Deep Inside (Doom Death) - Ankara

Alpay'ım yakarışların boşuna diye o kadar dedim ama dinletemedim. :) Ve işte o fotoğraf! Alpay'ın haykırışlarına rağmen bu güzellikleri yurdum hatunundan saklamanın vebalini öbür tarafta veremeyeceğim hissayatı daha ağır bastığından dayanamadım ve koydum gitti... :twisted:

Buarada gösteririm ama elletmem ona göre! :)


İşte Deep Inside'ın güvercinleri ! :)



Soldan sağa Alpay - Yener - Kadircan ...

Gerçi Kerim'in olmadığı fotoğrafı ben neyleyeyim... :(

:D
 
Dışlanıyorum arkadaş bu grupta resimde bile yokum :D şaka bi yana sabah treni kaçırdım otobüsle gidince daha önce vardım buluşmamız zaman aldı, ama kalplerimiz hep birlikte Deep Inside olarak:) Teşekkür ederim Prenses, birlikte fotolarla karşınızda olacaz inşallah :)
 
Walla kerim yok o yüzden pek havaya giremedik ztn pirenses ;) .. Kerim olsaydı sen o zmn görürdün pozu :D .. Zaten kerim artık photoshop lan katılacak aramıza :D
 
selamlar...

dt coverlarınızı dinledim harika yahu! gerçekten taktir ediyorum. dark tranquillity çalmaya cesaret etmeniz bile taktire değer saygıyla eğiliyorum agalar! (tabi istiklal'de bi foto şart :twisted: )
 
tiring flames

Tiring flames!!!!!! Her dinlediğimde tüylerimi ürperten bir etkiye sahip! Bu kadar işin hissini hesaplayarak yapılan şarkıya rastlamamıştım uzun zamandır... Yani sorayım bu arada, gerçekten duygusal yaklaşımdan doğan bi etki mi yoksa işinizi fazla mı iyi biliyosunuz siz? :utandim Valla ne olursa olsun amacınıza ulaşmışsınız keratalar sizi :alkıs Neyse yeni besteleri de bekliyoruz ennnn kısa zamanda. Kolay gelsiinnn :metalhead
 
teşekkürler efenim..bizim gibi hissedenlerin olması çok hoş..besteyi yapmak kolay ama onu açıklamak imkansız işte... :oops: diğer besteler hakkında ne yapmamız gerektiğini karara bağlamak üzereyiz..kesinleşince ne yapıcağımızda burdan duyururuz..


saygılar...
 
alpago demiş ki:
teşekkürler efenim..bestemizide dinleyip yorum yazarsanız seviniriz :)

selamlar...

ne demek yahu yazmazmıyız! fakat ben yıkama yağlama yapmadan yazarsam umarım kızmazsınız :roll:

girişi çok uzun tutmuşsunuz albüm ilk parçası olacaksa cuk oturur tabikide...kasvetli bi okadar da coşkulu birşey çıkmış ortaya ilginç bir havası var gerçekten... 3:00 civarında başlayan ve ve 6:10 civarı sözlere eşlik eden gitar riffleri çok tatlı olmuş...solo olabildiğince özenli,cuk oturmuş... "yorulan-yorgun" ateşler komple bir şarkı olmuş benim hoşuma gitti... sözleri dinlemeye fazla kasmadım kendimi bişekilde burda sunarsanız güzel olur ;)
 
eyvallah 4ththimesarkhe, böyle yapıcı eleştiriler bizi çok mutlu ediyor, hali hazırda bulunan ve yapmayı planladığımız besteler için bize çok yararlı oluyor. Teşekkür ederim grup adına tekrardan, en kısa zamanda bir konserde görüşmek üzere:D
 
uzun bi aradan sonra tekrar bugün stüdyomuzu yaptık..valla çok özlemişim :) pis gaz bi stüdyo oldu..ayrıca yeni bestelerde çok garip ve değişik...tarz olarak doom death metal dinleyenler feci memnun kalıcak gibi sanki :)


saygılar..
 
Geri
Üst