Deep Inside (Doom Death) - Ankara

Hatalar tabiyki var sonuçta hücüm kayıt.En fazla iki kere çaldık aynı parçayı vaktimiz yoktu.O kayıtlar zaten üniversite şenliklerine gönderilmek üzere acele yapılan kayıtlar.Beğenmeyenler olması çok normal bende pek beğenmedim çünkü bazı eksikler var.Özellikle ikinci gitarın ve vokalin bazı parçalarda arkada kalması gibi.

Sonuçta burası amatör gruplar forumu çok kötü değil mi yerine tek tek beğenmediğin noktaları söyleseydin bizde ciddiye alabilirdik ama çok kötü değil mi sizcede demek pek akıl karı bir iş değil çünkü o sorunun cevabını sende biliyorsun.Eğer dediğin gibi düşünsek neden koyalım foruma :!:

Bütün eleştiri önemsiyoruz ama kelleden vurup yaşam şansı bırakmıyan eleştirilerin bizim için hiçbir önemi yok.


:metalhead HEAVY METAL :metalhead
 
Arkadasim kötü bi niyetle yazmadım başarılar die ekledim zaten sen nasıl düşünürsen..ee sende demişin kötü diye zaten sorun yok o zaman.Aynısından ziyade böle daha bi ruh katılsa daha cok sevinirdim şarkılara.Hataları az olsa.Vokal hail and kill i bi bangır bangır bağıra bağıra sölese falan gibi..
 
Eleştirin için tşk ederiz .. Alpay ın da dediği gibi beğenmediğin yerleri,noktaları söyleseydin bizim için daha yapıcı olurdu .. Fakat tamamını da beğenmemiş olabilirsin .. Saygı duyarız .. Biz bu kayıtları yaptık fakat açıkcası içimize sinmedi .. Kayıtlar bizcede kötü fakat dinlemek isteyenler için burdan paylaşmak istedik .. Açıkcası bizim için bu kayıtlar bir ölçü değil ..

Şu an için finallerin bitmesini bekliyoruz .. Ayrıca Deep Inside olarak uzunca bir süre sahnede olmayacağız .. En kısa zamanda bestelerle görüşmek üzere ;) :metal

Stay Heavy :twisted:
:metalhead eywallah :metalhead

bi de deep inside .. :metal
 
fahricim problem yokmuş indi şimdi :) pek bi dadlı olmuş yav trooper :metalhead kafalarını deli gibi sallıyan herkeslere bir kez daha teşekkürler efem.
 
Sevgili Deep Inside Dinleyicileri...
Deep Inside Bestelere Geçmeden Önce Bir Son Konser Versin Mi? :twisted:
Finallerin Bitimine Denk Getirmeye Çalışacağım...
Ama Son Bir Konser Olucak ;) 8)
En Yakın Zamanda Bu Güzel Haberi Sizlere İleteceğim... :twisted:
 
sorulurmu bu :LOL: olsun tabii!!!! :metalhead hem belki bu artık yeni şarkı eklemeleri içinde bi gaz olur..son konserde bomba bi cover daha gelebilir belki :roll: remember tomorrow gibi :twisted:
 
Birimizin finalleri bitiyo dierimizin başlıyo ama bakalım .. Bizde isteriz tabi yaz öncesi bi kopalım tekrardan .. Bu arada fahri ilk kez bi işe yaradın lan video mideo :LOL: :LOL: :twisted:

Görüşmek üzere ....

Stay Heavy :twisted: :metalhead deep inside :metalhead
 
FateX demiş ki:
Birimizin finalleri bitiyo dierimizin başlıyo ama bakalım .. Bizde isteriz tabi yaz öncesi bi kopalım tekrardan .. Bu arada fahri ilk kez bi işe yaradın lan video mideo :LOL: :LOL: :twisted:

Görüşmek üzere ....

Stay Heavy :twisted: :metalhead deep inside :metalhead

Fahriye laf yok :twisted:
:D 8)
 
DeadLead demiş ki:

Fahricim iyi çalışmışsın da sesler anlaşılmıyor .. Düşük kalite koymuşsun .. normalde herbirinin 40 ar MB olması lazım .. Onu düzeltirsen sevinicez ..
 
Geri
Üst