Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Adına haksız ithamlarda bulunuyorsam söylüyorum işte telefonum bu 0534 272 70 39 delikanlıysan sende yazarsın buluşur bir yerde konuşuruz 250 tl için bu kadar ağladın sana ne diyorum eski telefonum çalındığı için sana ulaşamadım ve aylardır seni arıyorum sinir bozukluğundan senden aldığım pedalı kullanmıyorum bile ben yapılan haksızlığa kızıyorum dediğim gibi istersen açık adresimide yazarım seninle 4.leventte buluşup aldım pedalı o zaman dedinki bayağıdır kullanmıyorum heralde çıkışları çalışmıyordu kulaklıktan çıkış alıyorum dedin bende tamir edilir diye sana güvenip aldım sonrada acil işim var deyip tüydün hemen ben adımın Gökhan olduğuna ne kadar eminsem seninde bunları konuştuğuna o kadar eminim ama insan değilmişsin telefonum 7/24 açıktır
 
Bak kardefşim çok saçma sapan konuşuyorsun birincisi bu ayrıca ben 250 tl lik bu malzemeden 250000 adet alabilirim benim derdim bu değil derdim kandırılmış olmak internetten bulamama sebebim ise adamın ismini hatırlayamamış olmamdır ama sen bu vatandaşa destek verdiğine göre ya daha önce alışverişin olmuş yada bir tanışıklığın var ve ben bu cihazı bozmuş olsam gider yaptırır kullanırdım adam bana ilk satarken cihazın r-l girişi çalışmıyor uzun süredir kullanmıyorum toz kaçmış olacak dedi ama ben zaten kulaklık girişinden kullanıyorum dedi bende ona güvenerek aldım ve kesinlikle ben bütün cihazlarıma gözüm gibi bakan profesyonel bir müzisyenim eğer bununla ilgili bir şüpheniz varsa taksim tünelde proseslab var cengiz usta'ya gitar luthier ekrem özkarpat,murat sezen ve yüksel ustaya müzik öğretmeni gökhan hocayı tanıyormusunuz diye sorabilirsiniz. Yani durum bu cihazı bozmak değil kandırılmış olmaktır ama diyorum ya bu sitede yaklaşık 10 kişiyle bu mevzuyu konuştum hepsi aynı seviyesiz yaklaşımda bulundu buradan anlaşılıyorki hepinizin çapı aynıymış ben o parayı hepinizin hayrına sadaka olarak veriyorum.
 
Böyle sahtekar ve yandaşlarına inanmayın arkadaşlar bu insanlar toplum içerisinde her zaman bir parazit gibi insanların kanını emerek yaşamaya alışmışlar dediğim gibi bu vatandaşlardan birinin nick adı korhandere adı ise serdar'dır bu insanın satışlarından uzak durun. Adam bana bozuk malı satıyor yandaşıda buradan onu destekliyor utanmasalar sen suçlusun gökhan diyecekler bu kadar insansınız işte hakkımı sonuna kadar helal etmiyorum bu dünyada da öteki dünyada da tüm yakınlarından aile eş dost akrabalarından ve kendisinin burnundan verdiğim para fazlasıyla gelsin çünkü o para kuruşu kuruşuna helal kazanılmış alın teriyle alınmış bir paradır.
 
Daha artık bunun üzerine buranın yöneticisi kimse bu konunun sonunun kitlemesini rica ediyorum çünkü burada yazılacak en önemli sözleri sarfettim zaten bundan sonra herkes birşey alırken oturup uzun uzun düşünür inşallah ve benim düştüğüm hataya düşmezler.
 
Bende son olarak birşeyler söylemek istiyorum, bunun üstünede başka hiçbir şey yazmayacağım. Beni bilen biliyor. İsteyen alış-veriş yapmaz zaten.

Birincisi, "adam bana ilk satarken cihazın r-l girişi çalışmıyor uzun süredir kullanmıyorum toz kaçmış olacak dedi ama ben zaten kulaklık girişinden kullanıyorum dedi" ben asla böyle birşey söylemedim, namusum üzerine yemin edebilirim. Bu ürünü sorunsuzca ben ve başka bir arkadaşımda kullandık.

