bir sahnen var...ve insanları eylendirmeyi de başarıyorsun...

''ekilici''arkadaşın söylediği ve istediği bazı değişiklikleri bende istiyorum açıkçası ama..bu değişikliklerin+ olacağını düşünüyorum...

ve şuanki halin tavrın umarım olumsuza doğru bir değişim gerçekleştirmez...olumlu tavrını ve sağlığını kaybetmemeni dilerim...seni dinlemek,seninle eylenmek güzel... :)

(yazmama kararım var ama bir-iki kelam etmek istedim)

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...AÐIR AÐR ÇIK BU MERDİVENLERİ EMİN ADIMLARLA....
 
Her daim Barış Akarsu!!!

Yüreği güzel sesi güzel insan!Albümünü,konserlerini sabırsızlıkla bekliyoruz..İyi ki varsın iyi ki senin gibi bi insanı tanıdık..Gün geçtikçe daha da başarılı oluyorsun..Başarılarının devamını dilerim..
 
Forum Kuralları demiş ki:
9 ) TurkRock.Com forumları onlu yaşlardaki gençlerin günlük enerjilerini harcamaları için hazırlanmış bir platform değildir. Rockçı popçu kavgaları, blue jean arka sayfasındaki türden atışmalara kesinlike izin verilmez. Buna örnek olarak "şu rockçıdır bu popçu" "bu harbi rockçı diğeri davayı para için sattı" "metallica mı megadeth mi?" "kahrolsun hiphopçular yaşasın metal" gibi 13-15 yaş muhabbetleri gösterilebilir.
Mesajınız bu kural uyarınca silinmiştir. Forum kurallarını okuyunuz, uyunuz.
 
hoşgeldin Barış,

seni burada görmek çok güzel, mutlu olmana herşeyin yolunda olmasına çok sevindim cuma DNA , cumartesi Almanya konseri, pazar TRT 1 tatil sabahı programı.hafta sonu oldukça yoğun böyle tatlı,anlamlı yorgunlukların hep olması dileğiyle
haftaya programın devam ediyorsa DNA ya gelmeyi çok istiyorum
başarılar
 
Barışcım hoş gedin senin iyi ve mutlu görünce biz dahada mutlu oluyoruz sana hayatın boyunca her şeyin gönlünce iyi geçmesi dileyiyle bütün güzelikler ve mutluluklar seninle olsun canım ya sende bu sevgi olduğu sürece inan hep sen kazanacaksn yolun açık şansın bol olsun o kocaman yüreyin hep huzur dolsun kendine iyi bak can ve cansın bizim cananımızsın seni kocaman öptüm"


SEN BİR ÖMRE BEDELSİN"
 
oooo Barış tekrar hoşgeldin sefalar getirdin kaç gündür internet problemi yüzünden turkrocka giremiyorum girdim gördüm ve burada olmana başlığının tekrar sabitlenmesine çok sevindim :LOL: :LOL: . Valla halamı rockçı rockçı değil tartışması pess yanii 8O :x DNA konserleri muhteşem geçiyor :metalhead gelin görün bizleri Barış neyledi diyorum herkese ayrıca signore84 gel bir cuma DNA ya bak bakalım adam rockçımıymış değilmiymiş ondan sonra tartış istersen ana sayfada Taylan Ayık ile yapılan çok güzel bir röportaj var sevgili Taylan Ayıkda Diken grubunun dağılmasıyla ilgili haksız pek çok eleştiriye uğramıştı şimdi Serdar Öztop aranjörlüğünde Öztop müzikten albümünü çıkartıyor ve o röportajda son soruya verdiği yanıtı buraya kopyalamak istiyorum tüm bu olanlarla ilgili güzel bir yanıt diye düşündüğüm için ;)

"Şunu söylemek isterim: Türkiye’de gerçekten rock ve heavy metal adına çok az iyi iş yapılıyor. Kim olursa olsun, hangi grup ya da hangi bireysel sanatçı olursa olsun önyargısız bir şekilde onları takip edip kulak kabartın. Onların duygularına karşılık vermeye çalışın. Zorla değil elbet. Sizlerden yani dinleyicilerden ricam bu. Kimseyi hemen, tanımadan dünya hakkındaki görüşlerini öğrenmeden, yaşantısını bilmeden yargılamayın. Bu gerçekten sanatçılara ya da adaylarına çok fazla zarar veriyor. Diken işte bu yüzden dağıldı. Ve bizler bu toplumun sorunlarını da yakından takip etmeliyiz bence."

ve bencede artık karalamaya bir son verip güzel olan şeyleri baltalamayalım lütfen :!:
 
Sevgili Barış bu ilk Avrupa konserin olacak inşallah her konser gibi bu konserin de çok başarılı geçecek.Çok heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum, hadi o gür sesinle Almanyayı inlet biz de buradan duyalım ve gururlanalım oğlum. :metal
 
oo barıs hosgeldin degisiklikleri yapacak olmana sevindim umarım bir dahaki seni izledigimde bi kısmını görebilirim :LOL: :lol ben gitar calan biri olarak bu alati çalabilipte kulalanılmamasına anlam veremiyenlerdenim

----------------------------
Serdar B.
 
Peki Barış ın yeni yıl için bir programı varmı?

pek çok sanatçı pek çok yerde çıkıyor ama Barış ın adına rastlamadık? Bu konu hakkında sanırım en yetkili kişi olarak Neşe senden bilgi alabiliriz öyle değil mi?
 
Geri
Üst