Deep Inside (Doom Death) - Ankara

Alpaycığım öncelikle beste hayırlı uğurlu olsun ne kadar uğraştığını bilenlerden biride benimdir heralde en yakın zamanda dinlemek istiyoruz artık besteyi.... 30 Martta İstanbuldaki konser içinde şimdiden başarılar diliyorum umarım gelebilirim sert kalın taviz vermeyin!!! :evil:
 
alpay abi çok iyi bi gerçekten gerçi yeni tanıyorum ama çok sıcak kanlı biri.tüm sorularıma cevap verdi(-ki bu zordur)grubunuda yakından takip etmeye çalışıyorum.kolay gelsin:)
 
eyvallah yorumlar için arkadaşlar ne demek görevimiz diyelim...



veee..evet parçanın herbi haltı bitti az sonra koyuyorum forumlara...ama az heycan yapalım yav :) :metalhead


Deep Inside Tiring Flames ;

gitarlar;ALPAGO,YENER


vokaller;ALPAGO


bas gitarlar;KADİRCAN


davullar;OKTAY FISTIK



öncelikle MARS YAPIM a ve özellikle başta Uğur abi Atalay abi ve Oktaya çok derinden sevgiler ve teşekkürler...

Mars stüdyolarının B bölümde yapılan bu çalışmayı artık sizlerle paylaşabiliriz...
 
8O abii ne tars bişi bu.. gerçkten muhtesem bi yorumm.coverların dısında..kendi bestenis uferr ötesi kutluorum deep inside olaraq sizlerii yürekten ..........basarılarıın devamı tek temennimm

(saat_basi) gtarist ardaaaa

metal isnt amusement ! :!: :D
 
Yıllardır yapılan müziğin deneyimi bu olsa gerek.. Metal müzikten zerre haz etmem i$in açıkcası hatta daha açığı distortion ton kullanmayı bile sevmem(grubumda kullanıyorum o ayrı i$ a$k zırvaları :) ) ama gerçekten çok ho$uma gitti.. Arka planda çaldı o bende dalmı$ım biraz i$ yaptım hiç kulağımı tırmalamadı. Bitince "ne oldu lan neydi lan bu" falan bile dedim :)

Ba$arılar..

Ele$tirilecek herhangi bir nokta göremedim ben dinlediğim bir tarz olmadığı için dinlediğim tüm metal müzik örnekleri aynı geliyor bana hatta :)
 
Eywallah yorumlar için .. Deep Inside ın myspace sayfası açılmıştır ... Tiring Flames i dinleyebilir ayrıca ordanda yükleyebilirsiniz ...

www.myspace.com/deepinsidetr

Ayrıca 2. bir haber ; Kayıtta da bizimle çalan Yener Deep Inside ın Lead Gitarist i olmuştur .. Esat a da geçirdiğimiz süre boyunca çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz ..

Saygılar ....
 
Tonlar güzel,solo güzel,kompozisyon güzel...
Kısası sesler gayet güzel geliyor ;)

Özellikle soloya hasta oldum :!: :!: :!:
Aksaklar vs.. güzel olmuş güzel :twisted:

Davula yorum yok :roll: 06.33 ten sonra bitişe kadar olan kısımda var bir şey ama çözemedim :? Hani yani sorun da değil ama bir garipseme diyelim ;)

Yapımda ve yönetimde emeği geçen herkese tebrikleri saygıları iletiyoruz...

Alpay oğlum hep böyle söyle :( Ama Metallica'yı değil :twisted:

Kadir tonunu seveyim ortak :metal

Yener seninde parmaklarını kırayım :twisted:

Yolunuz açık olsun arkadaşlar...Istanbulda yalnız bırakmamak dileği ile...

Metal Bless Us...
 
Antalyada yaşamanın en kötu yanıda bu malesef..İstanbul,Ankara,İzmir vs.. gibi kentlerde konserler verilirken,gurublar calarken Arkadaşlarımızın yanında olamamak...uzak dostlukların,kötu sonu diyorum ben buna..Bu gurubtan 2 kişi cok sevdiğim arkadaşlarım..sesleri ve tarzları çok guzel müzik profosyonelce..işlerini canla başla yapan insanlar ve keşke diyorum bir gun sizleri canlı dinleye bilirim....HEPİNİZE TUM GURUB ELEMANLARINA BAŞARILAR dilerim...iiyiki varsınız..---DEEP INSIDE.-----
 
Yeni kaydınız hayırlı olsun kardeşlerim. Ozellikle Alpay, bunun için nekadar caba sarfettigini biliyorum. Umarım cok daha iyileri olcaktır. Parcada tek gariplilik olarak gorudugum şey cok fazla tempo değişimi olması, bu da parçayı dinleyenlerde biyerde bi eksiklik yada calımda hata var hissi oluşturuyor. Onundışında herşey gayet güzel. Daha fazlasıda gelicektir eminim. Yolunuz acık olsun..
 
Geri
Üst