Funk'a La Turka

tesekkürler.... yeni konserlerimizle programlarımıza devam edıyoruz.buradan yakında duyurulacaktır.her cumartesı 00.00'da Baraka'da görüşmek dileğiyle
 
Pakistan Depremi Depremzedelerine Yardım Konseri

Tuşe!
DeM
Derin6
Funk 'a La Turka
Gulyabani
Street Cats

Tarih: 04,12,2005
Kapı Açılışı: 15:00
Bilet Fiyatı: 7.5 YTL
Bilet Satışı: Kapı

Bu konserin tüm bilet geliri Pakistan Depremi Yardım Kampanyası'na aktarılacaktır.
 
pakistankonseri.JPG
 
Funk A La Turka, Her Cumartesi gecesi sahne aldığı Baraka'da bu haftadan itibaren 18.00-22.00 arası sahne alacaktır.Tüm müzikseverlere duyurulur.


Funk A La Turka
Baraka
18.00-22.00
 
Funk A La Turka, çok sevdiği solistinin askerlik görevini yapmak için ayrılması nedeniyle 17 Aralık Cumartesi Baraka programını iptal etmiştir.

Yeni kadro ve eserlerle görüşmek üzere....
 
bu cumartesi dinledim sizleri.. önce o kadar kalabalık bi sahneyle karsılasınca sasırdım..baktım kanun bile var..inanılmaz bi sentez inanılmaz bi performans..ben bayıldım. ayrıca solistinizdeki o dinamizm de daha cazip bi etki yaratıyor ama sahnede espri sandıgımız askerlik olayınız maalesef ciddiymiş demek..daha sonra yine gelip aynı masada yan masada dinlicem sizleri.. basarılar hepinize.. bu arada gitardaki arkadas kampüsten tanıdık gibi geliyor..cebeci kampüsünden mi acaba? merakımı bağışlayın..
 
aaaaaaaaaaaaaa :LOL:
olsun olsun demo daha mühim yapın alalım dinleyelim ;) bu arada demoyu hangi stüsyoda yapcaskınız malum seksendört gitti artık çsm duruyomu yerinde acaba :roll:
bol bol başarılar ;)
 
Seksendört grubunun albüm ardından Çsm ile ilişkisinde herhangi bir değişiklik yoktur.Çsm Stüdyosu kaliteli ekipmanları ve Ankara'da bilinmişliği ile stüdyo kalitesini göstermiş ve son olarak %100 Çsm ürünü olan Seksendört albümü :tap: ile de isminden söz ettirmiştir.Bize göre seksendört bir başlangıç ve ardından onun gibi bomba albümlerle yoluna devam edecektir.Ankara'da yapacağımız bir demoda (ki bizim gibi aranjeleri, düzenlemeleri ve kayıt şartları zor bir grup açısından :kafaat ) ÇSM Stüdyosu dışında bir isim telafuz etmek oldukça yanlış bir tutum olur.

Teşekkürler. :elsallaa
 
Oncelikle herkese Erzurum'dan selamlar. Bilmeyenler icin soyleyeyim vatani gorev nedeniyle bu soguk memlekete geldim ve su an Bando Komutanlığı Moral Ekibi'nde solist olarak Bando Cavus rutbesiyle gorev yapmaktayım.
Funk a'la Turka sinleyip de bir sempati besleyen herkese cok tesekkurler. 4 kişilik bir grubun bile dunya gibi sorunu olabilecekken 10 kisilik bir grubu bir araya getirip studyoya bile sokmak zor zenaat. Deneysel muzik tarzı bugune kadar herkesten olumlu tepki alan Funk a'la Turka dileriz ki bu başarısını onumuzdeki zaman dilimlerine de tasıyacaktır.
Grubun eski solisti olarak butun uyelere (ki kendileri kardeslerim olur) basarılar dilerim.

Huseyin ONCUL
ex-Funk a'la Turka Vokal
Bando Cavus
 
başarılar arkadaşlar..sizleri dinlemeyi her ne kadar istesek de,"üstün amaç" için böyle bir ara göze alınmaya değer..

dinlediğimde harika bir izlenim verdiniz ya artık ne yapsanız dinlerim ben :dans bizden bu kadar çok oldukça,siz de böylesine başarılı oldukça ne bombalar çıkar eminim :alkıs

hüseyin'i son gecesinde dinlemiştim ben,şimdi erzurum'daymış..ona da bi sürü selamlar :elsallaa
 
Sevgili Funkalaturka severler
Funkalaturka, yeni kadrosuyla yaklaşık 1 ay içinde program ve konserlerine başlıyor...solistimizin askere gitmesinden ve grubumuzu tatile girmesinden kaynaklanan boşluğu yeni düzenlemelerimiz ve demomuzla kapatmayı hedefliyoruz.Yalnız, funkalaturka bu döneminde bar programlarını bir süreliğine askıya almakla konserlere ağırlık verecektir.Tüm Funkalaturka severlere duyrulur.


Sevgiler
 
17 Mayıs'ta askerlik gorevim sona eriyor su an safak : 59 :LOL:
bu tarihten once gecici solistiyle bu tarihten sonra da benimle beraber Funk a'la Turka'yı konsererde ve bar programlarında gorebilirsiniz. Bekleyen ve bizi sevmeye devam eden herkese cok tesekkurler. Son olarak kimse askerlik yapmasın herkes kaçsın diyebilirim :twisted:

Sevgilerle

Huseyin ONCUL
Bnd. Çvş.
 
Funkalaturka power solisti Hüseyin Öncül'ün askere gitmesini protesto amacıyla bar programlarını durdurmuş, dış dünyayla bağlantısını kesmiştir.16 mayıs 2006 tarihinde solistimizi almaya Erzurum'a gidiyoruz.Kapısına siyah çelenk bırakacağımız nizamiyede sizleri de aramızda görmekten kıvanç duyacağız.

84 ve Kaotik'e sevgiler...
 
Geri
Üst