Çocukluk Korkularımız

Çocukken, korktuğunuz çok sayıda şey var mıydı?

  • Her çocuk gibi korktuğum şeyler vardı tabi ki, ama abartılacak kadar da değil.

    Oylar: 0 0.0%
  • Pek de yoktu. Çok az şeyden korkardım, onlar da bahsetmeme dahi gerek olmayacak önemsiz şeylerdi.

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    1,266
yorganın altına sokardım başımı karanlıkta biri gelip bişey yapcak diye.yorgan koruyacak sanki.bide bende sabah ezanından çok korkardım ya.halada ürkütüyo
 
gecelerı yatarken bazen yorganın altına gırıp,bırı bısey yapacakmıs gıbı hıssedıp,acıkta yer kalmamsını saglayıp her yerımı orterdım,fakat bı muddet sonra havasızlıktan bogulmamk ıcın mecburen basımı acrdım
 
babamı bir daha görememekten (ki göremedim) karafatmalardan ve haşaratlardan en önemliside bir daha yanımda kanlar içinde ölen bir arkadaşımı görmekten (ki gene gördüm) çok boktandı çocukluğum hiç çocuk oldum mu onu bile bilmiyorum. Hep omuzlarımda bir yük vardı onun asla kalkamamasından korkardım (halada korkuyorum)
 
Ben ailece kanalizasyon çukuruna düşmekten korkardım. Bir film izlemiştim, anne-kız toprağın altında gizleniyordu sanırım. Bilmiyorum valla. Apartmanın önünde vardı bi telefon şeysi mi neyse. Hatta depresyona girmiştim, sürekli aklıma geliyordu.
 
Ben bir de büyümekten çok korkardım. Haklıymışım, ileri görüşlü bir çocukmuşum :LOL: Neyse daha o kadar büyümedik. Ama hala büyümekten korkuyorum. Kim bilir belki ilerde tekrar "çok ileri görüşlü bir gençmişim" diyeceğim.
 
Benimde garip korkularım var dı ya..Bizim eskiden oturduğumuz sokak yokuş ve dardı.e tabi çocukluk hali sokaktan eve girmiyoruz sürekli dışarda oynuyoruz.Bizim sokağa çöp kamyonu girince hemen kaçıyordum abi.çok büyük olduğu ve sokağın tamamını kapladığı için çok tırsıyordum ondan.Dozerlerden filanda tırsardım :?
 
Bide küçükken sadettin teksoyun psikopat programını seyrediyodum.Orada klozetten bir canavar çıkıp insanların kçını falan isirıyodu.Bende o program yüzünden uzun bir süre klozete oturmaktan tırstım .. :oops:
 
ya çocokluk işte...bende en çok karanlıktan we altkattaki doktordan korkardım_ben 4-5 yaşlarındayken alt komşumuz bi doktordu we ben ne zaman gürültü yapsam annem alt kattaki doktorun gelceğini we bana iğne yapcağını sölerdim_bende zawallıcık inanırdım buna...
 
aslında pek bişeyden korkmazdım ama kuzenim yüzünden korkularım olmuştu çocukken.kuzenim benden 1 yaş büyük olmasına rağmen beni hep korkuturdu.onlarda kalırdık çoğu zaman,uzun bir koridorları vardı akşam herseferinde bana o koridoru geçmememi söylerdi.çünkü geçerken odalardan bir elin çıkıp beni içeri alıcağını söylerdi.bide 7-8 yaşalrındayken bana hep korku hikayeleri anlatırdı onlardan çok korkardım.ve freddy filimlerinden çok korkardım.gözüm kapalı izlerdim herseferinde.
 
ben babamin anneannesinin evinden cok korkardim. Kadin aslen cok tatli bi insandi. Ama tek basina garip bi evde oturuyodu evdede hep eski tanidigi olmus insanlarin resimleri vardi. Onun evine gidecegimiz zaman resmen altima s.cardim.
 
aynaya bakmaktan korkardım. şu şeker adam olayından tabi... hiç bi zaman 3 kez söylüyemedim. çünkü abim korkutmuştu. bi de "suzi" 3lemesi vardı. "aynadan yarım metre tırnak çıkıcak ve seni alıcak" tanrım!

karanlıktan, perili, cinli şeylerden feci tırsardım.
geceleri pencereden bakazdım, bi cin pencereye yapışacak diye.

bi de çöplerin yanına yaklaşamazdım...

çok korkulu bi çocukluktu ya.
 
Geri
Üst