Derbeder (Grunge)

konser var.grup dherbedhers' 13 Mayıs cuma günü saat 12:00-13:15 arasında sahnede.ankara üniversitesi Bahar şenliklerinde olacak bu konser okulun Fen fakültesinde gerçekleşecektir.tü müzik severleri bekleriz.
 
zehir teşekkür ederim eleştirin için.ankara üniv. sahne almış en genç grup bizdikki eleman eksikliklerine rağmen yinede seyircilerden güzel tepkiler aldık.sizi seneye olacak festivalede beklerim.o zaman daha eğlenceli geçecektir unutmayın.saolun.
 
yeni tanıdıım bu grubu hakkaten çok sevdim..mülayım çocuklar hakkaten hepsi de:)müzik güzel,elemanlar iyi(bahadır hariç:p),ilerde çoook daha fazla başarıllı olacaını inandıım arkadaşlarımı çok çok destekliyorum..29 haziranda yine müziinizle coşmak dileiyle..saygılar+sevgiler..
 
fungusamongus saolasın.iyiki hatırlattın.herkesi 29 hazirandaki Garage konserine bekliorum.eywallah
lepistes cnm sizin durumlarda iyi gidiomuş tebrikler.konser 22 Haziranda Hiltonda bi parti var oradan dawet ettiler ve 29 Haziranda da Garage var.bekleriz.
 
bu arada söylemeden geçemicem..bahadırın da hakkını yemeyelim..hakkaten de sıkı vokaldir kendileri..yeni coverlar da süpper olmuş..insanın dinnedikçe dinneyesi gelio..bööle konser hiç bitmesin istiyo valla:p..29 haziranda görüşmek üzere arkadaşlar..sevgiler+saygılar..
 
canacanka-t unutmaki herşeyin orjinali çok ii değildir biraz değiştirmek gerekir.bak şunu da bil şu anda yaş grubumdaki en iyi vokallerdenim ve bi tek sen böle bişey söledin.yinede teşekkür ederim.dherbedhers' son haliyle dinle ve fikrini tekrardan gözden geçir.eywallah
 
bahadır genellikle kızlardan yorumlar gelmiş farkında mısın :LOL: ya ben seni teoman çalıp söylerken hatırlıyorum hep! hepinize çok çok çok başarılar 8)
 
Geri
Üst