Melatonin(Heavy Metal/Thrash)-Ankara

eyw saolasın ya bana bişe zaten sakinleştim şimdi o anlık bi tepki oldu bana söylenmiş onun müzigini yorumlamama elşetirmeme karşın bana bitepki vermiş olsaydı anlarım ancak imzam da melatonin yer aldıgı için direk buraya damlaması ve benim yüzemden buranın tadını kaçırması sıktı benim canımı bu adamı ciddiye alacagımda degil bi de grubun gitaristine de bi suçlama da bulununca benim adımı karıştırarak e böyle oldu işte :D
 
guitar352 demiş ki:
Kusura bakmayın ben nightmare adlı şarkınızı dinledim,çok amatörceydi,yani şuan albüm çıkarılsa amatör bi grup dinlediğimi anlardım,albümden tat alamazdım.Gitaristlikte muhteşem üçlü olan tuşe,zamanlama ve tona uygunluk konusunda 3 ünde de eksikliğini hissettim.Belki o kayıdınız eskiydi,şimdi çok geliştirdiniz kendinizi,sizi canlı da izlemedim ama o şarkıdan edindiğim izlenimim bu,onun dışında şarkınızdaki ses kalitesizliği benim gaza gelmemi de engelliyo.
solo gitaristiniz kim,phicoz nickli arkadaş mı,bence yaptığınız tarza daha iyi sololar yazılabilir.
Herneyse başarılar diliyorum

Bence seninki kayıttan dolayı olan bir tatminsizlik olabilir. Demonun RSF'ye yetişmesinden dolayı acele kaydedilmesindendir belki bu da. Şu an şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki "Ankara'da birçok amatör metal grubu dinledim, gerçekten sahnedeyken beni en çok eğlendiren gruplardan biridir Melatonin". Besteleri de begeniyorum, marş olabilecek nakaratlara sahip şarkıları ve melodileri var.
 
Eren gerçekten yaptığın kınanacak bir şey.Phicozu ben tanımıyorum.Grup elemanları ile de ne kadar samimi bilmiyorum.Ancak bundan 3 ay öncesine kadar Ankaradayken bildiğim kadarıyla phicoz ile tanışmıyorlardı.Melatonini dinleyip,seven ve seni eleştirmiş bir insanın sadece imzasında Melatonin adını görüp saldırman gerçekten son derece yersiz,çocukça.Beğenmediğin parçaya gelince nightmare'i dinlettiğim birçok arkadaş ağzı açık kalıyor.Eleştirmeye çalışanları da gördüm ancak bunların çoğu,kendi müzik yapmaya çalışan ama yapmayanlardı.Bilmem anlatabildim mi.Son not,Onur kanımca sadece Ankara'da değil Türkiye çapında bir gitaristtir.
 
ben bişey daha eklemek istiyorum...(eren kömürlü'nün kaydadeymeyen eleştirileri üzerine)kendi grubumun gitaristi olduğu için söylemiyorum asla yanlış da anlamayın...ama yapılan bi yanlış varsa oda onura laf atmak olurr..hala sinirliyim zaten...yaa bikere bir müzisyen başarılıysa takdir etmelii,böyle çekemez gibi abuk subuk yorumlar yaparak (kendini yukarılara taşımak mı kaide hani beceremiyosunda ama )ii olanları hiçbirzaman yere düşüremezsin anca kendini düşürürsün..gene tutamadım kendimi kusura bakmayın,eren kömürlü sende kusura bakma ama ii müzisyenlerin hepp yanında olurum böyle saçmalıklarada izin vermem..hanii yazmim yazmimm diyorum ama böyle dellendiriyolar adamı...neysee aslanlarım siz yolunuza devam edinn...ben sonuna kadar yanınızdayım...
 
Norton_Antor demiş ki:
ben kayıtlarınızı dinledim de bana biraz çiy geldi gitar sesi.soloları köprü manyetiğiyle çalsanız daha iyi olur bence.
Buna gitaristlerimiz cevap verir ve bu eleştirini dikkate alırlar diye umuyorum, oh be ne güzel eleştiri bu (ciddiyim) tecrübemiz arttıkça (buna kayıt tecrübesi de dahil) böyle problemlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum.
 
