Funk'a La Turka

Abi siz ne yaptınız dün öyle 8O Sizin çıkış saatinize kadar oturarak ve top oynayarak şarkılara eşlik eden binlerce kişinin sizin şarkılara hep bir agızdan eşlik edip durmadan zıplaması müthiş bi olaydı :dans ... Hepinizi KaotiK grubu adına tebrik ediyorum :taptim bu grup elbet çok iyi yerlere gelecek bunu dünde bize gösterdiler durmadan devam beyler :zipla
 
Herkese cok tesekkurler. Sahnede daha fazla kalsaydik cok daha guzel olabilirdi ama bu da seyircilere yetti galiba.

can+sercan+burak+turker=KAOTIK sizi seviyoruz :D

umarim daha guzel gunler goruruz..
 
bu gurubun ilerleyecegi belliydi ama bu kadar cabuk ve bu kadar iyi olabileceklerini beklemiyordum.hacettepe konserinden sonra olay bitmistir dedim artık kimse sizi tutamaz cok iyi gidiyosunuz.hepinize kolay gelsin....
 
Re: KONSER!!

FunkAlaTurka demiş ki:
KONSER

21 MAYIS ctesi. A.Ü. SBF İnek Bayramı 16:00-17:00 Funk a'la Turka 18:00-20:00 NEV

21 MAYIS Ctesi. Galleria-Umitkoy 18:30 Funk a'la Turka

galleria konserine kessin geliyorum çok merak ettim . . gelmesem ayıp olur zaten evimin dibinde arkadaşlar konserr verecek hemen destek lazımdır.. başarılar funk'a la turkaya.
 
Su ana kadar ızledıgım en ıyı performansınızdı hacettepe.
tabırı caızse yer yerınden oynadı.dıger yorumlara da katılıyorum cunku hakıkaten top oynayan ıp atlayan herkes bırden sahnenın onune dolustu.
Insanlar sızı neden bu kadar sevıyor dıye sormamak elde degıl ama bıraz olsun tanıdıgım ıcın sorunun cevabını hemen verebılıyorum.
oncelıkle kalıtelı muzık yapmak ıstıyorsunuz ve basarıyorsunuz.partılerınız ınanılmaz ve basarılı.
sunu da eklemek gerekıyor kı hepınız cok sekersınız ve aranızdakı dıalog cok guzel.
sexbomb harbı bomb...hocam o parca nolmus oyle
sıyasalda yer yerınden oynayacak demedı demeyın.

ogunku gruplar ıcınde en ıyısı sızdınız ama az kaldınız sahnede.bence athenadan sonra cıksaydınız da hevesımız kursagımızda kalmasaydı.

hepınıze basarılar.
 
Çok güzel bir performanstı elinize sağlık pazartesi günkü Garage performansınıza kalamamıştım ama bunu kaçırmadım ellerinize sağlık çok başarılıydınız..
İyi çalışmalar..
Başarılar..
 
Tum aksılıklere ve yagan yagmura ragmen gosterdıgınız performans ızleyıcılerınızden aldıgınız alkısları hakettı dıye dusunuyorum.sıyasal bılgıler konserı ve ardından galeria...

sexbomb'u ılk kez dınleyenlerın meraklı bakısları altında sahneye sıgamayan bır grup ızledık.
dusunmeden edemedım, kım olabılır kı o yagmura ragmen o kadar kısıyı sahne onunde hoplayıp zıplatabılır...ellerınıze saglık

hepınıze basarılar
 
oncelikle konserlere gelen ve zahmet edip de olumlu olumsuz eleştiri yapan tum arkadaşlara teşekkürler... Funk a'la Turka daha bebek bir grup 4 aydır beraberiz ama kaliteyi yakalamak için çok çalışıyoruz.
Demo için bu yazı düşünüyoruz ama ha deyince olmuyor. Çıkınca zaten herkese dinletmek bizim için bir zevk olacaktır.
Galleria konseri orgnizasyondan kaynaklanan nedenlerle 21:00 - 21:30 gibi başladı. Ancak 7-8 şarkı soyledik ama tepkiler olumluydu.

Grubum adına ilgilenen arkadaşların hepsine teşekkürü borç bilirim.
 
Konserlerımızde bızı yalnız bırakmayan sıyasaldakı yagmura doluya ragmen sahne onunden ayrılmayan seyırcımıze ıcten sevgılerımızı sunuyoruz.demo konusunda ıse 3 parcalık kendı eselerımızden olusan bır demo cıkarıyoruz fakat yaptıgımız muzık emek ısteyen bır tarz oldugu ıcın kısacık bır sure bekletecegız sızı.demomuzun pıyasaya bomba gıbı dusecegıne ınanıyorum.
Hepinizi cok sevıyoruz.
Yakında bomba konserlerle yıne karsınızdayız.
 
SON PROGRAM!!!
30 MAYIS 2005 Pazartesi Funk a'la Turka Garage Bar'da son programını yapıyor!!
Son kez delice eğlenmek isteyenleri bekliyoruz!

Bu arada enerjinin sırrı= supradyn + one a day + red bull 8O

Herkese Sevgiler...
 
inek bayramında ilk kez dinledim sizi ve muhteşemdiniz ya!!
nasıl bi haleti ruhiye içersinde olursa olsun sizi dinleyip de kudurmayacak insan tanımıyorum...
yağmur ve halsizliğim bütün bünyemi altüst etmiş olmasına rağmen müzik kulaklarıma girdiği an itibariyle zıpzıp hophop şappişappi moduna saniye gecikmeden girdim...
finaller bitsin ki sonsuza kadar sürecek gibi hissediyorum koşa koşa garaja gelcem diye kendi kendime söylenirken son program tarihini görünce boynum büküldü doğrusu..
neyse artık başka bahara kaldı...
on yüz milyon kez tebrik ediyorum arkadaşlar...
 
ben de ilk olarak inek bayramında izledim,çok begendim,takdir ettim.ıslanmamıza değdi doğrusu:D.siyasaldan da müzisyen adam çıkmaz diyenlere inat mükemmel bir vokal var,tekrar tebrik ediyorum bu nedenle.başarılar diliyorum grubunuza.
bu arada başka nerelerde dinleyebiliriz/dinleyebileceğiz sizi??
 
Geri
Üst