TNK

silent_guitar demiş ki:
"Söyle"nin son halini her dinleyişimde parçanın, hatta bütün albümün kayıt aşaması geliyor gözümün önüne. İlk davul kayıtları, baslar ve tekrardan yapılan davul, bas kayıtları. Derken gitarlar ve vokal. Hatta yeni bir gitar ve bu gitarın getirdiği yeni bir kayıt derken bir de bakıyorum ki, iş çalınmış, albüm haline gelivermiş. "Söyle" kime ne ifade eder bilmiyorum ama bana bu uzun mu uzun süreci hatırlatıyor, TNK üzerine düşündürüyor ve inanır mısınız, tüylerim ürperiyor her seferinde. Anlamınız bu kadar büyük benim için. İnşallah bir gün sizi çok büyük bir sahnede, büyük bir kalabalığa çalarken izleyebilirim de o zaman bizim ve sizin verdiğiniz emeklerin ne kadar haklı olduğunu anlarım. Hepiniz iyi insanlar ve çok iyi arkadaşlarsınız. Yolunuz açık olacaktır.

Sevgiler...

o senin güzelliğin onurcum :D
 
"söyle"..
ilk halini dinlediğimde delinen ruhuma yeni bir delik daha açıldı..eskisine göre daha kısa olması eksiklik hissine kapılmama neden oldu, ama gerçekten de çok kaliteli ve güzel olmuş, ellerinize sağlık =)
pudding söleyecek başka birşey bırakmamış zaten.. myspace sayfanız üzerinden şimdi 12nci kez yeniden başlıyor şarkı..evet dinledikçe içime işliyor..
şarkının girişindeki o bağırış daha geri planda kalmış bu defa..piyano ve yaylı çalgılar çok şey katmış parçaya; ama her defasında, ilk nakarat bitip ikinci kıta başlamadan, yine o bağırışı bekliyor kulaklarım..

iki yıldır dinleye dinleye eskittiğim ep, baş köşesinde duruyor odamın..albümün yeri de şimdiden hazır =)
bir antalya kaçamağı yapsanız da huzura ersek artık =)
ya da ben bir ankara kaçamağı yapmalıyım sanırım =)

saygılar sevgiler efenim =)
 
caner nası gidiyo abi ben djelsa :) garajdan bakarken buralar geldim bi şarkılarınıza baktım beğendim devam edin.bu arada hatırlayamadıysan ctp118 ve ifde parti diyeyim :p
 
albüm çıktığında koşa koşa gidip alıcam
netten indirmek yok
albüm alınmalı...
o heyecanın tadı o sevinç hep damakta kalmalı..
tnk; 4 parçayla hayatın her dönemecinde yalnız kalındığında orada bekliyo oldunuz...
çok sevdim sevmeye devam...
şarkıyı dinledim zira sevdimde:)

sonsuzz başarılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 
''söyle''muhteşem bence de.
albümün çıkmasını bekleyenlerdenim ben de.
sing your songdan başlayan hikaye albümle daha bir tatlanacak inşallah.
 
müzik sektörünün alt üst olmus su halinde beklemekde fayda olduğunu düşünüorm en yakın zamanda değilde en iyi zaman da albümün çıkmnasını ve dpğru sirketler le yapılmasını diliyorum çünkü bu grup yeterince çekti sadece para düşünen şirketlerden tnk nin manevi yanının çok değerli olduğuınu hatta şu dur diye belirtilmeyecek kadar değerli olduğunu düşünüyorum o zaman geldiğinde herkez beni anlayabilecek şimdi foruma saçmalıyor gibi olsamda doğru zamanda tekrar bu msj ın okunmasını diliorm .... tnk sizi .çok seviorm kardeşlerim...
 
25martpromoob2.jpg
 
Konser

Yarin (12 Mart Salı) herkesi ODTU Mimarlık Amfisi'ne bekliyoruz...
ODTU Rock Şenliği Kapsamında... Saat 16.00'da...

Ve yukarıda arkadaşımızın astığı afişteki gibi 25 Mart günü'de IF Performance Hall'de görüşelim...
 
Geri
Üst