Djinn Stylo (Alternative Metal) - Ankara

Adamım eminim konserde çok başarılı olmuşsunuzdur.
Ben Kastamonu daydım.(İhalede) GELEMEDİK ÜZGÜNÜM dENİZ İŞTE ÇOCUKLAR DA okoldaydı.
Nasıl dı biraz anlatsanıza ? seyirci falan nasıldı? Coşturdunuzmu milleti.?
Pazar günü saat 15.30 da bir işiniz olmazsa bekliyoruz.Abi bu arada kudretli bas gitar pedallarını da ödünç istiyoruz.
Seee Youuuu
 
abi cok ii bi konserdi, biraz zaman kısıtlıydı bu nedenle tüm parcalar calınamadı ama buna rağmen, calınanlarla koca alandaki adrenalin had safhaya tırmandı. kısaca; ÖZ oldu abi.. Öteyandan şu çöp suyu muabbetiyle trojan in solucan gibi hissedenlere calınması acaip cobainmania bişi oldu :D hahah eyv abi eksik olmayın..
 
Konserde gerçekten hersey güzeldi! Yalnız MTV'ye zaman kalmadı! ee buda üzülmeme yol açtı :( Grup elemanlarına çok teşekkür ediyorum tekrardan bize bu güzel günü yaşattıkları için! (Gerçi bu tşkürlerle Helm kardeşimin kafasını baya bi ütüledim ama :oops: ) Sağolun arkadaşlar! :)
 
Kendi konserim olduğu için izleyemedim sizi ama sabah soundcheck sırasında yaptığımız muhabbet bana yetti ettik ve olaya yaklaşımınız gerçekten çok mutlu etti beni. Eminim konseriniz de aynı derecede iyi geçmiştir :)

brainstylo demiş ki:
Açık havada çalmak güzel şey.

Şahsen bunu duyunca inanılmaz mutlu oluyorum, bizimkilerin de öyle olduğuna inanıyorum, demek ki hatasıyla günahıyla "güzel bir iş" yapıyoruz diyorum içmden :) Tabii Djinn Stylo ve onlar gibi gruplar olmasa bunların hiç birini yapamayız :)

Tekrar teşekkür ediyorum güzel yaklaşımınız için, başarılar diliyorum, kolay gelsin! :metalhead
 
berkay senle tanışamadık(soundcheck de yoktum) :) ama herhalde evren(bass) grup olarak olaya bakış açımızı anlatmış.senin buna gösterdiğin samimiyette beni çok mutlu etti gerçekten:) sınıf 64 ü hiç dinlemedim ama çok isterim dinlemeyi.saygılar :)

plugged_out:bi sonraki konser belli oldu =cehennemin dibi ,kesin bekliyorum kardeş saygılar(need therapy,therapy,advertising causes me :metalhead :metalhead :metalhead :taptim :taptim :taptim :D )
 
Vahahayt Kaskatı gelmiş. HOcam napeer yahu denizci?

Valla ne diyeyim Kaskatı? Tonlar harikaydı, performans harikaydı, rahattık, berraktık, zevk alarak çaldık. Seni de andık. nete ne sıklıklarda girebiliyorsun özel mesajdan bildiriver.
 
Slm. Sizi odtüde ve bizizde izledim.Özellikle oryant al rifleriniz çok hoşuma gitti. Ama örenmek istediğim bi şey var Size yakın arkadşlarımdan anti americancı ve savaş karşıtı muhalif bir yaklaşımınızın olduğunu öğrendim. Doğrumudur? Eğer öğleyse enbüyük fanınız ben olabilirim.
 
oooo slmlar... geldi suku bi du... ee pardon shaggy :D :D

huuuuuuu konser beklediğiminde üstünde güzeldii... yağmur, çamur giremiycez sanıyodum ama... anlık bi katakulle ile girmeyi başarıp ön saflardaki yerimizi aldık!! o günkü mutluluğumu abartıp taa sahneye çıkıp şarkı başlarken sizlere selam veriyodum sonradan kendime de koptum ama girişteki herifi temiz ketenpereye geirdim yanii eheheheueueu :D :D :D

Abi süperdi kutlarım hepinizi!! hele sizi dinlerken evren abi ile ceyhan la gözgöze gelişlerimiz ( tabi o sırada tolga nın gözünde karizma gözlükleri olduğu için bana baktı mı bilmiom ama :D :D ) süperdi yani!!,
kaydadeğer bi gündü ama gamara yoktu işte alamadm pederdn :( burakın lan beni ben 13 mayıs a dönmek istiyormm!!!!!
 
owwwwww skuuuup nprsin yahu :D konserdeki desteğin için eyvallah kardeş .yani güvenlik candarma mandarma dinlemedin geldin yani :D
öperim.
(kardeş canını sıkma sana kız mı yok bulursun GÜNEŞ!! batar yerine yenisi doğar nys öper :ask
 
anti-amerikan ve savaş karşıtı olma durumları;

djinnstylo'nun etrafında birleştiği doktrinlerdir bunlar.ama djinnstylo bununla sınırlı değildir.RAHATSIZ olduğumuz herşeyi dile getiriyoruz.


odtu mt\\\akay===> şarkının sözlerinin bir kısmı : BEN BİR NEFRET MAKİNASIYIM ,BEN SERT BİR GESTAPOYUM, BEN BİR AMERİKAN ,APTAL BİR AMERİKALIYIM...odtü mt ye saygılar 8)


DJİNNSTYLO TARİKATININ MÜRİDLERİ hepinizi öpüyorum.
saygılar...
 
salyut demiş ki:
Slm. Sizi odtüde ve bizizde izledim.Özellikle oryant al rifleriniz çok hoşuma gitti. Ama örenmek istediğim bi şey var Size yakın arkadşlarımdan anti americancı ve savaş karşıtı muhalif bir yaklaşımınızın olduğunu öğrendim. Doğrumudur? Eğer öğleyse enbüyük fanınız ben olabilirim.


Tamamen doğrudur.
 
Geri
Üst