Djinn Stylo (Alternative Metal) - Ankara

Sahnenin önünde yer alan fanlarımıza, organizasyonlarından dolayı ODTU MT ye, grup arkadaşlarıma çok teşekkürler.

HardCore ölmez, konserler bitmez.

Teşekkürüm biraz geç oldu çünkü internetimde sorun vardı.

www.djinnstylo.com
 
Djinin Stylo Ahalisi
Nabersiniz,
walla oturup formu başlardan itibaren okudum ve gördüm ki formun yararlarını görmeye çoktan başlamışsınız (özellikle de bir dinleyici kitlesi ile haberleşme ve yorumları alma bakımından) bu konuya çok sevindim işte bu yüzden acil olarak bir forum açın diyodum ve sanırım iyiye doğru çok hızlı bir gidişat var abi. Bu arada bizim de çalışmalar ve konserler iyi gidiyor gibi ve sizinle aynı sahneye çıkmak için bir organizasyon hazırlığına başlasak iyi olur diye düşünüyorum. Siz Biz ve bir grup daha ayarlıyalım çok sert olmayan fakat dinleyici kitlesi olan gençlik gruplardan biri mesala nasıl olur dersiniz?
Hatta benim bu arada bir açık hava konseri planlama olayı aklımı tırmalıyıp duruyor böyle bir olaya girişsek işlemler için yardımcı olurmusunuz toplanıp konuşalım.
Sanırım bir zamanlar Feedback de masaya oturduğumuz gün konuştuğumuz yolda 2 grupta hızla ilerliyor gibi gözüküyor nederesiniz?
 
downender

Seni organizatör seni!

Patron hem de öyle bir konser düzenleyelim ki yıllarca konuşulsun! Biz her yola varız. Aklını tırmalamasın. Eminim birlikte inanılmaz bir olay çıkartırız. Yalnız festival havasında olmalı bence. Diğer grup da başka bir tür yapmalı bence. Powercore(siz), ethnic hardcore(biz), nu-metal( onlar) şeklinde mükemmel olur mesela. Linkin falan çalan hareketli bir grup olabilir mesala. Ufak tefek sponsor olayına da girebiliriz. Yalnız biz şarkılarda ABD' ye hafiften giydirmeye başladık onu da belirteyim. Okuyunca beni cepten arayıver sevgili dostum.
 
salyut demiş ki:
Slm. Sizi odtüde ve bizizde izledim.Özellikle oryant al rifleriniz çok hoşuma gitti. Ama örenmek istediğim bi şey var Size yakın arkadşlarımdan anti americancı ve savaş karşıtı muhalif bir yaklaşımınızın olduğunu öğrendim. Doğrumudur? Eğer öğleyse enbüyük fanınız ben olabilirim.

Amerika nın global faşizmine bizlerden tepkiler her zaman gelecektir. Hatta bu tepkiye sayfamızda da daha sistematik şekilde yer vericeğiz.

www.djinnstylo.com
 
helm 'inde dediği gibi bu forumda ve web sayfamızdada(yakında açılacak olan ve yapım aşamasında olan)başta amerika faşizminin ve diğer yandanda ''TÜRKİYE''nin başına musallat olan ermeni ve kürt sorunlarınında üzerine gitmeye devam edeceğiz!!

odtü den yeni çıkmamıza rağmen yeni organizasyon olayı sevindirici.çürükdiş elemanlarıyla aynı sahneye çıkmayı özledim doğrusu. :)

and_justice_4:ver o zaman :D
plugged_out:deeper head-bang :twisted: :metalhead :taptim

DJİNNSTYLO TARİKATININ MÜRİDLERİ ÖPÜYORUM HEPİNİZİ.saygılar 8)
 
hımm yeni organizayon kokuları alıyorm...ve yine cidden sabırsızlıkla bekliyorum... ya da ben en kestiemeden en yakın studyonuza hemen bi geliyim... ordaki atmosfser daha bi başka oluyoo :D
 
abi HÖHHHH direk saolun yani :) gelecek organizasyonu ipnen cekiorum.. abi kopcaz hoplicaz zıplicaz.. En önemlisi djinn stylo nun ruhani söz ve sound 'yla dünyadan uzaklascaz heheh..

