Origam (Metal) - Ankara

Kardeşlerim Oha Falan Oldum Yani Çüşo Oha Bla Bla Bla ..... :LOL:
Olm Koptum Toplayın Beni çok Sevindirici Bir Haber Daha ORİGAM Bu Gazla Öyle Güzel Yerler Gelirki Herkes de Bir Güzel Sevinir :twisted:
Ne Yazıcağımı İnanki Kelimelere Dökemiyorum Gördüğümde Canlı Bir Şekilde Sergileyeceğim.... Bu Arada İstanbullllllll Bekleyin Bizi Geliyoruz :twisted:
 
mooreath demiş ki:
arkadaşlar grubumuz ORIGAM adına çok sevindirici inanılmaz güzel bir haber almış bulunmaktayım :D
dünyaca ünlü mikrofon, kulaklık vs... markası SHURE'un çıkardığı Shure Notes isimli derginin Kasım sayısında ORIGAM yer alacak :!: :!: :!:
Derginin düzenlediği Shure Notes Featured Bands isimli yarışmada 10 tane eser seçilecekti 5 tanesi grup eseri 5 tanesi de tek kişilik eser olmak üzere ... ve biz end of the game isimli parçamızla bu 5 grubun arasına girmeyi başardık :D :D

Daha fazla ayrıntı yakında .... :twisted:
 
yok yahu ne mikrofonu mikrofonu ebay'den aldım zati :D

adamların bu yarışmasına bizim end of the game'in kaydını gönderdim bir formla beraber ... onlar da beğendi .. :D

bu sayede SHURE'UN DERGİSİ OLAN SHURE NOTES'UN KASIM SAYISINDA ORIGAM YER ALACAK :twisted:
 
Şarkımızın profesyonel kulaklar tarafından da beğenilip yer verilmeye layık görülmesi mutluluk ve heyecan verici.. hayırlısı diyelim destek veren dostlarımızada sonsuz teşekkürler varolun :D
 
Yardırın be kim tutar .. :metal

Bence bu dergi muratı bi konserde izlemiş ve mikrofon ayaklığıyla nasıl seviştiğini görmüş .. :LOL: :LOL: :LOL: .. Adam tutukuyla bağlı bu işe :LOL:

Şaka bi yana başarılarınızın dewamını dileriz arkadaşlar .. ;)
 
Tayfun' umun da dediği gibi müziğimizin profesyonel kulaklar ve insanlar tarafından da beğenilmesi ayrı bir heyecan, sevinç, coşku ve güç kaynağı bizler için :twisted:

Eylemlerimizin devamı gelecektir... ;)
 
SHURE firmasının FEATURED BAND'i olarak yayınlanacağımız ve tanıtılacağımız SHURE NOTES dergisi (internet dergisi) Kasım ayının ortalarında çıkacaktır ...
beklemede kalın ;)
 
Haber gercekten cok sevindirici sizin adiniza. Tebrikler ...

Bide hazir bayram tatilinde firsat bulup Istanbula'da bulunurken sizinde Sali gunku Istanbul konserine gelelim diycem ama kac gibi cikarsiniz o gun sahneye asagi yukari bi saat varmidir acaba ?
 
Geri
Üst