A.B.E.S. - Ankara

arkadaşlar dün akşam ki iletişim kopukluğundan dolayı özür dilerim.. bilirsiniz işte ince detaylar olunca konuşamıyorz :)
ama ben ufak bi araştırma yaptımm, üniversiteye gidip konuşmam için daha 15 gün gibi bi süreç var.. yani bu konuları ankara'da sizin mekanda daha rahat konuşabiliriz..
dikkat edin kendinizee :)
selamlarr izmir'den :)
 
güzel bi cuma gecesiydi, özellikle de sonlara doğru kalabalıklaşınca gayet keyifli geçti...seyirci de katılımcı olunca biz de çok zevk alıyoruz tabi ki,mesela uzun ince bir yolayım'da yaptığı eşlikle bizleri de dumur eden bi seyirci vardı walla :) teşekkür ediyoruz..

bi de sayın dosage gurubuna, bi süreliğine bize kameramanlık yapan özkan'a ve anılın gitarının teli onaran fırata bi special thanks
 
bu cumada her hafta olduu gibi eglenceliydi ( tabi benim butün isteklerim her zamanki gibi çalındı :p ) bizim için biras kısa oldu ama tamahkar olmamak lazım. haftaya görüşürüz. 8)
 
bi saatlik zaman aralığımızda bile geldik ya yine walla helal olsun bize :D bu arada birileri çok kötü görünüyordu... hatta o kadar ki karşısına geçip şebeklik yapma gereği bile duyduk... :) umarım önemli bi şeyi yoktur... walla hiç gitmek istemedik bu haftalık kısmet buymuş :p bu arada söylemeden edemicem "yine" için saolun... *-)
 
beyler selam :)

sırf sizi dinlemek için cuma gününee uçak bileti alıyorum..
bakalımm neler olacak sahnede.. ilk defa izleyeceğim için sizi merak ediyorum..
orda görüşürüz.. gençlikk

(bu sefer efekt - ses yok)
jaan yorumm yapıyoooooo!!! :)
 
:!: :!: :!: IbanezRB yorum yazdığım sayfalarda menajerliğinizi bıraktığımı zaten belirtiyorum, eğer sana sormam gereken bi şey olursa sorarımm MERAK ETME!!!

A.B.E.S insanların sayfasını meşgul :!: etmeyelim.. :evil: :evil:
 
in-sanmanager demiş ki:
:!: :!: :!: IbanezRB yorum yazdığım sayfalarda menajerliğinizi bıraktığımı zaten belirtiyorum, eğer sana sormam gereken bi şey olursa sorarımm MERAK ETME!!!

A.B.E.S insanların sayfasını meşgul :!: etmeyelim.. :evil: :evil:


Seco bu son uyarıdır.Eğer g.t ün varsa bu nick le bi daha mesaj atarsın.Hadi göster erkekliğini.Bana meydan oku ama sonuçlarına katlanırısın !
 
ya vizelerimiz vardı bu hafta hep... tam stres atıcaz gidip yine deli gibi eğlenicez derken yapılır mu bize bu yaa :( :( :( istemiyoruz biz tanıtım falan... neyse görüşmek dileğiyle o zaman...
 
arkadaşlarr tekrar merhaba.. :)
BİRA İÇİN TEŞEKKÜRLER :) ANIIILLLLLL :)
Bİ SONRAKİ SEFERE SAHNEDE OLUUUN... :)

(lezler güzeldi) :)
 
sercan kusura bakma ya, bizim elimizde olmayan bişeydi.. şans işte... biranın da lafı olmaz... şenlik için bi tarih (zaman aralığı da olur) falan söylersen iyi olur aslında... bizim finallerle çakışmasın... :) tekrar bekliyoruz...
 
Bu aralar çok yoğunuz grup olarak, yakında yeni sürprizleri buradan haber veririz.

Bu haftalığına cumartesi günü Garage Bar'dayız.

Bekleriz :)
 
garaga de akşam sadece 2 parcanızı dinledik aslında kalmak isterdik ama yorgunluktan ayakta zor duruyorduk..
süperdiniz...
batuhan alacagın olsun andac la ben tam önünde durduk bizi tanımadın.....
 
Geri
Üst