Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

@msegmen adlı arkadaştan cry baby 535Q Adanadan tarsusa evime kadar getirdi sağ olsun pedal sorunsuz ustune ustluk 1 ay sonra memlunmusun diye mesaj attı çok sağlamdır . Ayrıca forumla tanışmamada o vesile oldu
 
Son düzenleme:
@insanatomystic nickli Ali'yle processör takası gerçekleştirdik. Kendisi son derece anlayışlı ve cana yakın bir arkadaş. Paketlemesi de 10 numara. Kargoyu görünce kendi yolladığım kargodan utandım :D Benden kaynaklı bir probleme de hiç takılmadı ve sorun olarak algılamadı. Kendisine teşekkür ediyorum ,alışveriş yapacak arkadaşların tereddüt etmemelerini ve güven sorunu yaşamamalarını temenni ederim.
 
Son düzenleme:
@insanatomystic nickli Ali'yle processör takası gerçekleştirdik. Kendisi son derece anlayışlı ve cana yakın bir arkadaş. Paketlemesi de 10 numara. Kargoyu görünce kendi yolladığım kargodan utandım :D Benden kaynaklı bir probleme de hiç takılmadı ve sorun olarak algılamadı. Kendisine teşekkür ediyorum ,alışveriş yapacak arkadaşlar tereddüt etmemelerini ve güven sorunu yaşamamalarını temenni ederim.

Bil mukabele ... Kargo alma ve gönderme işlerinde tecrübeli olduğum ve ne yazık ki kargo şirketlerine hiç güvenmediğim için, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Çıkabilecek herhangi bir sorunda, cihazın masrafı ve bedeli bir kenara, gitar çalmak isteyen birinin hayal kırıklığı ve zaman kaybı beni üzer. :)

Dediğim gibi senden kaynaklı olmadığını düşündüğüm problemin onarılması için bir aciliyeti yok. Ve tamirinin çok basit olduğunu düşünüyorum. Hallolmayacak bir iş değil :)

@EmreGurbuz arkadaşım gönderdiği malzemenin arkasında duran, bir sıkıntı olup olmadığını ve gönderdiği kişinin memnuniyetini önemseyen ve gayet ince sözlü, anlayışlı bir arkadaşım. Bundan sonra da alışveriş yapmak isteyeceğim kişilerden biri.

Alış verişlerinizde tereddüt etmeyeceğiniz gözü kapalı ve güvenle alışveriş yapabileceğiniz biri. Ve elektronik eşya paketlemeyi de öğrendi artık :D

Çok teşekkür ederim Emre. Sevgiler saygılar...
 
@RedS13 nickli Aras ile nakit pedal gitar karışık bir takas yaptık. Bundan sonra alışveriş yapmak isteyeceğim arkadaşların başında gelir.. Ürünler söylediği gibi tertemiz çıktı o yüzden burdan da teşekkür etmiş olayım tekrardan.. Çokda hoşsohbet bir arkadaş.. Alışveriş yapmayı düşünen arkadaşlar güven sorunu yaşamasın bence..
Saygılar,
Mithat
 
Son düzenleme:
@BloodAnthem nickli Mustafa arkadaşımla Emg alışverişi yaptık. Ben ürünü ikinci el almış ve hiç kullanmamıştım. Durumu kendisine de arzettim. Gerekli konuşmaları yaptıktan sonra alışverişi gerçekleştirdik. Ancak, ürünün bağlantı elemanlarında arıza tespit etti ve hemen beni bilgilendirdi. Tartışmasız, ücreti ve masrafları iade edilmiştir. Harcadığı emeğe ve sabrına karşılık teşekkür ediyorum. "Dostum" şeklinde nitelendirebileceğim sayılı arkadaşlarımdandır. Tereddüt etmeden alışveriş yapabilirsiniz. Hayat bazen deneme-yanılma yöntemini de yaşantımızda uygulayabiliyor.

@murfi nickli şahsiyettende kesinlikle uzak durunuz. Eksik ürün göndermekle kalmadı ayrıca bozuk sistem gönderdi. Onun yüzünden Mustafa arkadaşıma da mahcup oldum. Bu arkadaş elbet bir şekilde hayatta bunun bedelini mutlaka ödeyecektir.

Saygılar..

Göker..
 
@figmentt nickli Levent beyden Lollar brigde manyetiği aldım. Güveni ve tanıdığı geniş opsiyon için çok teşekkür eder, devlet baba da maaşı yatırır yatırmaz soluğu postanede almayı taahhüt ederim.

Hakan
 
Öncelikle Çağlar Hepterlikçi 'nin bu forumdaki çoğu üyeden daha iyi bir müzisyen olduğunu ve iyi gitar çaldığını kendisini yaklaşık 3-3.5 senedir takip ettiğimden dolayı biliyorum. O yüzden yukarıda konuşulan ya da konuşulmuş konular bana çok saçma geliyor.

Ancak ortada çok daha farklı ve ciddi bir durum bulunmakta kendisiyle ilgili..

