Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

@ChordSolo
Güzel bir alış veriş gerçekleştirdik.
Kargo ücretini kendisi karşılamış, ayrıca teşekkür ederim.

@wareyha uyandırdı: yurtiçi kargoda "süper eko paket" diye bir uygulama varmış... kargonuzu şubeden teslim alıncak şekilde, gayet makul bir fiyatla yollayabiliyorsunuz. duyanlar duymayanlara anlatsın...

bu arada problemsiz ve hızlı bir alışverişti, teşekkürler @wareyha
 
@ChordSolo dan kabin simülatörü aldım. kargo çok özenli paketlenmişti ve hızlı geldi. video attığı ve telefonda sorularımı cevapladığı için ayrıca teşekkür ederim.

@cakewalker dan burgu almıştım dediği gibi sıfırdan farksız çıktı.ona size de teşekkürler.
 
Bugün evimde, elimde bir adet PRS SE 277 Baritone gitar varsa (ki var), bunu @ilkinkazan 'a borçluyum...
Kendine gitar getiriyor olsa bu kadar ilgilenmezdi herhalde =)
Satın alma, paketleme, kargo, vs vs her aşamada haberdar etti, sağolsun...
Teşekkürler @ilkinkazan , gözüm kapalı kedimi (Tedi Bey'i) emanet ederim, o derece güveniyorum kendisine...
 
Bugün evimde, elimde bir adet PRS SE 277 Baritone gitar varsa (ki var), bunu @ilkinkazan 'a borçluyum...
Kendine gitar getiriyor olsa bu kadar ilgilenmezdi herhalde =)
Satın alma, paketleme, kargo, vs vs her aşamada haberdar etti, sağolsun...
Teşekkürler @ilkinkazan , gözüm kapalı kedimi (Tedi Bey'i) emanet ederim, o derece güveniyorum kendisine...
Tedi'i bey dedin ya can evimden vurdun abi :)
 
1 ay oldu gerçi ama ders niteliğinde burada dursun, İndiedub nickli samet arkadaşımızdan hartke g60 combo aldım. Kendisi sağolsun paketlemeden gönderdiği içim amfinin kabini sağ ve sol tarafından tamamen kırık olarak geldi, amfiyi kulpundan tutup kaldıramıyorum :)
Alışveriş yaparken "iyi paketleyin lütfen" demeyi unutmayın arkadaşlar, ben unuttum çünkü.

Kabin sunta, suntayı yapıştırmak için tavsiyelere açığım..
 
@tahaure 'den Invader ve FullShred manyetik aldım. Yoğun çalışma saatlerinden vakit ayırıp paketi kısa sürede kargoya verdiği için teşekkür ederim. Kendisini tanımış olmaktan çok memnunum. Güvenle alışveriş yapabileceğiniz birisidir.
Kendisine ve Mırmır'a sevgiler...
 
@lydian_b7 Çağrı'dan pedal aldım. Kendisiyle çok hızlı bir alışverişimiz oldu. Bir ara ben Çağrı'yı yanlış anladım mazur görsün :) Kendisine çok teşekkür ederim.
@Dragonchaser Emre'ye akustik gitar yolladım. Gitarı biraz geç yolladığım için kusura bakmasın tekrar. Ona da çok teşekkür ederim .
İkisi de gayet düzgün insanlar :)
 
Sevgili @wareyha 'dan amfi aldım. Sağ olsun, alışverişin bütün aşamalarında çok yardımcı oldu ve çok bilgilendiriciydi. Kendisine buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Kendisiyle gönlünüz rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Aldığım amfiyi evinde benim için saklayan Yiğit'e (@ygtcskn) ve amfiyi İzmir'e getiren Oğulcan'a da (@ogulcaan) ayrıca teşekkür ederim.
 
Merhabalar
Ben elektro gitar çalmaya yeni başlıyorum. Biraz araştırma yaptıktan sonra bu forum karşıma çıktı. Peeedeee kullanıcısının ilanlarını gördüm ve iletişime geçtim. Bir tane elektro gitar ve bir tane de amfi aldım. Gerçekten ürünler çok güzel,özellikle gitarın rengi en sevdiğim elektro gitar rengi:) ama konu sadece görüntüsü değil, tabiki Özellikleri çok iyi ergonomisi harika, fiyat performans olarak bakarsakta çok mutlu oldum benim olduğuna. Ayrıca @PeeeDeee çok ilgili, benim çok teknik bilgim yoktu, kendisi bıkmadan sorularımı cevapladı sağolsun,alış veriş bittikten sonra da ileşimimiz ve yardımları devam etti, ne diyim şanslıyım:D
 
Merhabalar
Ben elektro gitar çalmaya yeni başlıyorum. Biraz araştırma yaptıktan sonra bu forum karşıma çıktı. @PeeeDeee kullanıcısının ilanlarını gördüm ve iletişime geçtim. Bir tane elektro gitar ve bir tane de amfi aldım. Gerçekten ürünler çok güzel,özellikle gitarın rengi en sevdiğim elektro gitar rengi:) ama konu sadece görüntüsü değil, tabiki Özellikleri çok iyi ergonomisi harika, fiyat performans olarak bakarsakta çok mutlu oldum benim olduğuna. Ayrıca @PeeeDeee çok ilgili, benim çok teknik bilgim yoktu, kendisi bıkmadan sorularımı cevapladı sağolsun,alış veriş bittikten sonra da ileşimimiz ve yardımları devam etti, ne diyim şanslıyım:D

Ne demek efendim, her zaman :) Memnun kaldıysanız ne mutlu bana.
 
Geri
Üst