412

Evet Koray yeni dahil oldu 412'ye.. Gökhun'un mecburen grubu bırakması nedeniyle grup gitarist arayışlarına girmişti ve Koray şu an 412'de :D
 
haa bu arada aklıma gelmişken grubumuz evrimini tamamlamış gibi görünüyor !!!!!! :)
son halimiz budur :

Davul: Yasin
Klavye&electronics: Saygın
Lead gitar: Koray
Bas Gitar: M.haydar
Vocal: Can

Hoşgeldin Can ;)
 
Peki öyleyse, size yeni vokalinizle başarılar dileriz efendim.. Benim bi sorum olucak, acaba yakınlarda bi bar programı fln var mı?
Hawdar'a çok selam sölersen sewinirim bu arada :dans
 
Efendim, çalışmalarınızı biraz hızlandırırsanız 412 dinlemek için can atan biz İzmir dinleyicilerini çok sevindirisiniz..
Ayrıca belirtmeyi unuttum yeni vokaliniz Can'la size başarılar dilerim. :D
 
her seyden once basarilar dilerim grubumuza. sahsen adam gibi cover'i aptalca sarkilara yeg tutarim ki 412 de bu dusuncemi desteklercesine caliyor gordugum kadariyla, bi de liseden sinif arkadasim diye demiyorum allah sizi inandirsin, gitarist koray saaalam calar :D
neyse ne diyordum, ha cover ,walla bi dream theater diyordum onceleri adamlar baskalarini sarkilarini sarki sahiplerinden daha iyi caliyor diye ama tabi bizdeki 412 cehverini gorunce (,) koyup yanlarina 412 yi de ekledim :D
son olarak 412'yi, olmazsa en azindan Koray'i, the bar'da calarken gormek istiyoruz...emre de kimmis koray??? :) ya bi de seni gorelim gogsumuz kabarsin bea!
gorusmek uzere, c ya!!
 
ömer, olum beni mahçup ediyosun, utandırıyosun valla... yorumun için saol kardeşim.... ama the bar Emre'yle kendimi hiç bir zaman bir bile tutmam... büyüğümüzdür, saygımız vardır :))
yorumun için saol tekrardan
 
ya kardesim sen yorumlarin en kralina kayiksin o ayri da evet buyugumuzdur de, bi de seni gorelim ya..adam butun barlari dolasti tekrar geldi kurkcu dukkanina bu da ayri bi konu olmakla birlikte kardesim washburn mu bc rich mi yoksa sicktear gith mi diyosun :))
 
Ömercim,Koraycım saygılar.
hayırlı olsun yeni grup. bu yaz Antalyada izleriz inşallah sizleri.
yazın görüşebilmek dileğiyle. Erzurumdan sevgiler.
Nurşen BLDRC rUlEzz :)
 
Arkadaşlar,412'ye ilgi gösteren herkese teşekkürler.Öncelikle grupta olan değişikliklerden dolayı(Gökhun Hep Bizimlesin:)) biraz ara vermek zorunda kaldığımızı belirteyim.Gruba taze kan getiren Koray ve Can ile çalışmalara kaldığımız yerden hızla devam ediyoruz.Bu yaz başlayan albüm çalışmaları konser programını aksatsa da sizlerle tekrar buluşmayı heyecanla bekliyoruz.
Bazı arkadaşlar tarzımızı sormuş.Her tarz şarkıyı çalıyoruz arkadaşalar.Anathema'dan arabesk cover'lara kadar hepsi.Ayrıca piyasaya yeni çıkan şarkıları da hızla repertuara alıyoruz.Kısacası duymak istediğiniz herşey burada:p

Yakında açılacak olan resmi web sitesinden herşeyi takip edebilirsiniz arkadaşlar.Bar programları konusunda sizlere bilgi ulaşacaktır.
Her türlü görüşünüzü bekliyoruz arkadaşlar.Sonuçta bizler sizlerle varız:))
Bu arada EGE ve DOKUZ EYLÜL konserlerinde vokal eksiği nedeniyle biraz kötü çaldık.Ama sonuçta iki vokal arkadaşla da birer günlük çalışma sonucu konsere çıktık.O yüzden hepinizden özür dileriz.

Tekrar ilgi gösteren herkese teşekkürler!
------_____412_____-------
 
Geri
Üst