Bi kere beni yanlış anlamayın.Phicoz'u melatonin'in gitaristi sandım ben de bi karşı eleştiriye geçtim.Ama eleştirilerimi okuduysanız hiç bi bok atma olayı yok.Ayrıca nightmare benim de bilgisayarımda kayıtlıydı arada bi dinliyodum besteye kötü demedim.Bence daha iyi solo yazılabilirdi ve kayıt amatör dedim.Bu kadar da sert çıklacak kadar kötü de bi yorum yapmadım.Hayır ben de bi patladım.Her taraftan şarkım hakkında iyi yorumlar alırken,phicoz adlı arkadaşın gelip beni de aşıp grubum hakkında yaptığı bilinçsiz eleştirisinden dolayı bi an gerçekten çok sinirlendim.Ve melatonin'in formunun tatsızlaşmasına da gerek yoktu
ben sadece olumsuz bi eleştiri yaptım.Her grubun olumlu ve olumsuz eleştirileri olur.Ama bu da nightmare'ın sadece solosu ve kayıdıyla alakalı grup hakkında kötü de demedim,performansınıza da laf etmedim.gerginlik doğuracak kadar bişey yok ortada.
Melatonin'e başarılar dilerim,yolunuz açık olsun.Tecrübeli bi grupsunuz sonuçta.Umarım birgün sizi canlı da izlerim o zaman çok da beğenebileceğimi tahmin ediyorum.Bugün de sahne aldınız...neyse umarım birdaha ki konserinize gelirim.
Bu piyasada birbirlerine destek olmamız gerek,tartışmanın kimseye faydası yok,zaten benim mesajımda tartışma amaçlı bi mesaj değildi.Ama yine de kusura bakmayın.
Başarılar...Bu arada gitariste de kötü demedim.Sadece nightmare'daki gitarlardan bahsettim.Melatonin hakkında genel anlamda olumsuz eleştiri yapamam çünkü bunun için grubu yeteri kadar tanımıyorum.
Umarım melatonin hakkında herşeyin hayırlısı olur
 
Eren aslanım, bize bi şey dileme eyvallah, sana asla destek olmam, senle daha fazla tartışmam da çünkü laftan anlayan bi kişi değilsin, sen de bize destek olmayıver, git başka gruplara destek ol, koçum benim :twisted: piyasa da senin olsun her şey senin olsun, körler sağırlar birbirini ağırlar...
 
garage'da gecenin en gaz gruplarından biriydi melatonin. konuşturdu tecrübesini. bestelerinizi daha önce dinlememiştim. grubu ilk defa dinledim.

vokalin sesi az geliyodu ama anonstan anlayabildiğim kadarıyla dikkat etmeye çalıştım bestelerinize. yanılmıyosam ismi ''raining something'' (purevolume'dan karşılaştırıp söylüyorum) olan parça çok hoşuma gitti. akılda kalıcı bi parça. nakarat kısmı insanın diline dolaşıyo hemen :p

çok başarılar diliyorum.
 
drumscat, güzel yorumların için teşekkürler. ben kendimi içerden iyi duyuyodum ama dışarıya müdahale etme şansımız olmadı, aslında bi eleman bulup bu işle görevlendirmek lazım :)
barker'a da : rica ederiz, ne demek :D
 
öncelikle alanyada başarılar diliyorum konser iyiydi arkadaşlar bunu eleştiri olarak algılamazsınız umarım bu bir öneri bestelerde kullanılan riffler biraz daha sadeleştirilirse sanıyorum daha iyi olur akılda kalıcılıgı bakımından falan...grşrz
 
diyvlead demiş ki:
öncelikle alanyada başarılar diliyorum konser iyiydi arkadaşlar bunu eleştiri olarak algılamazsınız umarım bu bir öneri bestelerde kullanılan riffler biraz daha sadeleştirilirse sanıyorum daha iyi olur akılda kalıcılıgı bakımından falan...grşrz
Bunu tabii ki eleştiri olarak alacağız :) biz memnunuz aslında bestelerin şu anki halinden ama saol yorumun için, bundan sonraki besteler için değerlendirilecektir. Diyv'e de başarılar, umarım en az Mert kadar yetenekli bir davulcu bulursunuz ;)
 