abi bırak deeper head-bang'i yerlerde deeper rollin' bile yaparım :twisted:

:metal :metalhead :taptim

:tap: :tap: :tap: :tap: :tap: :tap:

abi bu arada avatarıda deiştim.. baya kopuk bişi ahuahahahahaha :D :D
 
Helm'le yani bir parça üzerinde çalışıyoruz. % 99 bitti gibi. Bu parça manic depresive haliyle bir çok kişiye hitap edecek sanırım. Özellikle nakarat muhteşem. Bu konuda Helm'i kutluyorum.
 
Millet Selam!
:evil:
Fotomuhabirinde ki aktivasyon içeren fotolarınızı gördüm.
Ve sadece şunu söylemek istiyorum.
Türkiye yi gerçekten muazzam bir grubun kasıp kavurmasına az kaldı.
Dostlar görünen şu ki gerçekten çok iyiye doğru hızla gidiyoruz.Yaşlarımız piyasaya atılmak için biraz geç gibi görünsede ortalığı dağıtacak bir ikili geliyor herkez dağalsın Bekle bizi Türkiye .Şimdi diyorum ki hemen organizasyona başlıyalım.....Ha şu parça işi içinde derim ki muazzam bir Türkçe parça yapalım nedersiniz ?
Sütüdyo saatinizi bekliyorum halaaaa....
 
Brütal Türkçe ha? Mükemmel. Biran önce Black Tooth ile stüdyoya girme ve birlikte parça yapma isteği hissediyorum. Emrenin finalleri bitsin hemen!
 
Tuna eyvallah ya.sizin fotolarında aşağı kalır bi yanı yok. :twisted:
hoca stüdyo çalışması en yakın haftaya çarşamba olcak galiba(davulcunun sınavları filan var)yani şunu söyliyim senle beraber düet için sabırsızlanıyorum. :twisted: hep beraber kesin yıkacaz konser verdiğimiz yeri emin ol.
siz evren abiyle sanırım irtibat halindesiniz zaten.

bir ''DJİNN-TOOTH'' bestesi nasıl olur bilemiyorum artık :twisted: :twisted:

yakında görüşürüz.saygılar
 
Ohaa yaaa! Olm sizi mümkün oldugunca takip etmeye çalısıyorum ama yetişmek ne mümkün :) Nedir yawww? Neler oluyor böyle? Birden cok duygusallaştım! Ağlattınız walla :oops: Ne güzel duyumlar bunlar! İnanın çok sevindim! Kanka grup Black Tooth'a da burdan birşeyler söylemek istiyorum! Arkadaşlar gerçekten birbirinize verdiğiniz destek alkışa layikk! Sizi Live Performance dinleme imkanım maalesef olmadı! Sadece Biziz konseri görüntülerinden hakkınızda fikir edinme durumum oldu! Birlikte yapacagınız organizasyonu sabırsızlıkla bekliyorum! Sizi Djinn Stylo'yla aynı sahnede görmek eminim çok keyifli olacak! (En ön safta olacağını Djinn Stylo tarikat üyeleri saygıyla belirtir) Proje ismi olarakta fikrimi belirtmem gerekirse Evren'in söylediği 'Black Stylo' gerçekten çok hoş duruyor. Afişi görür gibiyim :p Şimdiden başarılar!Umarım hayatınızda herşey istediğiniz gibi olur! Djinn Stylo'yu tanıdığım için gerçekten kendimi mutlu ve özel hissediyorum! Yaptıklarınız ve yapıcaklarınız için şimdiden çok teşekkür ederim! Siz lazım adamlarsınız abi! Bir gün herkesin bir Djinn Stylo'su olması dileğiyle!(Bunun nasıl birşey olduğunu umarım birgün farkedersiniz) Bu arada Helm kardeşime burdan birşey söylemek istiyorum! 'Abi konser günü içcez haaaa' 8O :oops: 8O
 
Geri
Üst