Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

çizzinin reklamı güzel ya. adam aç bir şekilde lokontaya gelir. tavuk kanadı siparişi verir, acale olmasını ister. ama daha tavuk canlı bile yakalanamamıştır filan filan..
 
reklam

Ya benim en nefret ettiğim reklam; tv de artık gösterilmesede sinemaya gittiğimde zorla izlemek zorunda kaldığım deren bilmem ne çayları... Çok gerizekalıca bi reklam. kadın adamla dans ederken birden (noluyosaa?) 'yemeklerden sonra şişsem , sıkıntım olsa örneğin mesela gabızz olsam.... yine beni sever miydin ?' Ay Allahım ya! üzülme cici kız artık deren kadına özel çayları var :? . ha bide biskremin reklamlarına artık bişi demiyorum ööögghhk! yani... N :) eyse bu aralar en çok beğendim reklama gelince adını unuttum bişi adsl vardı . İşte o reklam hoş bence
 
şu aralar tiger woods-jose mourinho-kate winslet'lı american express reklamlarını çok beğeniyorum
üzerinde emek harcandığı belli olan kaliteli işler..
şöyle bir araştırayım dedim
american express'in yine bu tip reklamları mevcut (youtube'da) andy roddick, martin scorsese ve robert deniro'lu reklamlar yapmışlar, çok da güzel olmuş
(hatta robert deniro'nun oynadığı reklamı martin scorsese çekmiş)
 
American Express'in Kate Winslet'lı olan reklamını çok beğendim ben. (Belki American Express reklamları içinde bir tek onu anladığım içindir. :LOL: ) İlk izlediğimde Kate Winslet rol aldığı filmlerdeki can alıcı sahneleri söylediğini anlamamıştım, sonradan "dank" etti, bu da reklamın aklımda yer etmesini sağladı. Gayet iyi bir çalışmanın ürünü bence.

Sevgiler...
 
ya ben izmitte yaşıyorum bilmiyorum sadece sinemda gördüm hep! hep orda denk geldiğinden mi yoksa sadece sinema için yapıldığında mındır bilmiyorum artık yarım yılda kaç filma gittiysem hep reklamı gördüm!!

ali turka cips reklamı bence çok salam olmuş:) uzun da bi reklam kendisi gerçekten çok eğlenceli :LOL:

öptüm herkesi :LOL:
 
Ali Turca sloganıyla televizyonlarda da yayınlandı o reklam. ;) Son sahne pek bir başarısızdı ama. Abla çayı alıp sahile, Ali Turca'nın yanına geliyor; birinin elinde cips, birinin elinde ince belli bardakta çay. Dökülmez mi öyle bir sarılmayla o çay? :LOL:

Sevgiler...
 
Yine Ford geçti. Bu ne ya!

Ama Digiturk'te LOST dizisinden önce ve sonra Ford'un LOST dizisi konsepti üzerine yaptığı 7 kişilik bir Ford Max S reklamı var mükemmel. "İçeride başkaları var" diyor. Çok akıllıca.
 
Geri
Üst