Rocks 'N

Nooluyor Semih ne bu ilgi böyle, kıskandım yahu :D
Kimse vokalisti beğenmedi mii? :roll: 8)
Ama gerçekten çok eğlenceli bir konserdi yine, kısa olması bizim yapabileceğimiz birşey değildi malesef, bu saatleri şenlik komitesi düzenliyor... :cry:
 
ya begenmez olur muyuz. sadece demeyi unuttum. tabldottaki konseri vokalist enerjisi ve sahne performansiyla canlandirdi. gerci mayfestte bikac kere gec girdi, eh biraz da unuttu ama yine de sevimliydi. sahneye hareket katti. bas gitarist de saclar filan sekil yapmis yani, hem yakismis da....:) ama ne yazik ki basin sesini pek alamadik tabldotta. neyse iste hepiniz mayfestte daha iyiydiniz:) yeni bi konser verin de soyle bi guzel eglenelim.
 
Tesekkur ederim iltifatlarina Gizzy :)...zaten artik farz oldu saci oyle yapmak bide becerebilsem :)...cuma konseri zaten genel olarak elestri aldi o yuzden haklisiniz galiba soundumuz pek istedigimiz gibi olmadi(bass in az olmasida bu aksakliklarin bi urunu olsa gerek :(...getirttigimiz malzemenin tasinma ve kurulum asamalarida bizi oldukca strese soktu dogrusu...neyse ki senlik oldukca iyi tepkiler aldi da kendimize olan guvenimizi yeniden kazandik..umarim bi daha hic kaybetmeyiz...Rocks' N Forever...
 
helal olsun

çarşamba günü vertigo ekibi olarak sahnenin en önünde yerimizi aldık.Benim 18.30 da sınavım olmasına rağmen gelebildiğim kadar erken geldim.Sweet Child ın solosuna yetiştim umarım gecikmedim :( Kesinlikle şu 3 mayfesttir dinlediğim en iyi konserdi.Bir kere distortion ve overdrive vs. ile ayarlanmış tonlar olarak, daha önce Bilkent'te çıkmış ve benim izleme fırsatı bulduğum,sizden daha çok birlikte çalmış grupların tonlarından kat kat daha güzeldi sizinkiler.

Konser bittiğinde ben yine sinir küpüydüm ve bunun tek nedeni 2 kulüp olarak aşamadığımız 1 saat kısıtlaması :evil:

Tekrar tekrar tebrik ediyorum ve sizleri de tam kadro Vertigo konsrlerine bekliyoruz:) biraz kafa sallarız fena olmaz :roll:

görüşmek üzere
 
can valla sonuna kadar bize destek oluyosun her konuda , abi senin gibi kisiler yanımızdayken sırtımız yere gelmez zaten.. sen vertigo konseri var dedinde bizmi gelmedik olum.. sen cagır ben hemen ordayım valla..
bu arada hayırlı olsun , line 6 ekibine katılıyormussun herhalde, dogru secim yaptigini belirtmek isterim , varsa aklına takılan bisey amfiyle ilgili bakarız.. :metalhead
 
tavsiyeler icin tesekkurler nevrozz bu arada bundan sonra sahnede daha fazla siritmak fena olmiycak heralde tepkiler iyi, ton olayina gelince born to be wild calarken soundchecke benzer bisey yapmaya kalkismamiz pek saglikli olmadi buda okulun mayfest guruplarina ayirdigi kisitli zamandan dolayi..onumuzdeki konserlerde daha saglam bi sesle Rocks`N karsinizda olacaktir yeterki siz destekleyin...
 
Proud drummer of Rocks'N speaking:

Nevet iyi başladık daha iyi olacağız..
Herşey güzel, özellikle bağyanlar, vokalistimizi "çok çılgın" buldu :)
Sıradaki atraksiyonumuz Saklıkent.
To be continued..
 
Ankara Biziz Rock Bar'da 30 Temmuz 2005 Cumartesi Rock Alive #33 , Anti Organizasyon tarafından yapılacaktır.Saat 14:00 de kapı açılışı.Giriş 5 YTL.Bira 2.5 YTL .Sahne alacak gruplar sırasıyla:

Fas-On
Osiris
Endorphine
Rocks’n

Adres: Tunalı hilmi Cad.,No:106/6 (McDonald's karşısı) Kavaklıdere/Ankara
 
gelen herkese cok tesekkur ederiz...
baya eglendik dun aksam , bizizde ilk sahne alısımızdı.. Umarim daha bol bol sahne aliriz orada :)
(semih, ozledik olum seni nerelerdesin? tek gitar yoruyor be :))
 
Selam... Yaklasik 20 dakka once haberim oldu gruptan. :( su anda satriani coverlarinizi dinliyorum. Kesinlikle sok olmus durumdayim. Ellerinize saglik cok guzel ustesinden gelmissiniz. Tek kelimeyle harika. Summer song'da bazi aksamalar olsada kesinlikle ustesinden gelinebilecek seyler. ( hele bu yetenek ve azim varken). Konserlerinizde Satiriani Medley yapmayi dusunmelisiniz bence. Bazi gotu kalkik gitaristlerede nasil calinacagini gosterebilir ve genclere yol gosterebilirisiniz.

Alper'i zaten Hair'den biliyoruz. ilk konserleri olan biziz konserinden beri hayranlikla dinledigim bir insan zaten.

Basarilar. Kolay gelsin.
 
Geri
Üst