Sanırım şu anda bu siteyi aktif olarak kullananlar 1 ya da 2 senedir bu siteyi takipteler ancak Çağlar Bey yanılmıyorsam 2010 senesinde bu sitede sorunlu bir alım-satıma imza atmış bulunmaktaydı ve şu anki çoğu kullanıcı bunu bilmiyor ya da belki hatırlamıyor. İmza attı diyorum çünkü o alışverişten sonra kendisi o başlığın altına yazılan hiçbir şeye cevap vermedi ve durumla ilgili kendisini savunacak bir söz bile söylemedi.

O zamanlar ben kendisini youtube kanalından severek takip ediyordum ve orada çaldığı gitarı daha sonra bu sitede satışa koymuştu. Hatırladığım kadarıyla sattığı gitar bir adet Fender'di ve satın alan kişi @behicayhan gitarın kendisine tarif edildiği ya da ilanda gösterildiği şekilde olmadığı yönünde burada beyanda bulundu ancak dediğim gibi, bir cevap alamadı. Kendisinin alım-satım sonucu sabit başlıkta yaptığı yorum buradadır;

http://turkrock.com/konu/2479/page-183#post-407375

Ve o zaman olaya şahit olduğunu hatırladığım üyeler ise ;

@dthakankoca
@korhandere
@Katatonia

Nickname li üyeler idi..

Bunu burada dile getirmemin nedeni tamamen vicdani bir durumdur. Yani ortada göz göre göre böyle bir durum varken Çağlar Hepterlikçi 'nin hiçbir şey olmamış gibi tekrardan satış ilanı vermesi ve siteye gelmesi bana çok garip geliyor.

Ha olay sonra hallolmuştur belki ama bunu en azından siteden ilan etmesi gerekirdi. Eğer kendisi bu konuyu satışta sorun yaşadığı kişiyle halletmişse ve ortada bir sorun yoksa şimdiden kendisinden özür diliyorum. Ancak o satış öyle kaldıysa kimse de benim bunları buraya yazmama alınmasın, gücenmesin lütfen ve herkes bilsin..

Amacım Çağlar Bey' i karalamak değildir bir kez daha söylüyorum. Bu başlıkta da ayrıca çok gereksiz bir muhabbet döndüğünün de farkındayım ancak sanırım bu anlattığım durum kendisi hakkında biraz daha "ciddidir"

Bu konuyla ilgili bizleri aydınlatırsa sevinirim..

Başarılar..
 
Öncelikle merhabalar..Adım geçtiği için yazıyorum..Ben de ilgili satışı hatırlıyorum.. Birisinin müzisyenliğini vs. tartışmak bence abesle iştiğal ...Kimine göre Jimi" Hendrix'' ilahtır,kimine göre''Britney Spears''..Herkes kendine göre doğruyu yapar,beğenen dinler , beğenmeyen dinlemez gerisi de boş laftır aslında.....Zaten Çağlar Hepterlikçi profesyonelliği ve yaptığı işlerin kalitesi ile ortada...Bunu tartışmak kimsenin haddi de değil.. Bu bambaşka bir konu..
Ben de ilgili ilanı hatırlıyorum..Bu satış sonrası ,alan arkadaşın yazdığı yorumları vs .takip etmiştim.( hatta resim.vs de paylaşmıştı..) Gövde hatırladığım kadarı ile beyaz ve Erkan Sızarlar yapımı idi.. O zaman (tabi tek taraflı olarak ,çünkü Çağlar Bey iddaalara yanıt vs. vermemişti.. )alan arkadaşın yorumlarını okuduğum da gerçekten çok üzülmüştüm....Alan kişi telefonlarına cevap verilmediğini ve gelen gitarın ilanda belirtildiğinden farklı olduğunu iddia etmişti..Hepimiz burada kendimize göre kıymetli bütçelerimizde alet vs alıyoruz ve bundan memnun vs.olmamamız ;farklı alet vs.denmesi iddaası olması can sıkıcı idi ...Kimsenin kimseyi yargısız infaz etmeye de hakkı yok ama bir iddaa var ve yanıt yoksa insanlar direk konuşan tarafı haklı görme eğilimindedir maalesef.. Burada kimseyi suçlamıyorum..iki tarafı da şahsen tanımıyorum...Kim haklı ,kim haksız onu da bilmiyorum ;bana da düşmez..Size ne oluyor diyebilirsiniz...Sadece böyle bir olaya ait Çağlar Hepterlikçi'nde söyleyecekleri olduğunu düşündüğümden yazdım..
Kendisi de bu konuda gerekli açıklamayı yapmış...
Kimseyi kırmamak ve yanlış anlaşılmamak dileği ile...Saygılar sevgiler ..
Hakan...
 
Merhaba arkadaşlar benimde bildiğim Çağlar olaylı olan bu gitarı sattıktan sonra bir daha uzun süre foruma girmedi olay böyle kapandı akıbeti ne oldu bilemiyorum. Benimde istediğim ve söylediğim kimseyi kötüleme durumunu barındırmıyor ama madem etiketlendim anlatmak istedim. Behiç şu an yurt dışında bildiğim kadarı ile cep telefonu bende mevcut, isteyen olursa özelden yazabilir. Hatta bu başlık altında 183. sayfaya giderseniz olay ile ilgili şikayeti görebilirsiniz. Aşağıda alıntıladım. Saygılar, sevgiler.

