Özlem Tekin

Forum Kuralları demiş ki:
9 ) TurkRock.Com forumları teenagelerin günlük enerjilerini harcamaları için yapılmış bir platform değildir. Rockçı popçu kavgaları, blue jean arka sayfasındaki türden atışmalara kesinlike izin verilmez. Buna örnek olarak "şu rockçıdır bu popçu" "bu harbi rockçı diğeri davayı para için sattı" "metallica mı megadeth mi?" "kahrolsun hiphopçular yaşasın metal" gibi 13-15 yaş muhabbetleri gösterilebilir.

Yönetici Uyarısı: Yukarıdaki kurala uymayan mesajınız silinmiştir. Forum kurallarını okuyunuz,uyunuz.
 
28.jpg


Öz Picus Dergisinde

Özlem Tekin’e göre geri sayım başladı. Rock müziğin deneysel çalışmalar yapmaktan haz duyan kendine özgü sesi Tekin’le, yeraltında yaşayan insanların sert ve acımasız öykülerini anlatmayı seçen Hakan Günday buluşmasında konu edebiyattan heavy metal’e, doğal hayatı korumanın günümüzde gitgide imkansız hale gelmesinden dünyanın sonunu getireceği söylenen Marduk gezegenine kadar uzandı.
 
sizce özlem tekin e benzeyen biri olabilir mi ???? özlem tekin başka bişey yaa... kendini öze benzeten hatunlara sinir olmuşumdur hep... ciyak ciyak bağrıyorlar ''ben öze benziyoruuuum'' diye Ucuz ve Adi Taklitler ya. Var izmirde tanıdıım öyle bir s.lak töbe töbe yaaaaaa :evil: :evil: :evil:
 
cheza demiş ki:
apolitik olmayı marifet sanıp,marjinal olucam diye tipini kasarak gezen hazzetmediğim kişi
tipini kasmıyor aksine o özün tarzıdır... tarz dedim farkındaysan. tipini kasmış insan görmek istiyorsan alsancağa gitmeni öneririm.. özlem tekin deki tarz cesareti hatta özgürlüğü de diyebilirim ki ; o da fazla insanda yoktur dikkatini çekeyim Müziğiyle ilgilensen hatta yapıcı olarak eleştirsen daha ii olur Sonuçta müzikoloji eğitimi almış bir insandan bahsediyoruz
 
Mesaj içeriği kullanıcılara hiç bir şey katmayacağı düşünülen aritmetik işlem formundaki ifade sebebi ile silinmiştir. Konu ile ilgili fikirlerinizi +1, + 10... vs. şeklindeki sığ anlatımdan bir adım öteye götürerek kendi özgün cümlelerinizle ifade etmeye gayret ediniz ve lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
bence geçen albümlerinde tam kendini bulamamıştı ama bu albümü daha rahat.. daha kendi.. ya daha güzel olmuş işte...
hele cinayet sebebi bitiorm...
konserlerde kıyafetleri falanda ço korjinal ayrıcaaa
 
Özlen Tekin @ İzmir Kemancı

19 Kasım 2005 tarihinde İzmir Kemancı'da Özlem Tekin sevenleriyle bvuluşuyor. 20 YTL den satlan sınırlı sayıdaki bilet için acele edin. Konser saat 22:00 da başlayacak.

İzmir Kemancı

Kıbrıs Şehitleri Cad. 1456 Sokak No: 21

Alsancak/İzmir
 
yok be bence süper bi yer oldu anathema bile gelicekmiş galiba tüm izmirliler olarak yasadık konserlerde de iyi gruplar geliyoo umarım bu sene kemancıya almora da gelir yaa bu cuma da gidicez özlemimiz içinnn...
 
Geri
Üst