İkincisi gökhan bey, benden almış olduğu gfx8 model prosesörü zaten 3 ağustos tarihinde satışa çıkarmış. İlanına bakalım:

Bu satışdaki ilanları:
http://www.sahibinden.com/search.php?b[s]=5609938&b[securetrade]=0
Buda benim kendisine satmış olduğum zoom gfx-8 model prosesör:
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...zararina-zoom-gfx-8-firsattir-55669650/detay/

Peki 3 ağustosda gökhan beyin kendisinin açmış olduğu ilanda ne yazıyor?
Gökhan Çavuş:
"ARKADAŞLAR CİHAZ SAPA SAĞLAM İLK ALINDIĞI GİBİ DURMAKTADIR TEKNİK VEYA KOZMETİK HİÇ BİR PROBLEMİ YOKTUR. AYRICA ÖTEKİ SERİLERİ GİBİ CHINA DEĞİL ORJİNAL JAPON MALIDIR. YANINDA ADAPTÖRÜDE VERİLECEKTİR. ZOOM PEDALLARININ ANALOG PEDALLARA EN YAKIN OLANIDIR DİYEBİLİRİM. SAHNELERİMİN ÇOĞUNDA KULLANDIM HALA KULLANMAKTAYIM FAKAT NAKİTE İHTİYACIM VAR TABİRİ CAİZSE ÖLÜ FİYATA VERİYORUM.PAZARLIKSIZ SON FİYATTIR."

İlanını kaldırması ihtimaline karşıda, sitenin resimlerinide upload ettim.
http://b1110.hizliresim.com/11/10/5/6329.jpg

Görüldüğü gibi 3 ağustos tarihinde prosesör, kendi dediği gibi sapasağlam, sorunsuz olarak çalışmaktadır.

Başkada sözüm yok, dediğiniz gibi ben bana yapılan onca hakarete karşı hala iyi niyetimle cevap yazdım. Dahada uğraşmak istiyorum. Beni tanımayanlar alış-veriş yapmak istemeyenler yapmaz zaten.
 
halilpazarlama'dan ADD+ Boss Ds-1 ve Analogman Ds-1 aldım, pedallar beklediğimden de temiz çıktı. Kendisi zaten yıllardır buralarda alım satım yapıyor, referansa ihtiyacı yoktur ama bunu da bir teşekkür olarak kabul ederse sevinirim. Her zaman alışveriş yapmak isteyeceğim biri, çok teşekkür ederim. :)
 
creatival-mind nickli Berk arkadaşımla olan Line6 Pod Ux-1 alışverişinden çok memnun kaldığımı belirtmek isterim. Kendisi hem çok iyi bir insan, hem de ürünlerine inanılmaz derecede temiz bakıyor. Dükkandan almış kadar oldum gerçekten. Bunun dışında alışveriş sonrasında da yardımcı olmak için elinden geleni yapan biri, kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum. Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum tekrardan. :)


Racsen nickli arkadaştan da Electro Harmonix Soul Preacher aldım, kendisi çok güvenilir biri. Sattığı ürünler çok temiz ve alışveriş öncesi her detayı veriyor. Kendisine buradan çok teşekkür ederim, tanıştığıma memnun oldum. :)
 
korhandere nick li serdar kardeşime sonuna kadar güvenebilirsiniz.çok iyi niyetli bir insandır.bu tartışmayı tesadüfen görüyorum şu an.elindeki üründe neyi var neyi yok dobra dobra söyleyen bir satıcı.çok ağır kelimeler killer_black e yakışmamış.
 
halilpazarlama'dan ADD+ Boss Ds-1 ve Analogman Ds-1 aldım, pedallar beklediğimden de temiz çıktı. Kendisi zaten yıllardır buralarda alım satım yapıyor, referansa ihtiyacı yoktur ama bunu da bir teşekkür olarak kabul ederse sevinirim. Her zaman alışveriş yapmak isteyeceğim biri, çok teşekkür ederim. :)
ne demek ben teşekkür ederim..aynı iyi niyet sizde de mevcut.umarım tekrar alış veriş yaparız.
 
Arkadaşlar yine bir üçkağıtçı bildirisi yapıyorum. Biraz ağır bir itham ama tek kelime ile üçkağıtçı. Gerek turkrock, gerekse garaj forum sitesinde ürün satmaya çalışan HARUN KORKMAZ isimli şahsiyet bozuk ve sorunlu ürünleri satıyor. Kendisinden aldığım ve bozuk olduğunu söylemediği ürünü, kendisinin BALIKESİR'de oturduğundan ötürü güvenip denemeden aldım ama maleseftir ki arkadaş dediğim gibi bozuk ürünü direkt olarak itelemiş durumda. Acemi Dolandırıcı şahsiyet bu problemi çözeceğini söyleyip kayıplara karıştı. Ne telefonuna bakıyor, ne geri dönüş yapıyor. Kargo firmasından TC numarasına ulaşıp kendisi hakkında savcılığa şikayette bulundum. Bu arkadaşı tanıyan bilen var ise 505 829 6058 numaram bana ulaşmalarını rica ediyorum. Böyle sahtekarlar yüzünden kimsenin canı yanmasın.
 
Geri
Üst