Altısekiz (Rock) - Ankara

brainscan81 demiş ki:
keyfinize bakın
altısekiz dışında herşeyle ilgilenin.
çünkü altısekiz yalancı saygısız kendini beğenmiş vs gibi vasıflara sahip grup değildir.aksine saddece birkaç melodi birkaç vuruş birkaç gırtlak patlatma gibi yaptığı işten başka bişi yoktur.kimseyle uğraşmaz kimsenin ekmeğiyle oynamaz saygılı duygusal ve işini en iyi şekilde yapmayı hedefleyen bir gruptur.saygısız insanların bizim dünyamızda yeri yoktur.

boşverin bunları işinize bakın.

saygılar...herkese kolay gelsin.

arkadaşlar burası herkesin düşüncesine saygı gösterilen bir mekan.böyle birbirimizle tartışmaya girmeyelim bence de daha lazımsınız bie yahu :p
 
nedir böyle uslu çocuk olmamıza sebep anlamadım ki. söylediğin gibi bulentcim girelim kaş göz dağıtalım kavgacı grup olalım. Rocker dır fucker dır desinler. Kaşı yarık, burnu kırık çıkalım ama böyle polemilere girmiyelim ya....

Adam önce bi laf soksun bize forumda, bi gün sonra hemen altına özrünü yazsın:)
 
Evet shener ciim bu kadar duyarlı olmasak , içimizdeki ilkelliği dışarı vursak bu kadar uzamazdı herhalde...

Neyse biz işimize bakalım... Müziğe devam , müziğe ben ankaranın en iyisiyim diyenlerle değil ben ankarada en iyisi olmak istiyorum diyenlerle devam... Müziğin sonu yoktur çünkü...

Övgülerini , sevgi mesajlarını , bazen en sertinden de olsa yapıcı eleştirilerini bizden esirgemeyen tüm dostlara sevgiler saygılar... sizin bizi takip ettiğiniz ve desteklediğiniz gibi biz de sizi gözlüyoruz... :)
 
Altısekizin kalitesi, insanlığı ve yaptığı işler ortadır...

kuyruk acısı ile bağıran insanları kale almaya yıpranmaya hiç gerek yok...

siz saygı ve kalitenizden ödün vermeyin size bu yakışır..

Başarılar...
 
LiMoN demiş ki:
Altısekizin kalitesi, insanlığı ve yaptığı işler ortadır...

kuyruk acısı ile bağıran insanları kale almaya yıpranmaya hiç gerek yok...

siz saygı ve kalitenizden ödün vermeyin size bu yakışır..

Başarılar...

teşekkürler ilgi ve desteğin için sevgili limon...
biz de öyle olmaya devam edeceğiz....
 
İzliyorum, gülüyorum, bazılarına da acıyorum.......
Saygılar...
Shener kesinlikle katılıyorum.
Bu arada altısekiz beni de işten attırdı ne olmuş demek ki adamların gücü kuvveti herşeye yetiyor. Kıskanılacak bir şey yok demek ki ben de işimi düzgün yapamamışım.Diğer attırdıkları adamlarda..
Herkes onunden yesin bu arada Deli gömleğinin basçısı sevgili burak dostum benim bu piyasada gördüğüm en iyi 2 rock dj inden biridir.
Güneş balçıkla sıvanmaz arkadaşlar bu böyle biline böyle yazıla....
saygılar...
 
Hayata İkinci Merhaba..

Arkadaşlar 11 gün Hastanede yattıktan sonra bugün evime ilk gelişim ve aniden gelişen bunca aksiliğe ben hala şaşırmaktayım.Aslında bunu yazmanın yeri burası değil ama bilgisayarımı açtığımda Turkrock’taki özel mesaj kutumu ağzına kadar doldurmuşsunuz birçok grup tanıdığım tanımadığım insanlar gerek özel mesaj yoluyla gerek kendi forumlarına geçmiş olsun dileklerini yazmışlar hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum iyi ki varsınız…!

