Djinn Stylo (Alternative Metal) - Ankara

Arkadaşlar kusura bakmayın elimde olmayan nedenlerden dolayı Rock in Win'de yanınızda olamadım :( Canavar gibi bir performans segilediginizden en ufak şüphem yok :) Tekrardan özür dilerim arkadaşlar! Bundan sonraki organizasyonlarınızda yanınızda olmak dileğiyle! İyi bakın kendinize! Kocaman öptüm :oops:
 
:zipla :zipla :zipla HUYEAAAAAAAAH!!!! Evet arkadaşlar Djinn Stylo Rock And Win Müzik Yarışmasında 3. olmuştur. :zipla :zipla :zipla Sitemizin giriş sayfasında dediğimiz gibi - Hardcore? Evet, yaptığımız en iyi iş...- iyi birşeyler yapıp sonucunu almaktan dolayı inanılmaz mutluyuz. Organizasyonda emeği geçen, bizi destekleyen, dinleyen, kaydeden herkese teşekkürler.

Bu arada Ağustosta düzenlenecek olan İstanbul BARIŞAROCK festivaline otomatikman davet edildik. 25-26 Haziranda Biziz Rock Bar'da sahne alıyoruz. Bizi seven ve merak eden herkesi konserlerimize bekliyoruz.

Tüm tayfaya,bizimle ilgilenip, destekleyen herkese tekrar tekrar teşekkürler.
 
Türkiye de sert müzik, sound, Hard Core nedir ispatladık ve ispatlamaya devam edeceğiz...

Barışa Rock Festivaline bizzat davet edilmek büyük onur...

İstanbul a müzik ziyafetinin ardından Tüm Dünya bekle DjinnStylo geliyor!!!!!

Herkese, Saklıkent e çok Teşekkürler.....
 
Bu yılın en güzel haberi arkadaşlar! Sonunda ektiklerinizi biçmeye başladınız! Ama inanın bu yetmez size -ki eminim sizde böyle düşünüyorsunuz! Sizi böyle görmek mutluluk verici! Suan müthiş bi tatmin olmalı içinizde! Yaptıgınız müzigin hakkını almak harika bir şey olmalı! DAha önce dedigim gibi sizi tanıdıgım için gerçekten çok mutlu ve özel hissediyorum kendimi! Birşeyleri inanarak yapmak diye buna derim ben işte! ERdem bu olmalı! KEyfini çıkarın! Güzel günler sizi bekler! Bu arada BİZİZ Rock Bar konserinizde kesinlikle yanınızdayız! (JUSTİCE FOR ALL)
 
Evet japon gerçekten mutluyuz. Sizlerle beraber orda olmak isterdik ama neyse artık.

AÐUSTOSA KADAR HERKES ÇADIRINI HAZIRLASIN!!!! İSTANBULA GİDİYORUZ!!!!

Ceyhan olm 3. olduk. Sen de iyi bir üniversiteye kapağı atarsın artık.

Aşağıda isimlerini saydığım kişilere Djinn Stylo'ya gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimizi sunarız:

Ceyhan COŞKUN, Emre BALKAYA, Tolga YABA

EHEHHHEEHEHEEHEE!!!!!!
 
Emre Balkaya ismi bana Yamaha Müzik Merkezi'nde çalışmaya başladığım günlerden çok tanıdık geldi :)
Acaba o Emre bu Emre mi?
Yoksa yanılıyor muyum?
 
gelemediğim için rahatsız oldum. gelmessem güzel geçer kesin demiştim ceyhana hatta. abi başarılarınızın devamını dilerim.. bi gün dünyanın öbür ucundaki insanlar Türkiyeden hardcore sesleri duyarlarsa eminim o sesler djinn stylo'ya ait olcak.
 
Millet bakıyorum koparmışsınız tebrik ederiz walla çok iyi kardeş grubun bu noktaya geleceğini zaten biliyorduk arkadaşlar unutmayın bu düşünceler bizi götürür...............
Bu arada festivalede çağırmışlar gerçekten tebrik ederim sizi .....
Beyler hala toplanıpta görrüşcez ha????
 
arkadaşlar...DJİNN STYLO olarak bir başarı kazandık ve rock and win de 3. olduk...öncelikle bizi destekleyen,ilgi gösteren herkese ve saklıkente çok teşekkür ederim.

ama şunu söylemek istiyorum ki 3. olmak beni tatmin etmedi :!: :twisted:

bu yarışmada 3.olmakta kısa zamanda elde ettiğimiz çok güzel bir başarıdır ve barışarock festivaline davet edilmekte bir onurdur.

yakın zamandada şarkıyı siteye ekleyeceğiz.biziz rock bardaki konserimizide herkesi bekliyoruz.

TROJAN KENDİNİ SOLUCAN GİBİ HİSSEDENLER İÇİN GELSİN :!: :!: :!:

saygılar
 
super haber bu..beyler tebrikler...djinn stylo tarzı ve üslubuyla daha fazlasını hakediyor, basarıların devamı gelecektir.
istanbul da gorusuruz
 
Ahanda buda afiş
afiktk5kq.jpg
 
yarışmadaki başarınızdan dolayı tebrik ederim. gerçi ilk üç konusunda benim şüpem yoktu ama. :D valla. bu arada konser organızasyonunun afişini goruyorum su an. sanırım çalısıyo olacagım ama egervakıt bulabılırde ızın alırsam orda olmaktan gurur ve keyıf duyacagım sımdıden basarılar. lutfen göğsümüzü kabartmaya devam edın gazetelerde okuyalım adınızı 1700 GRUP arasından :D

Mtv çalıyo sanki bir yerlerde.

murid
 
Geri
Üst