Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Sevgili @batuhankr ile güzel bir alışveriş yaptım...Henüz ödemeyi yapamadan ürünü kargolamıştı bile, tertemiz, neredeyse sıfır gibi bir ürüne sahip oldum...Kendisine teşekkür ederim...

Sevgiler ve saygılar...
 
Forumdan nickini bilmediğim birisine EMG S3 manyetik seti sattım. 15 gündür bu başlığa yazmasını bekliyorum ama ses seda yok, bari ben yazayım.

Diğer üyelerle alışverişlerimizde referansımız oluyor bir nevi bu başlık, lütfen gerekli hassasiyeti gösterelim.

Sevgiler,

Salih.
 
kayitdisi nickli Ceyhun Uysal ile, satmakta olduğu Canon Eos 50D ile benim sattığım Zoom G9.2tt'yi takaslamak üzere, ilk olarak 5 Mayıs'ta telefonla görüştük, elden lenseler ile birlikte almak isteyen biri olduğunu, o olmazsa takaslamak istediğini belirtti. Bir sonraki hafta içerisinde de, elsen satmadığını, takaslayacağını ancak çalıştığı firmadan kargo al gönder işlerini yapamadığı için, ancak haftasonu pedalı alıp makinayı gönderebileceğini belirtti, ben de pedalı önce göndermeyi kabul ettim. Cuma günü çalıştığım şirketteki arkadaşlarım, anlaşmamız Yurtiçi kargo ile olmasına rağmen kargoyu MNG ile göndermişler. Ceyhun da cumartesi günü Yurtiçi kargo şubesine gitti ancak kargo orada olmayınca beni aradı. Şirketten kargonun MNG ile gönderildiği bilgisini alıp Ceyhun'a söyledim ve o da MNG kargoya gitti ancak kargo kapanmıştı. Haftaiçi de geç saatlere kadar çalıştığı için kargo alıp gönderme işi bir sonraki haftaya kaldı.
Buraya kadar bir sorun yok, hatta Ceyhun dolaylı olarak benim bir hatam yüzünden (yanlış kargo firması) cumartesi sabahı kargo kargo gezmek zorunda kaldı. Ancak devamında, bir sonraki hafta sonu Ceyhun MNG kargo'ya gitti ancak pakedin başka bir şubede olduğunu söylediler. Kimseyi herhangi birşeyle itham etmek istemiyorum ancak ben o sırada merkezi aradığımda kargonun Ceyhun'un gitmiş olduğu Kartal şubesinde olduğu bilgisini aldım. Hemen Ceyhun'u arayıp söyledim ancak artık eve dönmekte olduğunu, kahvaltısını yapıp tekrar çıkacağını söyledi. Bunun üzerine bütün bir gün telefonlarına ulaşılamadı, akşam mesajlaştığımızda da kargoya gidemediğini, istersem paramı iade edebileceğini söyledi. Tabi bu arada, ben bir önceki gün Ceyhun'un hesabına anlaştığımız 150 TL'yi yatırmıştım, Ceyhun'un isteği üzerine. Bunun üzerine ben de, lenslerimi aldığımı, iki haftadır da pedalım orada olduğu için almak isteyen başka arkadaşları geri çevirdiğimi, bu yüzden bu işin hallolmasını istediğimi belirttim. Bunun üzerine, Ceyhun'la aynı yerde, Kartal'da oturan bir tanıdığımdan rica ederek kargoyu aldırttım. Ceyhun'la yaptığımız konuşma da, akşam geç saatlerde de olsa gidip alabileceği yönündeydi. Ancak her gün başka bir işi çıktı, tabi bu sırada artık telefonlarıma da geç cevap vermeye, hatta hiç cevap vermemeye başladı. En son bu pazar öğlen 1-2 gibi buluşup pedalı alıp makinayı vereceği konusunda tanıdığımla anlaştılar, ancak son anda tanıdığımı arayıp anlaştıkları yere gelemeyeceğini, tanıdığımın başka bir yere gelmesini istedi. Bu arada bunu istediği insan da, 40 yaşında ve 5 yaşında bir çocuğu olan, aracı da olmayan bir insan. Tanıdığım da, oraya gelemeyeceğini ve gündüz de başka işleri olduğunu, ancak akşam 10'dan sonra buluşabileceğini söyleyince, Ceyhun yine yuvarlak bir şekilde konuşarak, akşama doğru haberleşelim dedi. Saat 20 gibi de bana mesaj atarak, tanıdığımın isteğinin mantıksız olduğunu, saat 10'da dolmuşa binip gidemeyeceğini söyledi. Bu noktada artık çıldırdım, ben 3 haftadır Ceyhun Bey'in eşinden izin alıp kargoya ya da benim tanıdığıma gitmesini bekliyorum, ama Ceyhun Bey bir dolmuşa binip pedalı almaya gidemiyor.

Halen daha çok sinirliyim, senelerdir Turkrock, Donanımhaber ve Sahibinden.com'dan yüzlerce alışveriş yapmışımdır, böyle bir şey yaşamadım. Aman dikkat edin arkadaşlar, işin özü Ceyhun Uysal birşey alıp satacağı zaman, alıcı da olsanız satıcı da olsanız akşam saatlerinde evine kadar götürmenizi bekliyor ve onda da hangi saatlerde evde olacağını söylemiyor.
 
@Osxfang3 Serdar' ın sanırım kefile, tanığa, referansa falan ihtiyacı yoktur. Yine de yazmalı. Kendisinden Zoom Rack Prosesör aldım. Kullanacağım amfi sebebi ile deneme süresi de tanıyarak verdi sağolsun. Tek kusur benim jetonun bugünlerde köşeli olmasından mütevellit ödemeyi geç yapmam oldu. Kendisine güleryüzü ve sabrı dolayısıyla teşekkür ederim.
 
Belki bi alışveriş değil ama yine de buradan minnettarlığımı sunmak istiyorum. Forum üzerinden tanıştığım ve uzun süredir muhabbet ettiğim [B]@ogulcaan[/B], bu amfimi sattığım ve alacağım amfi stoklara temmuzda gireceği için mg10la takıldığım günlerde evinde boşta duran Peavey Classic20 amfisini kullanmam üzere bana verdi. Ne kadar teşekkür etsem az!
 
Son düzenleme:
Geri
Üst