Hastalığın esas nedeni 19 yaşımda Gülhane’de (GATA) 20 yaş dişim çekilirken sağ üst ve alt çenemdeki sinirlerin tahrip olması durumu tıp dilinde :? Trigeminal nevralji olarak geçen dayanılmaz diş ağrılarına neden olan bir hastalık
http://eksisozluk.com/show.asp?t=trigeminal+nevralji

29 Kasım akşamı (yanlış hatırlamıyorsam net tarihi ama 2 hafta once Salı gecesi) aniden şiddetli ağrılar çekmeye başladım sabah gözümü açtığımda Mesa Hastanesi’ndeydim agrı kesici olarak birçok tablet uygulandı fakat bir sonuc alınmadı.Ağrıdan konuşamayacak duruma gelince damar yolu açılıp narkotik ağrı kesiciler verildi (dolantin,tilkotil wb..)
İlaçlar maximum 1 saat yatıştırıyor sonra bir başka ilaç deneniyor bir başka bir başka…..
Narkotik ilaçlar olduğu için 4. günden sonra ağrı eşiğim iyice düştü ve bağımlılık riski ortaya çıktı ilk gün 1 saat etki eden ilaç 4. gün en fazla 15 dk etkili oluyordu
Cumartesi gecesi son çare olarak Morfin denendi ve maalesef o da bir işe yaramadı.Olayın detayına girmiyorum girsem kafayı yersiniz bi türlü kesilmek bilmeyen bir ağrı Pazar günü ameliyat kararı alındı ve 5 Aralık Pazartesi Beyine girilerek trigeminal sinir ile beynin içindeki atardamar birbirinden ayrıldı ve araya da bu sapık ilişkiyi önlemek için polimer bir kumaş parçası konuldu..

O kadar moral bozucu birşeyki ameliyattan önce bir sürü kağıt imzalıyorsunuz sözleşmeler yapılıyor...çünkü ölüm riski yüksek+kör olmak sağır olmak wb gibi ihtimallerde var düşün stressi!

Şu an itibariyle artık eski yaşantıma geri döndüm ufak tefek eksiklerim kaldı ve hepsini toparlamam 5 hafta alacak mesela boynumdaki sağa dönüşüm sağlayan kas kesildi ameliyat sırasında sağa rahat dönemiyorum ve birazda denge problemim var bütün bunların eski halini alması 5 haftayı bulacak

Bilmeyenler için söyliyim ben birinci kademe tenis antrenörüyüm yarın egzersizlerime teniside eklediler doktorlar yavaş yavaş toparlanma aşamasındayım yani ;)

Arkadaşlar!Ölüm riski olan bir beyin ameliyatından çıkıp yeniden dışarıdaki yaşama dönmek çok sevinç verici bir şey ben yokken dualarıyla beni destekleyen bir şekilde ulaşan,ulaşamasa bile düşünen herkese binlerce teşekkürler.

Ayrıca Beni Hastanede Ziyaret Eden [ Special Thanks ;)]
Seyduna Bas – Can’a (Canacanka-t)
A.B.E.S’ten Anıl,Serkan’a…
Spider_in_Mud (Zeynep’e)
İdil’e,Ece’ye,Işıl’a,Gamze’ye,Fırtına’ya
Teşekkürler!

Not:Bugüne kadar Turkrockta başlığına yazdığım her gruba bunu yazma geregi duydum umarım kimse kızmaz,alınmaz

Hepinizi Çok Seviyorum…

Can
 
Cancım , seni özledik yakın dostlardan hep haberlerini aldık...

Tekrar geçmiş olsun ... Senin kendi nickinle yazman sağlığına en büyük işarettir...

Sen biraz daha iyileş bak neler yapcaz inşallah... Bak turneleri de erteledik :)

Seni seviyoruz yakında görcez zaten... Sen sadece iyi dinlen
Kendine iyi bak...
 
:idea: geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler !

ilaçsız ağrısız tekrar yaşamak ne güzelmiş bunun tadını çıkarıyorum abi harbi Eskişehir iptal olmuş 8O neyse ben dengemi toparlar toparlamaz gelicem geri bağıra çağıra eğlenicez :twisted:

hepinize tekrar selamlar ;)
 
hasta olan arkadaşı tanımıyorum ama yaşadıklarını okuyunca üzüldüm hakiikaten .aylarca hastanede yatan biri olarak o durumu ve hali iyi bilirim .çoooook geçmiş olsun ;)
 
Can kardeşim iyileştiğine o kadar çok sevindim ki kimseler inanamaz.

Porçöz reklamındaki fırlama halinle en yakın zamanda aramıza dönmeni dört gözle bekliyorum.

Sevgiler

Bülent
 
mevlüt,zelal,delirdim kardeşim ve bülent abi hepinize geçmiş olsun dilerkleriniz için çok çok teşekkürler
kötü dört seneydi atlattım artık herşey geride kaldı
çok büyük bir boşluk hissediyorum onuda geri dönünce sizlerle tamamlıycaz işallaaaaah
hepinizi çok seviyorum sevgiler ve saygılar
 
Geri
Üst