TNK

ben tnk'nin yeni albümünü sabırsızlıkla bekliyorum çünkü bu albümün tadı damağımda kaldı. tam yayılıp dinlemeye koyuluyorum ki o da ne! albüm bitmiş. 4 şarkı dan sonra yeni albüm ii gider diye düşünüyorum.
 
işallah ykında tnk ile konser olucak bakalım zaman göstericek :D herşeyi yapıcam onlar için yaşarken tnk bir gun çoık güzel yerlere gelicek hiçbirşey için geç olmayacağı için geç sayılmıcak herkez onları tanıdığında bu ülke de böyle ne yapıcaksn bekliceksn :D nese başarılar kerdeşlerm ; :D
 
TNKciler sözüm size bu ay yuxexes dergisi alın şubat sayısı :D

ankara gücü ve 2005'in güme gidenleri bölümlerinde sizlerden bahsedilmiş çok sevgili tnk grubu..güme gidenler kısmını hiç anlamadım açıkcası neden böyle bir şey yazılmış ama :S neyse bakalım..poster de verselerdi keşke :D

------------------------------------------------------------
ankara gücü

manga, çilekeş, deja vu, seksendört, teneke… bürokrasinin gri renkli başkentinden çıkan grupların ardı arkası kesilmiyor… onlardan birisi deja vu’nun vokalisti cenk sönmez, ankara’nın müzik piyasamızı etkisi altına alan bu oluşumun dosya olarak hazırlayıp sunuyor.

2005’in güme gidenleri

geride kalan yılın harcadığı gruplar; kurban, 100 derece, tiktak, teneke… albümlerin çıkışı ardından yaşanan gelişmeler neydi. şimdi ortalarda görünmeyen albümlerin öne çıkan parçaları neydi?

------------------------------------------------------------

arada ki bölüm ekşiden alıntıdır.Güven abi yazmış sözlükte..

bu kadar.

sevgiler. TNK rules =)
 
TNK bulunduğu yerden memnun fakat hiçbirşey bildiğiniz gibi değil ama çok az kaldı...

Tüm güme gidenlere saygılar...
 
1. soru : tnk sitesinin durumu nedir ne zaman biter?

2.soru : caner abi allah aşkına detay ver bize bu merak beni öldürebilir bu da son mesajım olabilir yapmayın böyle :D

güme de katılmadım ben buldum tnkyi bana yeter.gece mesajları abes oldu neyse tnk rules :D
 
Geri
Üst