Selamlar :)

Bazı arkadaşlar sayesinde gözden kaçan başlıkları da fark ediyoruz, Allah razı olsun :)

3 Şarkınızı da dinledim.
Aslında şu an benim pek dinlediğim bir tarz değil yaptığınız ama yine de üzerinde uğraşılmış, emek sarfedilmiş kayıtlar olduğu belli.

Bir gitarist olarak söyleyebilirim ki soloların üzerinde düşünülmüş olduğu rahatlıkla anlaşılıyor.

Genel olarak (bana göre zamanını doldurmuş olan) heavy metal yapıyorsunuz yanlış değerlendirmediysem.

Zevk meselesidir diyerek üzerinde fazla durmuyorum.

"Time after Time"ın solosunun sonlarına doğru Iron Maiden havasını soludum resmen.

Ben genelde birşeyleri açıklamak için benzetmeleri çok kullanırım yanlış anlamayın.

Keşke ben de bir gün gerçek anlamda Clapton yada Hendrix'e benzetilsem :)
Mutluluktan havaya uçarım herhalde.

Nightmare'in girişindeki gitar melodisinde ilginç şeyler olmuş.
Belki purevolume'dan kaynaklanıyor olabilir ama yine de bir gariplik var gibi.

Dikkatimi çeken bir diğer nokta gitar sololarda vibratoların pek kullanılmamış olması.
Halbuki benim ve kulağımın vazgeçemediği bir şeydir vibrato.

Hızlıca edindiğim izlenim, birçok (melodik içerikten uzak) metal grubuna göre çok daha kulağa hitab eden bir tarzınız olduğudur.

Zaman zaman Metallica'nın eski günleri ve Megadeth de aklıma geldi ne yalan söyleyeyim.

Sizlere, isminiz "Melatonin" hormonu gibi "zehirlerden" uzak ;) , uzun ömürlü bir müzik yaşantısı diliyorum.

Başarılar
 
Walla Eren'e kızsam mı Eren'i sevsem mi(yok daha neler) bilmiyorum, derler ya reklamın iyisi kötüsü olmaz diye :LOL: Birden yorumlar arttı, çok sevindim bu duruma.
Purevolume'da ciddi bir sorun var galiba, yeniden upload etmeye çalışacam şarkıları :) herkes yanlış anlamayın yazıyor, biz o kadar da sinirli adamlar değiliz yanlış anlamayız merak etmeyin :) sadece densiz bir insan evladına gereken cevabı vermeye çalıştık, amacı belliydi ;) Iron Maiden, Metallica , Megadeth benzetmeleri bize ilk defa yapılmıyor, yabancı dergilerde de bu yorumlar yapıldı, bu ancak bize gurur verir( bu gruplar tam olarak da bizim sevip saygı duyduğumuz ve etkilendiğimiz gruplar, yine de kendi çapımızda özgün olmaya çalışıyoruz) sololar hakkında Onur cevap verir hasta yatağından kalkabilirse :)
jokermg, yorumun için çok sağol. Zevkler ve renkler tartışılmaz :D
 
Purevolume gerçekten sıçmış :D Nightmare isimli bestemizi sildim, Time After Time'ı da yeniden upload ettim. Benim elimdeki mp3ler "corrupted" vaziyete geldiği için ve elimde CD de olmadığından 8O şu anda temiz kayıtları upload edemiyorum ama en kısa zamanda (yardımsever bir arkadaş CD'mizi bana ulaştırırsa) o konuyu da halledebileceğim
Sevgiler&Saygılar
 
Geri
Üst