Pedallar & Prosesörler Hakkında (genel)

Abiler bişey keşfettim..
morley wahı daha evvel sadece amfiye bağlayıp amfini drive'ında kullanınca maz. performans alıyordum ve hiç gürültü gelmiyordu ancak şuanda ister sadece amfiden drive alıyım ister,analog pedalların girişine takıyım aynı düzeyde rahatsız edici bir gürültü çıkmakta açıldığı zaman.Sizce wah pedalım mı bozuldu dersiniz?başka bi açıklaması yokmudur?
 
galiba bozulmuş...potansı eskimiş olabilir...bi göstert istersen...ya da kullandığın güç kaynağıyla alakalı bişeyde olabilir...son ihtimal jacklar,gitar ya da amfide bir sorun olabilir.
 
Bad horsie üzeridne 2 tane pot var bunlarla wah ayarları yapılıyor.

Bad Horsie I de hiç bir ayar yok tek bir wah modu kullanılabiliyor.
(Daha doğrusu içerde ayarlanabilen zabazingoları varmış ama ben açmadım hiç içini (1 var bende) )

Bad Horsie 2 Bad Horsie 1 in de tonunu veriyor(muş) (diyorlar)
 
o zaman 2 sini denemeden bi karara varmamak en iisi . 1 in tonu hoşuma gider fakat 2 nin elde edilebildii ton farkları da hoşuma gidebilir =)

peki ne kadar fiyat farkı var aralarında?
 
slm! ankaradayım........zoom 505ii ya da 606 almayı düşünüyorum.... alan ya da bilen arkadaşlar ne düşünüyorlar.?? Bi de ankarada alabileceğim iyi bi yer var mı???[ankarada yeniyim de) simdiden tesekkürker..........
 
s_i__n demiş ki:
ulan bi soru sorduk be yok mu bilen zoom gfx8 diyom kromatik akord diyom bilen yok mu gerçekten koskoca forumda
Biraz daha nazik olsan daha mutlu olurduk.Merakımdan araştırdım zoom gfx8 in manual ini indirdim.Sayfa 12.Footswich e 1 saniyeden fazla basılı tutunca bypass oluyor .Manualde şu cümle geçiyor..(The GFX-8 incorporates an aouto-cromatic tuner for guitars.)Yani kromatik tuner var.Zaten digitech in dandirik rp serisinde tuner olduğunu düşünürsek böyle bi alette olacağını anlarız.Ama kafadan atmamak lazım.Sana sabır ve araştırma dolu günler dilerim.
 
Digitech Digidelay

kullanan varsa bana biraz anlatır mı pedalı?

Ben delayi, Bi eko şekliden clean arpejlerde kullanıcam. Bi leadlerde uzun delaytime lı ve 1-2 feedbackli güçlendirsin diekullanıcam bi de feedback uzun tutup delaytime ı tamane 0 yapıp, reverb ayarında kullanmak istiorum.

bu tarz kullanımlara yetecek bi pedal mı ve ses kalitesi nasıldır?
 
biliorum yapar da ne kadar kaliteli yapar saçma sapan sesler çıkmaz umarım =)

bu arada MXR 10band EQ varmış sende, ondan almayı düşünüorum. ne kadara satılıo 2. elleri?
 
morley bad horsie 1 ve 2 arasındaki fark 2 nin contour olmasıdır bu özellik bi switch sayesinde açılıp kapanıyor özellikle drive pedalı açıkken contour özelliğini açıp wah a basarsanız drive daha parlak ve daha drivelı çıkıyor haliyle ortalıkta bi çığlık uzun feedbackler.. mükemmel yane pişman olmayacaksınız...
 
Geri
Üst