45 Yaşındayım Ve Oyun Oynuyorum

Skyrim legendary edition ps3 için türkçe altyazı gelse ne iyi olur :S Her zaman herşeyi pc için çıkarıyorlar ps3 ile hep ortada kalıyorsun. Gerçi ps3 normal skyrim versiyonuna pc normal sürümü uyuyorda bende Legendary edition var ona doğal olarak uymuyor. Dawnguard - heartfire - Dragonborn eklentileri olmadan neye yarar ki :S bir çıkarsalar da dünya gözüyle şu oyunu birde türkçe olarak bitirsem.
 
Heavy rain girişine baktım biraz, hakkaten aduket atar gibi kapı açma ekolü bu ps3 ne diye getirildi anlamıyorum :D Ondan evvel Beyond two souls bitirdim. Şimdi de part part The last of us oynuyorum. Müzikler öldürücü, gustavo santaollalla tabi. O ezgileri tanımamak mümkün mü.
 
Coca cola gibi oldu artık o adamda, ama en çok reklamını yapan yer ekşi sözlüktür. Zira oyun müziği deyince Akira yamaoka'dan başkasını bilmez anmazlar da. Tabi ki en iyiler arasında, silent hill'i az mı üst üste bitirdik o dönem. Ama bana göre son dönem tamamen oyun müzikçisi cinsinden en sağlam adam Jeremy Soule'dur. Onun Skyrim'i.
 
Splinter Cell serisini eskiden oynamamıştım. Şimdi 1. den başladım ve ilk üçü bitti Double Agent'tayım. Her bir oyun 13-15 saat sürüyor her bir bölüm ilk seferde spoiler almadan bir 1 saat ortalaması var. Başlamak isteyenlere önerim 1. den başlayın en zoru o çünkü. Seri giderek kolaylaşan bir yapıda
 
ps4'te fifa veya pes oynayan var mı?
o çok methedilen, "abi valla çok farklı bak yıkılıyo" denilen ps4'ü haftasonu bi cafede oynadık nihayet, fifa 14 oynadım, ps3 fifa 14'ten tek farkının press yaparken adamın dibine kadar giriyo.(ps3'te belli bir mesafe bırakıyordu). bunun dışında hiçbir fark göremedim, görüntü bakımından da öyle abartıldığı kadar bir kalite farkı yok, zemin çok az farkla daha güzel geliyo göze falan yani.
tek bir oyunla değerlendirmek yanlış olabilir belki ama ps4'ün pazarlama stratejisinden başka birşey olmadığını düşünüyorum, daha önceden de oynamamama rağmen görüntülerini görmüştüm ps4 oyunlarının görüntülerini. şöyle iyi bir tv'de ps3'ün oyunlarından çok farklı değil.
bilmiyom belki yanlış düşünüyorum ama fifa'da hayal kırıklığı yarattı ps4.
 
South Park - The Stick Of Truth
oynadım ve bitirdim, basitçe bir oyun ancak hikaye bakımından oldukça komik ve eğlenceli. Epeydir böyle değişik içerikli oyun oynamıyordum :D
 
Battlefield 4 oynayan varsa kullanıcı adımla originden ekleyebilirler ufak çaplı bir klanımız var. Bunun yanısıra STO ve arada Space Engineers oynuyorum.
 
Dark Souls 2 , 50 saat boyunca oyunda kalmışım, level 130 oldum oyunu hala bitiremedim, saç baş yolmak istemiyorsanız, sinirleriniz dayanıklı değilse, vaktinizi harcamak istemiyorsanız tavsiye etmem :)
 
Geri
Üst