Deep Inside (Doom Death) - Ankara

darklethe demiş ki:
e o zaman bi gözlüklerimi takiim hemen !!! :


8)


harbi mertoyu göremiom!!!!

tamam abi ben bittim ya allaaa cezanızı vere , nası biliosa öyle yapsın artık gecenin verdigi bir oaly mı yoksa normal halimmi bilmiyorum aha altıma zçtm :D:D

**: ışıkları açmayı bi denesene 8O :LOL: :D
 
son kez diyorumki..:
'' aldım bir bmc ağlıyorum her gece ''

mert işte budur!!! esen kalın...fotoyu boşverinde ben izmirde deep inside araştırması yapıorum az çok bilinionuz arkadaşlar!!! çok gaz bekliolar sizi haberiniz olsun!!!
 
Arkadaşlar kimse birşey demesin,tepki vermesin,ortalığı karıştırmak yada sivrilmek gibi bir niyetimde yok,ayrıca buna ihtiyaç duyacak bir yapıya da sahip değilim ve herhangi bir cevap karşısında da polemiğe girecek durumda değilim ama bu nasıl bir geyiktir böyle?! Son zamanlarda bu sayfada fazlasıyla geyik muhabbeti yapıldığı açıkçası dikkatimi çekti ve artık söyleme gereği duydum.

Lütfen Deep Inside'a profesyonelliğe gidecek yolda adım atması için destek verelim. Bu grup "sadece bir gençlik ateşi" gibi sönüp gitmesin,kalıcı olsun.

Bunlar sadece benim düşüncelerim. Tekrar belirtmek istiyorum ki kimseye yönelik laf sokmak gibi bir amacım yok. Lütfen kimse üzerine alınmasın...




:twisted: DEEP INSIDE :twisted:
:evil: Fan Yengeniz !!! :evil:
 
oh oh diyorum siz izmir de kelle kopartın biz burda ıslık çalıp kendimizi avutalım yetti kardeşim artık alla alla
neyse espiriyi geyiği bir kere bıraklaım hala bulamadınız
mı bi lead gitarist..
 
SMITD demiş ki:
oh oh diyorum siz izmir de kelle kopartın biz burda ıslık çalıp kendimizi avutalım yetti kardeşim artık alla alla
neyse espiriyi geyiği bir kere bıraklaım hala bulamadınız
mı bi lead gitarist..

şu an kesinleşen bi isim yok ama denemeler devam ediyor.Biraz kasıyoruz eski olayları yeniden yaşamamak için.Dediği lafı verdiği sözü tutucak birilerine ihtiyacımız var.O yüzden kolay değil bu işler smitd.Sadece gitarı muhteşem çalmasıda mühim değil..


konser2xq7zf6xf7.jpg
 
Geri
Üst