Çağlar Hepterlikçi isimli şahıstan Usa fender saplı toplama bir gitar aldım.Kendisinin tutumundan hiç ama hiç memnun kalmadım.Eğer alış veriş yapacaksanız alacağınız ürünü görmeden bu kişiyle kesinlikle alış veriş yapmayın.

.
 
Arkadaslar, o zaman konustuk tekrar soyluorm, o gitarin govdesinin ne oldugu nasil oldugunu ben bilemem bana maliyetini bilirim, aldigim tonu bilirim, bir video bile yapmistim hatirlayan varsa, ben gerekli cvplari ilan icinde ve ozel msjda verdm, gitar babalar gibi ton vardi ve onu sattim ben bir ihtiyac durumundan.. Ben muhendis degilim gitar alinca onu sokeyim onu bunu yapayim, ben caldigim sapa bakarim, aldigim tona bakarim bu kadar basit, hala squier gitarimi koruorm cunku deluxeden daha iyi tonu.. O gitarin getirttigimiz agacida cok kaliteliydi, sapida orjinal deluxeden alinmaydi, fiyatida gayet makuldu, gerisi caldigimi bilirim ben, forumun bu kisminda yazildigndan bile haberim yok cunku islerim basimdan askin anlayacaginiz uzere, buraya smdi gorup yazmamin sebebide butun soylemlerime ragmen benim ozel ders konusunun altina yazilip, moderator bi arkadasin sagolsun bu "yine" alakasizca atilmis mesaji alip dogru yere tasidigini haber verdiginden yazdm burdan bana bir bildirim gelmiyor, o haber vermese yine burda konusulms seylerden haberim bile olmayacakti, benim orda attigm mesajida tasimista en azindan bir cvbim gozukmus...

Forumda ki benim ilanimi mindar eden tipler gibi ben klavye arkasinda oyleydi boyleydi diye herkes gibi olamam kimse kusura bakmasin, kimse de alinmasin, ama bir ozel ders ilanindan buradaki insanlara yardimci olmak istememden konu popculardan girdi gitarlardan cikti baska nerelere gider bilmiyorum ama hakkaten yordu beni, ne deger ne saygi kalmis, ben 21yasinda karsima boyle bi adam ciksa ne alabilirsem onu almaya kapmaya calisirdim ama ayni kafada degiliz sanirim o yuzden zorlamaninda alemi yok
 
Sanki ortada usa satmism ama cin mali gondermism gibi bi durum var, oyle birsey yok, gitar custom bir deluxedu, tonuda cok iyiydi calimida manyetikleride butun aksamlarida, hersey stevemac'den alinmis en pahali malzemelerdi, govde de erkan sizarlar yapimi idi, ihtiyacim olmasa calmazdim, govde de delik varms ne biliyim ben neden var, benim aldigim ton bunu gerektiriyosa olsun

Sattigim fiyat herseye ragmen deluxeden daha daha assagidaydi, biseyleri zorlayip karalamaya calismanin alemi yok, bu piyasada kime sorsaniz bilir benim nasil bir insan oldugumu
 
Kısacası gitar'ın bir olayı yoktur, videodaki ilandaki gitar neyse odur, severek begenerek yaptıgım caldıgım ve ucuza satttıgım bir gitardır, siz sadece malzemelerin 2bin lira tuttugu bir gitarı toplamda 2bin liraya alıp, 10bin dolarlık custom shop isciligi beklerseniz biraz daha beklemeniz lazım onun icin.. Tutumum daha iyi nasıl olabilir bilmiyorum, o zamanda verilen soruya cevap verdigimi dusundum hala dusunuyorum, bu cevaplardan memnun kalmayanlar ister istemez bir karalama yapıyorlar, bende bunların icinde olmayacagım. Ozel ders ilanında da buraya yazanlar gormustur cunku bu msjda oraya yazıldı, orada da biseylere başta samimi olarak cevap vermeye calıstım ama bunları anlayabilen yada anlamaya calısan insan sayısı bir eli gecmiyor, ama sonra artık insanın canı sıkılıyor, muhattap olası gelmiyor...
 
3sene once yapılan anlattıgım sekilde olan bir alısverisin bu sekilde tekrar gundeme gelmesi dusundurucu, ve gercekten benim bunlara harcıcak zamanım olmadıgı icin ben tekrar kendi islerime geri donuyorum, gerekli cevapları verdigimi dusunuyorum "tekrar tekrar", umarım artık bunada cevap yazmadı modlarına girilmez, benden bu forum icin bir cevap beklemeyiniz artık, konusmak paylasmak isteyen olursa cıkar gelir studyoma, ozel mesaj atar, mail atar, telefon eder o bu.. gorusuruz
 
Geri
Üst