Barış Akarsu

erkantheend demiş ki:
quadrophenia'ya: güzel arkadaşım sen nerden biliyorsun onun fikirlerini filan okumadığımı bir de kalkmış onun adına karar vermişin, yapma böyle şeyler.Tartışın güzel güzel barış akarsunuzu ben sadece bir eleştiri getirmek için düşüncemi yazdım.Ama olumsuz eleştirelere katlanamayan arkadaşların tepkisi sert oldu.

Gerçekten eleştiri yapan herkezin başımızın üstünde yeri var çok zaman önce eleştiri ve karalama arasındaki farklardan buradaki forumda bayağ bir bahsetmiştik. :? Senin yaptığın direk yargısız infaz direk karalama ve şans tanımama :?

Kafanda belliki belli başlı bazı kalıplar var ve o kalıpların dışına çıkamıyorsun ama bence çıkmalısın unutmamalıki hiçbir şey göründüğü gibi değildir, herşeyin bir nedeni niçini mutlaka vardır.

Jim Morrsison, konusunda anlaşamaya varmamıza sevindim

defornography, sana bir şey diyemeyeceğim alize nin dediği gibi çok dedikoducu gördüm seni :roll: İnsanların özel yaşamlarının tartışıldığı bir forum değil burası herkez dilediğini yapmakta özürdür yeterki başka insanların özgürlüklerini kısıtlamasın
 
Ahhh ahh dün ne güzel bir gündü dostum Barış Akarsu ve Yaşar Kurt ile beraber piknik yapmak muhteşemdi

Valla tüm müzisyenlerin ikisi gibi alçak gönüllü olmaları ne güzel olurdu aynı zamanda sıcak, içten, doğal
 
Gerçekten de çok güzell bir gündü dostum.
Barış Akarsu ve Yaşar Kurt arkadaşlığının birilerine örnek olmasını dilerim de başka birşey demem...
 
adama saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın ama pek de beğendiğim bir müzisyen değil. ne bileyim haluk levent'i andırıyor biraz. bu pek iyi bir etki değil.
 
bense öz!em'in tamamen tarafsız bir bakış açısıyla yazdığı yazıyı hatırlatmak istiyorum...


öz!em demiş ki:
Barış konuktu bugün bizim radyoya. Yayın boyunca ve yayın aralarında 1.5 saat kadar bir aradaydık. Dolayısıyla uzun uzun sohbet etme fırsatımız da oldu. Benim kendisiyle ilgili olumlu ya da olumsuz bir yargım yoktu öncesinde. Albümünü de dinlememiştim. Yayında dinledim tamamını. Kötü olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Anladığım kadarı ile tam anlamıyla bir rock müzik tutkunu Barış. Gözlerinin içi gülerek ve çok büyük bir heyecanla bahsediyor severek dinlediği gruplardan. Bulutsuzluk Özlemi ve Mavi Sakal' ı çok seviyor, Dış kaynaklı rock deyince ise çok sayıda isim sayıyor. Saydığı isimleri dinlerken ve konser görüntülerini izlerken hissettiği mutluluğu kendi albümünü dinlerken hissetmediğini söylüyor esprili bir dille. Söz ve beste konusundaki eksiklerinin de bilincinde ve bu konuda gelen eleştirilerin de haklı olduğunu düşünüyor. 2. albümde bununla ilgili çalışmaları olacakmış dediğine göre.

Barış' la ilgili olarak dikkatimi çeken ve benden artı puan almasını sağlayan en önemli özelliği ise, popüler kültürün o sunni ve şimarık tavrından çok uzakta olması. Medyatik olmak değil derdi. Tam aksine "hiç bulaşmayayım o işlere aman " der gibi bir duruşu var. Kendi anlatmıyor "ben böyleyim, ben şöyleyim" diye, oturup konuştuğunuzda anlayabiliyorsunuz bunu zaten.

Yani özetle benim gördüğüm şu ki;
Barış heyecanla ve çok büyük bir tutkuyla girişmiş bu işe. Albümü beğenelim ya da beğenmeyelim, daha iyisini almak istiyorsak bu heyecanını kırmamalıyız onun. Acımasızca eleştirmek ve en baştan hiç şans tanımadan reddetmek doğru olmaz diye düşünüyorum ben.

Görüşmek Üzere
 
Sen bizim kendimiz kadar bildiğimizsin.....onun için soru yok...hoşgeldin...






___________________________________________________________

ben bu kulaklara göre ağız değilim...
 
rockerrocker demiş ki:
-GUITARIST- demiş ki:
mrb.ya uzun zamandır foruma katılamıyorum asker olduğum için.barış şu sıralar ne yapıyo senin bilgin vardır.

selam dostum herşey yolunda 3. klip Amasra parçasına çekildi 4. klip Mavi ye ama daha vizyona girmedi ve sonrasında da iyşallah Gel gör Beni ye çekilecek 5. klip şu aralar iyi evini küçük bir stüdyoya çevirme çalışmaları içerisinde bilgisayarla haşır neşir durumda

www.baris-akarsu.com

fan sitesinde yazıyor kendinden haberleri iletiyor. BARIŞAROCK ta sahnedeydi ve gerçekten muhteşem bir performans sergiledi, görmeni isterdim ;) . Eh son Bahar geldi yavaştan Bar programları yine başlar bu arada TURKROCK ka üye oldu ama şu aralar koşturmaca içinde birde girip forumda yazıcak o zaman başlığı abitlenecek

Şimdilik haberler böyle senin ne kadar kaldı askerliğinin bitmesine?
askerliğimin bitmesine 330 gün kaldı.1 ay sonra yurt dışına (kosova'ya) gidicem askerliğimi orada tamamlayacam.ülkemde yapmak isterdim ama neyse.az önce amasra klibini izledim tv de.artık yavaş yavaş yeni albüm çalışmlarına başlar sanırım.bar olayına gelince kesinlikle başarılı olacaktır.barış çok büyük kitlelere ulaştı zaten.her ne kadar hala daha barış'a karşı önyargılı davrananlar var ama barışı ve barışseverleri yıldıramazlar.
 
Geri
Üst